ayy canım benim yaa aynı bende senin gibiyim doğum yaklaştıkça kafayı yemezsek iyidir walla... dönünce bir doktora gözük tatlım istersen, bana ilaçlar iyi geliyo çok şükür... bizim birde çok fazla boş kalmamamız lazım hemen kafaya takıcak birşey buluyoruz çünkü fazla dinlenmek bizlere yaramıyor.... panik atak zaten zor birde hamilelikte daha da hassaslaşıyorsun ne yazık ki daha fena oluyoruz bu yüzden((( geçicek efrah atlatıcaz bugünleri Allah ın izniyle.... bende yarın ayvalık a gidiyorum 1 haftalığına umarım hava değişimi iyi gelir????
efrahcım günde binlerce kişi narkozla ameliyet oluyor ve hiç bir şey olmuyor.böyle doğum yapan da çok.bunları düşün ve hiç korkma.Allah ın izniyle olur biter..
Ah duygum ahh ben o efexoru nasıl özlüorum anlatsam sana şaşarsınşaka maka İstanbulda'da bu halde olursam doktoruma gidicem ki telefonla görüştüm xanax a başla dedi zaten ama yeşil reçete olduğu için alamadım..Uğraş bulma konusunda çok haklısın bize iş güç lazım ama ben ilacı alırken çok rahattım duygu ya evin bi odası komple ütü olmuş ben amaaaaannn yapılır diodum hey gidi günler hey...Ayvalık sana iyi gelecek inş tabi rahat olabilirsen.Hiçbişey düşünmeden keyfini çıkarmaya bak en azından ilaç kullanıosun bze göre bi nebze kafan daha rahat olması lazım benim için de yüz kız emi :)Bu sene deniz havuz yüzü göremedim zaten görsemde haşemayla çekemicem bu halde sağlık olsun seneye inş :) sakın bizi habersiz bırakma telefondan melefondan gir mutlaka emi..
Saol canım allah razı olsun bize de senin gibi olumlu düşünebilmeyi nasip etsin...
ayyy ne güzel konuştun walla doğru söylüyosun millet 12 saatlik ameliyatlara giriyor... ama işte insanın elinde değil benimde en büyük korkum narkoz sanki bir daha uyanamayacakmışım gibi geliyor(((((((((
canlarım sezeyan 20 dk lık olay.doktorlar ona göre narkozun seviyesini ayarlıyorlardır.ne olduğunu anlamadan gözünüzü bi açacaksınız herşey bitmiş bile.hiç bunu kafanıza takmayın.inşaallah sağ salim alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza...
adaycım ben panik ataklı normal doğum yapan biriyle karşılaştım. o bana biraz umut oldu.bir terslik olmazsa simdilik benim de normal doğum olacak gibi gözüküyr.kendi kendime diyorum ki normal doğum yapabilirsem panik atak vız gelecek bana ama bakalımm nasıl olacak yasayıp görücez..
cnm sen iki üç haftaya doğum yaparsın doğum hikayeni paylaşmayı unutma tamammı.sezeryanda olsa normalde olsa yaz bize cesaret olsun.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
ayyy ne güzel konuştun walla doğru söylüyosun millet 12 saatlik ameliyatlara giriyor... ama işte insanın elinde değil benimde en büyük korkum narkoz sanki bir daha uyanamayacakmışım gibi geliyor(((((((((
ay rukiye 37 imiş inanmıorum ya maşallah inş vakit bulurda yazar bize...ADAY cım nasılsın kuzum duygu yollara düştü herhalde..
cnm sen iki üç haftaya doğum yaparsın doğum hikayeni paylaşmayı unutma tamammı.sezeryanda olsa normalde olsa yaz bize cesaret olsun.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Kızlarr herkes nerede bakim ataksızsınızdır inş ses verinnnn
amin inşaallah.tamam inş.doğum şeklimi yazarım size.hiç bilmiyrm nasıl olacak doğumum.gidişatına bıraktım bakalım.benim için dua edin..
Allah yardımcın olsun cnm.çatı muayenen nasıl geçti die sorcaktım sana tam kalbim temizmiş bir topikte okudum yazını çok canın yanmış sanırım ebede seni korkutmuş biraz ayy çokmu zor çatı muayenesi.
efrah cnm şeker yükleme testi yaptırmışmıydın sen anlatsana nasıl oluyor bir defamı kan alınıyor birde şekerli suyu içince fenalaşıyomusun.benim çok sık idrarım geliyor korkuyorum şeker vardır die.geçen saglık ocagında genel kan tahlili yaptırdım glikoz 70 çıktı alt sınırda 70di zaten.acana şeker yükleme testiyle normal glikoz tahlilinin ne farkı var.
Herkese merhaba arkadaşlar...
ADAYcım evet ben iki kere yaptırdım önce 50 mg yapıorlar sonucu en fazla 130 olmalı benim 180 çıktığı için tekrar 75 mg yaptılar..Şimdi bak şekerli suyu içtin die fenalaşma filan olmuor sakın kendini şartlama bizim kızlar aç karnına çok ii geldi yaladık yuttuk şekeri die anlatırlar ha ben o gün fenalaştım evet ama sebebi şekerli su değil senin gibi günler öncesnde şeker yüklemeyi kafama takmam oldu..Kalp atışlarım 180 vurunca kardiyolojiye flan gittim o günüm çok kötü geçti ama dediğim gibi kendimi korkutmamdı sebebi ve de benim doktor ve iğne korkum du artı olarak...
Şeker yüklemesinin sonucu da kötü çıkınca kendimi tamamen bıraktım ve o bir haftayı şiddetli ataklarla geçirdim.Halbuki şeker hastası bile olsan diyet veriyorlar korkulacak hiçbirşey yok.! hafta dinlenmeye çalıştım dualar ettim ve ikinci teste gittim 3 kere kan aldılar anksiyeteli ama sorunsuz atlattım şekerim de üst sınıra yakın çıktı dikkat et dedi tokluk şekerini 140ın altında tut dedi dr..
Bu kadar..Benim babam şeker hastası olduğundan evde şeker ölçme cihazı var bazen yemeklerden 1 saat sonra ölçüorum 140ın altında çıkıor...
İnternetten araştrp okuma biraz fenalaşsan bile uzanırsın açık havaya çıkarsın 2 3 saat aç kalıosun ve kan veriosun sadece korkulacak hiçbişey yok kuzum...
adaycım belki çok zor değil ama sancın falan yokken o masaya yatınca sters oluyosun zaten.doktor parmağıyla kontrol ediyormuş.illa ki acıdı.biraz da kendimi kastığım için oldu bağırdım.ebe de moralimi bozdu..ama ilk ben değilim.sadece ataklılar olarak b iz korkmuyrz doğumdaan.herkes korkuyr.ondan bizim de korkmamız çok normal.daha kaç kez çatı muayenesi olucam bakalım 2 kez oldum...
[merhaba arkadaşlar 9 ay panık atak tedavısı gordum doktorum azaltarak ılacı kestı...1 ay oldu ıyıyıdım ama yıne yoklamaya basladı nasıl ıllet bırsey buu....yumarltama donemım basladı...denem yapıcktık ..ama korkuyorum...ben boyleyken hamıle kalırsam bebeğime bısey olurmu...doktorlarım olmaz dıyor ama azap cektırıyor bu panık atak hastalığı..akşam gece yarısı uyandım carpıntıylaa....sız anlarsınız işte nasıl olduğunu....yarabbım cumlesını kurtar benıdee napıcam ılaç ıcmekte ıstemıyorum...