Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

geçmiş olsun canım. ne kadarken yaptı doğumu? neden erken oldu acaba

canım sağol yaa... ablamda hipertansiyon var bebek tansiyondan etkilenmiş gelişimi çok geri kalmış sezeryanla doğum yaptırdılar bebek 3 gün yaşadı ablamda resmen ölümden döndü tansiyonu yüzünden öyle işteee ablam kurtuldu ya ona şükrediyoruz... sen nerelerdesin ya ne zamandır???

İstanbul'a dönmek bana iyi geldi duygu.Bana da atak gelecekmiş gibi oluyor panik oluyorum hemen kendime bi iş buluyorum sürekli kendimi oyalamaya çalışıyorum çamaşır ütü ne bulursam balkon yıkıorum çekmece içlerimi boşaltıp düzenliorum akşam eşim gelince hava almaya parka inioruz bazen deneme sürecindeyim ben de biliyosun her an başlayabilirim doktorum başla xanaxa demişti..

selam kızlar geldim şeker yüklemesinden 100 lük yaptırdım bugün devlet hastanesinde referans 70-105 idi benim açlık 86 1.saat 150 2.saat 175 3.saatde 150 küsürdü.ben yüksek sandım referans aralığına göre yüksek ama dahiliyeci gayet normal dedi.diyet yapmama gerek varmı dedim.zaten hamilelikte karbonhidrata dikkat etmek gerekir yürüyüşlerinide yap dedi.o kadar anlamadım:) bu arada delik deşik oldu kolum yaa.insülin verecek die dokuz doğurdum.Allaha şükür korktuğum gibi olmadı ama ben değerlerden bişey anlamadım yinede:)heyecandan ölecektim.doğururken nasıl yapcaz bilmem.adrenalin patlaması yaşarız valla.

görümcem ve arkadaşımın bebişleri 8 aylık felan toplayıp küçük gelen kıyafetlerini yollamışlar.teyzemle annem almış birazda.ben daha alışverişe çıkmadım.ama alcak bişeyde kalmadı:)
arkadaşımda çok güzel battaniye örmüş.ee bende bi hastane çıkışışla beşik alırım bebişime:)ananem geldi yanıma doğuma kadar kalcak.inşallah herşey yolunda gider.

bu arada rukiye doğum yaptınmı cnm.panik ataklıların doğum hikayelerini merak ediorum

Geçmiş olsun kuzum atlatmışsın...Değerlerin benimki gibi üst sınırlara yakın ama riskli değil bana da yediklerine dikkat et demişti...

Geçmiş olsun kuzum atlatmışsın...Değerlerin benimki gibi üst sınırlara yakın ama riskli değil bana da yediklerine dikkat et demişti...

sağol cnm inşallah öyledir.kızlar bu arada lavman ve sonda nedir.hiç duydunuzmu her doğumda yapılıomu.

ablanın iyi olmasına sevindim canım İnşallah yeniden sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olur. bende çok iyi değilim canım. paxili içeli 2 ay oldu ama hiç bana mısın demedi ilaç içmesemde aynıydı sanki çok bi fark olmadı. ne zor hem panikli hem hamile olmak. sen nasılsın? tatil iyi gelmiştir inşallah.

ayy bana çok ii gelmişti paxera

adaycım daha yapmadım doğum.salı günü nst ye girdim.sancım çıktı.ama ben öyle sancı falan hissetmiyrdm.alttan muayene ettiler.1 cm açılma warmış.sancın artarsa ya da suyun gelirse gel dediler.ben de her an bunlardan birinin olmasını bekliyrm.arada belimde falan ağrı oluyor ama geçiyor.yalancı sancı sanırım.heyecan ve korkuyla bekliyrm bakalım :s

sağol cnm inşallah öyledir.kızlar bu arada lavman ve sonda nedir.hiç duydunuzmu her doğumda yapılıomu.

adaycım lavman doğum esnasında büyük tuvaletini yapmaman için doğum baslamadan önce sabunlu su gibi sıvı weriyorlar makatından o.bağırsaklarını boşaltıyolar yani.ben bi kez kabız olmuştum halam hasta bakıcıydı eczaneden alıp yapmayı denemiştik.ama yarısında istemedim az bişi gitti.sonda da idrarı boşaltmak için takılan hortum sanırım.bu her iki doğum şeklinde de olabilir bilmiyrm.

ay çok heycanlı desene cnm:)bana hastane uzak inşallah Allah yardım eder.bir saat 15 dk sürüyor.Allah bir avazda kurtarsın senide.epudural normal felan düşünmüosun demi. haberlerini bekliyoruz.Allah bizede nasip etsin o günlere gelmeyi.

bu arada cnm perşembe kandil sanırım istermisin bebiş kandilde doğsun ne güzel olur:)

çok sevindim canım daha iyi olmana... meşkale bulmak iyi geliyor zaten bize çok zorlanırsan alırsın ilaç takma kafana ilacı aman korka korka bir hal olduk bebeğe bişey olucağı varsa olur Allah a emanet dua etmekten başka çaremiz yok...

canım benim gözün aydın bak önemli bişey yokmuş çok sevindim... doğumu düşünme zaten aday nasıl olacak hiç bilmiyorum düşününce bile beynim uyuşuyor resmen

tatlım lavman bağırsakların boşaltılması demek bir fitil atılıyor tuvalete çıkıyorsun... sondada küçük tuvaletin için takılan birşey ama korkulacak birşey değil tatlım lavman herkese yapılıyor bildiğim kadarıyla ama sonda herkese takılmıyor sezeryan olanlara takılıyor ameliyattan sonra hemen tuvalete kalkamadığın için...

canım benim gözün aydın bak önemli bişey yokmuş çok sevindim... doğumu düşünme zaten aday nasıl olacak hiç bilmiyorum düşününce bile beynim uyuşuyor resmen

aynen cnm insana doğuramayacakmışım ölecekmişim gibi geliyor.rabbim inşallah bebişlerimizle sevdiklerimizle uzun hayırlı ömürler nasip eder.napalım kısmetde ne varsa mecbur yaşıyacagız.belkide hiç bi şey korktuğumuz gibi olmaz Allahın izniyle.ahh şu heyecanımızı bir yenebilsek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…