selam kızlar geldim şeker yüklemesinden 100 lük yaptırdım bugün devlet hastanesinde referans 70-105 idi benim açlık 86 1.saat 150 2.saat 175 3.saatde 150 küsürdü.ben yüksek sandım referans aralığına göre yüksek ama dahiliyeci gayet normal dedi.diyet yapmama gerek varmı dedim.zaten hamilelikte karbonhidrata dikkat etmek gerekir yürüyüşlerinide yap dedi.o kadar anlamadım:) bu arada delik deşik oldu kolum yaa.insülin verecek die dokuz doğurdum.Allaha şükür korktuğum gibi olmadı ama ben değerlerden bişey anlamadım yinede:)heyecandan ölecektim.doğururken nasıl yapcaz bilmem.adrenalin patlaması yaşarız valla.
görümcem ve arkadaşımın bebişleri 8 aylık felan toplayıp küçük gelen kıyafetlerini yollamışlar.teyzemle annem almış birazda.ben daha alışverişe çıkmadım.ama alcak bişeyde kalmadı:)
arkadaşımda çok güzel battaniye örmüş.ee bende bi hastane çıkışışla beşik alırım bebişime:)ananem geldi yanıma doğuma kadar kalcak.inşallah herşey yolunda gider.
bu arada rukiye doğum yaptınmı cnm.panik ataklıların doğum hikayelerini merak ediorum