Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ah duygum ahh ben o efexoru nasıl özlüorum anlatsam sana şaşarsın şaka maka İstanbulda'da bu halde olursam doktoruma gidicem ki telefonla görüştüm xanax a başla dedi zaten ama yeşil reçete olduğu için alamadım..Uğraş bulma konusunda çok haklısın bize iş güç lazım ama ben ilacı alırken çok rahattım duygu ya evin bi odası komple ütü olmuş ben amaaaaannn yapılır diodum hey gidi günler hey...Ayvalık sana iyi gelecek inş tabi rahat olabilirsen.Hiçbişey düşünmeden keyfini çıkarmaya bak en azından ilaç kullanıosun bze göre bi nebze kafan daha rahat olması lazım benim için de yüz kız emi :)Bu sene deniz havuz yüzü göremedim zaten görsemde haşemayla çekemicem bu halde sağlık olsun seneye inş :) sakın bizi habersiz bırakma telefondan melefondan gir mutlaka emi..

efrahcım günde binlerce kişi narkozla ameliyet oluyor ve hiç bir şey olmuyor.böyle doğum yapan da çok.bunları düşün ve hiç korkma.Allah ın izniyle olur biter..

Saol canım allah razı olsun bize de senin gibi olumlu düşünebilmeyi nasip etsin...

merak etme canım benim aklım ve dualarım hep sizlerle fırsat buldukçada yanınızdayım Allah ın izniyle... ilaç kullanmasam zaten tatlım tarif edemem sana o halimi şuraya giricek gücü bile bulamam aman düşünmek bile istemiyorum hepimiz iyileşicez inşallah bebişlerimiz bize şifa olucak... sizleride bebişlerinizide çok çok öpüyorum Allah a emanet olun fıstıklarım

ayyy ne güzel konuştun walla doğru söylüyosun millet 12 saatlik ameliyatlara giriyor... ama işte insanın elinde değil benimde en büyük korkum narkoz sanki bir daha uyanamayacakmışım gibi geliyor(((((((((

canlarım sezeyan 20 dk lık olay.doktorlar ona göre narkozun seviyesini ayarlıyorlardır.ne olduğunu anlamadan gözünüzü bi açacaksınız herşey bitmiş bile.hiç bunu kafanıza takmayın.inşaallah sağ salim alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza...

ay süpersin ya inş biz de anlatıcaz böle senin gibi...

cnm sen iki üç haftaya doğum yaparsın doğum hikayeni paylaşmayı unutma tamammı.sezeryanda olsa normalde olsa yaz bize cesaret olsun.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

kıslar bende bebişimin hareketlerine takmış durumdayım ayy bugün hareket etmedi felan die.bide ilaçlarımı içtimmi içmedimmi yada iki tanemi içtim ayy bebek konusunda çok opsesif oldum ya.iyi besleniomuuym zararlı şeyler yiyomuyum ooo daha neler neler takıorum.dün eşimin arkadaşları felan pikniğe gittik sahile gittik ben tabi eglenemedim bebişim nie hareket etmio die.Allahım şu 3 ay hayırlı bir geçseydii çok heyecan sabırsızlık korku endişe herşey var yaaa:)Rabbim bebişlerimizi kucağıma saglıkla alabilmeyi nasip etsin.hevesimizi tamamına erdirsin.bugün öğleden sonra belki yine gezmeye gideriz.tabi ben yine takarım bişeyler eglenemem.

cnm sen iki üç haftaya doğum yaparsın doğum hikayeni paylaşmayı unutma tamammı.sezeryanda olsa normalde olsa yaz bize cesaret olsun.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

ay rukiye 37 imiş inanmıorum ya maşallah inş vakit bulurda yazar bize...ADAY cım nasılsın kuzum duygu yollara düştü herhalde..

ayyy ne güzel konuştun walla doğru söylüyosun millet 12 saatlik ameliyatlara giriyor... ama işte insanın elinde değil benimde en büyük korkum narkoz sanki bir daha uyanamayacakmışım gibi geliyor(((((((((

benim ablamda burun ameliyatı oldu bir sene önce narkozdan nasıl uyanılıo dedim sadece burnunda sızlama birde mide bulantısı hissetmiş.bizde muhtemelen karnımızda sızlama ve mide bulantısı hissederiz:)aaslında nasıl bir psikolojiyle uyursak öylede uyanırız.huzurlu olabilsek narkozdan önce uyanırken de güzel uyanırız.ama bizde nerde heyecan korku tavan yapar.0

ay rukiye 37 imiş inanmıorum ya maşallah inş vakit bulurda yazar bize...ADAY cım nasılsın kuzum duygu yollara düştü herhalde..

inşallah cnm ya bütün korkulara rağmen bende şu an 37 haftalık olmuş olmayı isterdim.hatta 38i geçmiş doğuma gidio olmayı.evet cnm duygu tatildedir şimdi pazar günleri bile çalışıodu.biraz dinlernsin umarım iyi gelir bebişine ve ona bu tatil.

amin inşaallah.tamam inş.doğum şeklimi yazarım size.hiç bilmiyrm nasıl olacak doğumum.gidişatına bıraktım bakalım.benim için dua edin..

amin inşaallah.tamam inş.doğum şeklimi yazarım size.hiç bilmiyrm nasıl olacak doğumum.gidişatına bıraktım bakalım.benim için dua edin..

Allah yardımcın olsun cnm.çatı muayenen nasıl geçti die sorcaktım sana tam kalbim temizmiş bir topikte okudum yazını çok canın yanmış sanırım ebede seni korkutmuş biraz ayy çokmu zor çatı muayenesi.

efrah cnm şeker yükleme testi yaptırmışmıydın sen anlatsana nasıl oluyor bir defamı kan alınıyor birde şekerli suyu içince fenalaşıyomusun.benim çok sık idrarım geliyor korkuyorum şeker vardır die.geçen saglık ocagında genel kan tahlili yaptırdım glikoz 70 çıktı alt sınırda 70di zaten.acana şeker yükleme testiyle normal glikoz tahlilinin ne farkı var.

adaycım belki çok zor değil ama sancın falan yokken o masaya yatınca sters oluyosun zaten.doktor parmağıyla kontrol ediyormuş.illa ki acıdı.biraz da kendimi kastığım için oldu bağırdım.ebe de moralimi bozdu..ama ilk ben değilim.sadece ataklılar olarak b iz korkmuyrz doğumdaan.herkes korkuyr.ondan bizim de korkmamız çok normal.daha kaç kez çatı muayenesi olucam bakalım 2 kez oldum...

Herkese merhaba arkadaşlar...
ADAYcım evet ben iki kere yaptırdım önce 50 mg yapıorlar sonucu en fazla 130 olmalı benim 180 çıktığı için tekrar 75 mg yaptılar..Şimdi bak şekerli suyu içtin die fenalaşma filan olmuor sakın kendini şartlama bizim kızlar aç karnına çok ii geldi yaladık yuttuk şekeri die anlatırlar ha ben o gün fenalaştım evet ama sebebi şekerli su değil senin gibi günler öncesnde şeker yüklemeyi kafama takmam oldu..Kalp atışlarım 180 vurunca kardiyolojiye flan gittim o günüm çok kötü geçti ama dediğim gibi kendimi korkutmamdı sebebi ve de benim doktor ve iğne korkum du artı olarak...
Şeker yüklemesinin sonucu da kötü çıkınca kendimi tamamen bıraktım ve o bir haftayı şiddetli ataklarla geçirdim.Halbuki şeker hastası bile olsan diyet veriyorlar korkulacak hiçbirşey yok.! hafta dinlenmeye çalıştım dualar ettim ve ikinci teste gittim 3 kere kan aldılar anksiyeteli ama sorunsuz atlattım şekerim de üst sınıra yakın çıktı dikkat et dedi tokluk şekerini 140ın altında tut dedi dr..
Bu kadar..Benim babam şeker hastası olduğundan evde şeker ölçme cihazı var bazen yemeklerden 1 saat sonra ölçüorum 140ın altında çıkıor...
İnternetten araştrp okuma biraz fenalaşsan bile uzanırsın açık havaya çıkarsın 2 3 saat aç kalıosun ve kan veriosun sadece korkulacak hiçbişey yok kuzum...

sağol cnm ben kan aldırmaktan korkmuyorum ama şeker çıkar die korkuorum sanmıorum ama elim ayağım şişmedi durmadan susanmıyorum açıkmıorum da bi çok sık idrara çıkıorum o var.birde sabahları aç karnına pekmez yiyorum bi kaşık içim bayılıo kalbim hızlanıo nedense.bir bardak şekerli suyu içince içim dahada çok bayılır.çok halsizliğim var psikolojkte olabilir biliosun panik ataktada oluo yorgunluk halsizlik belkide ondandır.çok az kansızlık var ama aşırı değil.benim doktorum şeker yükleme tetsi yapcam aç gel demedi.ama ben her ihtimale karşı aç gideyim.

ben daha önce iki kere alttan baktırdım.bi hamilelikten önce yara vardı.ultrasonla baktı doktor sopa gibi uzun bişey bağırmıştım:)birde hamileliğimde bir defa alttan bakıldı parmakla o hiç acımadı ama acaip stres verici alttan bakılması.Allah yardımcımız olsun cnm.

[merhaba arkadaşlar 9 ay panık atak tedavısı gordum doktorum azaltarak ılacı kestı...1 ay oldu ıyıyıdım ama yıne yoklamaya basladı nasıl ıllet bırsey buu....yumarltama donemım basladı...denem yapıcktık ..ama korkuyorum...ben boyleyken hamıle kalırsam bebeğime bısey olurmu...doktorlarım olmaz dıyor ama azap cektırıyor bu panık atak hastalığı..akşam gece yarısı uyandım carpıntıylaa....sız anlarsınız işte nasıl olduğunu....yarabbım cumlesını kurtar benıdee napıcam ılaç ıcmekte ıstemıyorum...

aramıza hoşgeldin canım..Burada hepimiz bu dertten muzdaribiz malesef...Son zamanlarda ben de çarpıntılardan çekiyorum..Panik atak bebeğine zarar vermez ilaçsız götürmeye çalışırsın ama başaramazsan illaki ilaçlı bir hamilelik geçirrsn doktor kontrolünde.Aramızda bu şekilde tedavi görüp hamile olan arkadaşlarımız var.Ben iki yıl ilaçlı tedavi gördükten sonra 2 sene çok rahattım ama hamilelikte ataklarım geri döndü..Allah hepimize kolaylık versin.Senin de hakkında hayırlısı olsun eğer önce tedavini tamamlaman gerecekse daha doğru bir zamanda versin Rabbim ama bebek sana iyi gelecekse hemen nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…