gelince bende dalga geçemiorum şimdi yokya ondan dalga geçiorum:)ewet cnm zor bir durum Allah yardımcın olsun.başın sağolsun.Allah babana uzun ömürler versin.Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin.ben kendime bakıorumda pank atak olmaya hazırmış zemin.küçükkende anskiyetelerim vardı.bende nişanlıyken oldum ailemden ayrılma düşüncesi çok korkutuyodu.eşimi seviorum dört dörtlük ama bazen pişman olmuo deilim ailemden uzaga geldigim için hayırlısı böleymiş ne diyim
eşimin aileside birazda istedigim ilgiyi göstermio burda.kızı gibi davranmıo yada ben hisetmiorum.yada herkesi çok önemsiyorum en iyisi insanları sallamayı örenmem lazım.biirinden kırıcı bişey duyunca hazmedemiorum çok takıorum kafama.
bebişlere gelince ya ben halen inanamıorum doğmadanda inanamicam çok heyecanlanıorum ve sabırsızlanıorum bebişimi sağsaglim kucagıma alabilmek için.3 ay 3 sene gidibi gelior.Allah hevesimizi tamamına erdirsin yarım koymasın.zamanında saglıkla gelsin meleklerimiz.ayyy olsada öpsek sıksak ısırsak mıncıklasak:)