ayy canım benim yaa aynı bende senin gibiyim doğum yaklaştıkça kafayı yemezsek iyidir walla... dönünce bir doktora gözük tatlım istersen, bana ilaçlar iyi geliyo çok şükür... bizim birde çok fazla boş kalmamamız lazım hemen kafaya takıcak birşey buluyoruz çünkü fazla dinlenmek bizlere yaramıyor.... panik atak zaten zor birde hamilelikte daha da hassaslaşıyorsun ne yazık ki daha fena oluyoruz bu yüzden((( geçicek efrah atlatıcaz bugünleri Allah ın izniyle.... bende yarın ayvalık a gidiyorum 1 haftalığına umarım hava değişimi iyi gelir????
Ah duygum ahh ben o efexoru nasıl özlüorum anlatsam sana şaşarsın şaka maka İstanbulda'da bu halde olursam doktoruma gidicem ki telefonla görüştüm xanax a başla dedi zaten ama yeşil reçete olduğu için alamadım..Uğraş bulma konusunda çok haklısın bize iş güç lazım ama ben ilacı alırken çok rahattım duygu ya evin bi odası komple ütü olmuş ben amaaaaannn yapılır diodum hey gidi günler hey...Ayvalık sana iyi gelecek inş tabi rahat olabilirsen.Hiçbişey düşünmeden keyfini çıkarmaya bak en azından ilaç kullanıosun bze göre bi nebze kafan daha rahat olması lazım benim için de yüz kız emi :)Bu sene deniz havuz yüzü göremedim zaten görsemde haşemayla çekemicem bu halde sağlık olsun seneye inş :) sakın bizi habersiz bırakma telefondan melefondan gir mutlaka emi..
efrahcım günde binlerce kişi narkozla ameliyet oluyor ve hiç bir şey olmuyor.böyle doğum yapan da çok.bunları düşün ve hiç korkma.Allah ın izniyle olur biter..
Saol canım allah razı olsun bize de senin gibi olumlu düşünebilmeyi nasip etsin...