Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

canımm çok geçmiş olsun ama bu konuda bir tecrübem yok... tek tavsiyem sana başka doktorlarada gözükmen olur... tek bir doktorun demesiyle karar verme derim ben... çok çok üzüldüm umarım bir hata vardır inşallah sağlıklıca kavuşursun bebişine....

kuzum ben merkezde değilim burada hiç nem yok çok yüksekteyiz yani sıcaklıktan dolayı sıkıntım yok.Haftaya rastgele bir doktora gidip hiçbişey söylemeden muayene olucam bakarsın acemi birine gelir de rapor verir uçakla gelirim diorum artık oda vermezse haftaya arabayla yola çıkıorum nasipse..Selametle gelirim inş..

Şükürler olsunki bugün bir nebze daha iyiyim...

Siz de ne var ne yok?

selam kızlar bugün yoruldum baya pazara markete felan gittik baya ayakta kaldım çok yoruldum.

canım bir nebzede olsa iyi olmana çok sevindim , geçicek atlatıcaz Allah ın izniyle elele... ben doğum yaklaştıkça kötüleşirim diye çok korkuyorum benim ataklarımı tetikleyen açıkçası doğum korkusu nefret ediyorum bu hastalıktan yaaaaa...... inşallah uçakla gelirsin 12 saat yol çekilmez walla... bende pazartesi kısmetse Ayvalık a gidiyorum gidişte araç varda dönüşte otobüse talim....

selam kızlar bugün yoruldum baya pazara markete felan gittik baya ayakta kaldım çok yoruldum.

tatlım nerelerdesiniz ya merak ettim sizi aaaa.... o kadar yorma bakim kendini... gerçi sürekli meşkale bulmamız lazım bizim düşünmek pek yaramıyor.........

kızlar bu arada bugün kandil mübarek günün yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizi sağa sağlim bebişlerimize kavuştursun inşallah ve bizi şu illet hastalıktan kurtarsın Ya Rabbim AMMİİİNN!!! Hepinizin kandili mübarek olsun...

Amin canımıniçi hepimizin hayırlı duaları kabul olsun inş illetimizden kurtulalım inş..
ayvalığa gidecek olmana çok sevindim ohh moral olsun enerji olsun nasılsa riskli gebelik değilsin otobüs bile olsa sorun olmaz inş..bak ben riskli halimle gelicem 12 saat napalım herşeyin hayırlısı..Herkesi kocaman öpüyorum...

günaydın kızlar sizlerinde kandiliniz mübarek olsun.dualarınızı eksik etmeyin duygucum tatildeykende gir foruma ihmal etme bizi:)

günaydın kızlar sizlerinde kandiliniz mübarek olsun.dualarınızı eksik etmeyin duygucum tatildeykende gir foruma ihmal etme bizi:)

canım benim fırsat buldukça giricem hiç merak etmeyin unuturmuyum ben hiç sizi inşallah kazasız belasız bir gidip gelelim de Allah ın izniyle...

amiiin canım benim kazasız belasız gidip gelelim ikimizde inşallah... bizde seni kocaman öpüyoruz daha iyisindir inşallah canım benim.......

amiiin canım benim kazasız belasız gidip gelelim ikimizde inşallah... bizde seni kocaman öpüyoruz daha iyisindir inşallah canım benim.......

5 dakika önce çarpıntım dışardan net görülebiliyordu kuzucum..Ayrılmaz parçam oldu ya o kadar vefalıki hergün gelip yokluo biz artık bir bütünüz :)

kızlar bebişleri günde kaç defa hissetmeyliyiz acaba bizmki biraz sabah biraz akşam bazen gün ortasında azar azar oynuyo normalmi.ay bugün takcak bişey bulamadımya bunu takim.dünde salam takmıştım ay 2 dilim yedim sonra bebişe zararı varmıdır die bütün gün düşündüm:)hergün bişey buluorum.

merhaba kızlar daha önce size bu soruyu sormustum gebelikte passiflorayı ama ilk haftalarda kullanılıyor mu ilk 12 hafta kullanmayın diyorlar sastım kaldım kullanıyımı kullanmıyı mı diye düsük olma ihtimalini arttırıyormus ilk haftalar ben 5.haftama giricem ve ilk bebegimmmm korkuyorummmm yardımlarınızı bekliyorummmm:26::26::26::26::26::26:

5 dakika önce çarpıntım dışardan net görülebiliyordu kuzucum..Ayrılmaz parçam oldu ya o kadar vefalıki hergün gelip yokluo biz artık bir bütünüz :)

ayy efrah çok alemsin yaa güldürdün beni en sonunda baktın olucak gibi değil çarpıntılarınla dalga geçiyosun bakıyorum:))

canım çok geçmiş olsun sana kullan yada kullanma diyecek olan doktorun buna biz karar veremeyiz... anlıyorum seni çok zor ama doktorun kontrolünde napıcaksan yap......

kızım millet alkol sigara alıyor hamileyken yapma böyle ataklara davetiye çıkarıyosun yavrum yaaa... bebişi dinlemeyi bırak bence benim doktorum demişti ki 2 gün boyunca hiçbirşey hissetmezsen o zaman gel onun dışında sürekli oynamasını bekleme demişti... bir işle meşgulken hissetmezsin demişti... sırada ne var takıcak bakim????

buluruz cnm takcak şeymi yok:)ayın 15inde bizim komşunun kısı doğum yaptı.suyu azalmış sezeryanla almışlar.ve annesiyle bebişin doğum günü aynı oldu:)3.700 gr doğmuş maşallah.ahh ahh bizde o günleri görebilcekmiyiz ki nasıl geçicek acaba doğum daha çok var ayyy bi sağsaglim geçseydi:)) kızlar bebişler doğunca bize yeni başlık lazım panik atak yaşayan anneler die:)gerçi doğumdan sonra atak felan kalmaz inşallahda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…