Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ADAYYYYY nerdesin kuzum ya napıosun nediyosun Duygudan da haber yok

burdayım cnm bi agırlık var bugün üstümde uyuyakalmışım şimdi uyandım duygu demekki giremedi tatilde internet bulamamıştır.ayy çok tuhaf oldum nazarmı değdi naptı :)
sen neler yapıosun.

burdayım cnm bi agırlık var bugün üstümde uyuyakalmışım şimdi uyandım duygu demekki giremedi tatilde internet bulamamıştır.ayy çok tuhaf oldum nazarmı değdi naptı :)
sen neler yapıosun.

Uyu kuzum dinlen ama dikkat et kerahatte uyuma..Bir de kendine aytel kürsi oku ağırlığın gitsin..
Ben de sıkıldım bol bol ya ama önemli değil çarpıntı marpıntı gelmesin de sıkılayım..

Uyu kuzum dinlen ama dikkat et kerahatte uyuma..Bir de kendine aytel kürsi oku ağırlığın gitsin..
Ben de sıkıldım bol bol ya ama önemli değil çarpıntı marpıntı gelmesin de sıkılayım..

kerahat ne cnm ikindiyle akşam arasımı bende hep o saatte uyuyorum uykum hep o zaman gelio aksi gibi:)zamanda geçmiyor geçseydi sağsaglim bi şu 3 ay.

kerahat ne cnm ikindiyle akşam arasımı bende hep o saatte uyuyorum uykum hep o zaman gelio aksi gibi:)zamanda geçmiyor geçseydi sağsaglim bi şu 3 ay.

Evet kuzu ikindinin son vakti tam olarak akşam ezanına 40 dakika kala..Bu sırada uyumak çok zararlı zarar verir sana belkide bu yüzden ağırlaşıosun uyku saatini değiştirmeye çalış..İnş geçicek benim için de 2 ay :)

ben uyandığımda bir saat vardı cnm:)evet haklısın bende duymuştum o saatlerde uyumanın sakıncalı olduğunu.sen doğum yaptıkta sonra bizi unutma cnm doğum hikayeni yaz hee:)
sanki hayal dünyasındaymışım gibi bi bebegim olcagına doğum yapacagıma inanamıorum herşey yalan gibi geliyo o kadar yorgunki bünyem düşünmekten herşeyi yoruldum valla.

Selam ADAY ben de seninle konuşayım biraz diyordum bu sabah iç sıkıntısıyla uyandım yoksa gün yaklaştıkça ben daha endişeli bi halemi geleceğim..Bir de bende hastane doktor iğne korkusu var daha önce hiç hastaneye yatmadım (şükürler olsun) hastane hasta önlüğü ameliyathane bunlara dayanabileceğimi sanmıorum kendimi kaybetmekten korkuorum...

aleykümslm cnm bende ara ara giriyorum baktım kimse yazmamıştı şimdi tekrar bakayım dedim.sorma cnm o korku bendede var sıkıntı stres sinir çok tahammülsüz sinirli oldum çok bunalıorum ailemi özledim uffff.bende panik atak olana kadar hiç kolumdan kan bile aldırmamıştım.ilk kan aldırmayla 21 yaşımda panik atakla tanıştım.şimdi kan aldırmaya alıştım.ama iğneden bende korkuyorum.gerçi tetenoz aşılarımı olurkende fazla acımadı ama o koldandı farklı bölgelerden iğne olmaktan bende çok korkuyorum.nerden iğne vuruyolar sezeryan olurken.bende çok korkuyorum korkudan ziyade ya ben kafamı kaldıramıorum başımda bi ağırlık var iple çekiorum pazartesi doktora gidicem.benim minik çok hareketli değil neden acaba.birde kansızlık vardı doktora söliycem ondanmı böle halsizim anlamıorum halsizlik beni dahada sinirlendirio yaa evdeki tabak bardak ne varsa kırsam rahatlarmıyım acaba:)

hastane önlüğü ameliyathane Allah düşürmesin ama cnm doğum değil başka birşey içinde gerekli olabilirdi bu.Allaha şükürki biz doğum gibi güzel bir olay için gidicez ameliyathaneye.Allah yardımcımız olsun offfff çok sıkıldım zaman geçmio bebeğime saglıkla bir kavuşsaydım

çok aynıyız aday ya şaşırdım iğne olurken panik atak yaşamana !! iğnelere bende alıştım aslında tetenoz aşılarını oldum ve iki kere şeker yüklemesi yaptrdm bir günde 4 kere kan alındı.Sezeryanda da koldan damar yolu açarlar herhalde aman nebilim çöküorum düşününce yaşama gücüm kalmıo Ben ailemin yanındayım ama bende eşimi evimi özledim bizim sıkıntımız kafada tüm ev züccaciye eşyalarını da kırsak arahatlayamayız herhalde Haklısın başka sıkıntı için girmioruz o ameliyathaneye ama işte sanki bunlar bnm bi kulağımdan girmeden diğernden çıkıor

yok cnm kan alırırken panik atak olmadım:)panik atak olduktan sonra genel tahlil istemişti doktor hayatımda ilk defa kan aldırmayla o zaman tanıştım o yaşıma kadar hiç doktora gitmemiştim.
eşin nerde cnm ailenle farklı şehirlerdemi yaşıyorsun.destek olsunlar diemi kalıyorsun ailenin yanında.benim eşim gönderse git son üç ayıını ailenin yanında geçir dese hemen giderim ama eşim bırakmazgezmeye bile bırakmıyor hamileyken 12 saatlik yol çünki normalde sık sık giderdim istanbula bu sene mahrum kaldım kuzum saglıklı olsunda.bende sık sık sıkıntı yapıyoruz bebişlerin saglıgı etkileniomuudur die korkuorum.Allahım saglıkla doğduğunu bir görsem.

Kuzum ben İstda yaşıorum annem babam yazın Antalyada.Onların yanına geldim 1,5 aydır buradayım cmt dönüorum inş benimde gözümde büyüor yol ama ne yapayım en azında 1,5 ayı farklı bir yerde geçirdim anam babam yanımdaydı saolsun eşim çok anlayışlı bu konuda ama onuda özledm artık..

Bebeklerimiz inş etkilenmiyordur.Bu bizim elimizde olan bir şey değilki etrafımdaki insanlar hayatımın artı yönlerini sayıyorlar hep şölesin böle sağlıklısın eşin sıkmıor vs vs tamam hepsine sonsuz şükürler olsun ama biz bu anksiyeteyle olumluya odaklanamıoruzki bunu anlamalar çok güç...
sen nerdesin ailen nerde?

ben sinoptayım ailem istanbulda.eşimin aileside sinopta ama bi işe yaramıyolar arada can sıkmaktan başka kayınvaldem çenesi düşük sorunlarımı anlatsam bile gider elaleme anlatır ki kendi çocuklarının sorunlarını bile anlatıyo dertleşilcek bi insan değil.eşim burda memur tayin süremizin dolmasına bi buçuk yıl var bana burda sabır veren tek şey istanbula tayinimizi aldırcaz kısmetse süremiz dolunca.Allahtan eşimin ailesi ona bişey demiyor.anlıcan gurbet ellerde yalnızım eşimden başka kimsem yok.arkadaşlarım ailem akrabalarım hepsi istanbulda.annecim yakın olsa sıkılırmıydım hiç böyle cnm ne istese yapardı.hamilelikte nazlanamadım bile nazlancak kimse yokki:)ilk üç ay midem bulandı eşim yaptı yemekleri hergün makarna yedik çok zor geçti ilk 3 ay annecim yakın olsaydı ihtiyacım oldugunda yanımda olurdu.yinede Allaha şükür isyan etmiorum bişeye Allah yardımcımız olsun.

Ahh kuzum ya Allah sana güç kuvvet versin çok şükür ki eşin iyi bir insanmış yardımcı oluyor sana ...Bir iyi yanı da ucu açık değil İst'a dönecekmişsin sevindim buna..Annen doğuma gelebilecekmi?

evet cnm gelecek kısmetse.bir hafta sonra ananem gelicek ve kalıcak doğuma kadar.annemde gelebilirse temmuzda da gelcek.gelse bile geri döner eylül sonu bidaha gelir teyzemle beraber.çok sıkıldım evde yaa otur otur.

evet cnm gelecek kısmetse.bir hafta sonra ananem gelicek ve kalıcak doğuma kadar.annemde gelebilirse temmuzda da gelcek.gelse bile geri döner eylül sonu bidaha gelir teyzemle beraber.çok sıkıldım evde yaa otur otur.

Kafa dengi bir komşu yok mu peki?

Kafa dengi bir komşu yok mu peki?

yok cnm genelde yaşlılar var yaşıtım komşum yok biraz küçük biyer burası.öle ev oturmalarını da pek sevmiorum.evlenmeden önce çalışıodum.pek alışkın degilim.:)bu arada faremin pili bitti yaa

Eşine söyle alsın akşam ben de faresiz kullanıorum..

Normalmiş canım burun kanamaları sebebi yazıodu nette forumda çok vardı kanayan...

gerçektenmi ödüm koptu:)dedim yoksa Allah korusun başımda bi tuhaf beynimlemi alakalı dedim:)) felaket seneryoları üretmezsek olmaz biz.bide bişey olmadan doğursaydık düşün düşün başım ağrıdı valla.bebişlerimiz inşallah psikolojimize ilaç giibi gelir.duygunun tatili ne zaman bitio acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…