Anladim cnm ben tam iyi diyemem _15 gun oldu lusrtral alali bende uyku uyuyamama var largactil kullaniyorum onun disinda iyiyim iste sikintilar tam gecmiyoki nerde napalim bizim kaderimiz boleymis sen nasilsin
Cesaret edip ne gzel bslamıssn ben de cesaret edeblsem yan etkilernden korkuyorum
evet ya bu yan etkıler ınsanı cok korkutuor bende hala baslayamadım günden güne atıorum senın ılacın lutralmı?
evet ya bu yan etkıler ınsanı cok korkutuor bende hala baslayamadım günden güne atıorum senın ılacın lutralmı?
Doktor onu vericekti 3ayındolsun dedi onu bekliorum sen nekadarlıksn
canım ben hamıle deılım korkuorum bu atak yuzunden kalamıorumbana cıprelax verdı gecen ama yınede yan etkılerınden cok korkuorum paxıl versede kullanmam bana gece terlemeı ve vucut atakları yapıordu uyuyamıordum altı ay kullandım sonra kendım kestım kesınce basım döndu ama dayandım olece bıraktım lustrale gectık o da aynısnı yaptı onuda kendım bıraktım:)5 aydır ılacsızım ama gucumun yetmedıgnı göruorum artık dr sordum bu gecmıcekmı dedım tamamen gecmez dedı arada gelır dedı moralımı hep bozdu
İlacin yan etkileri derken bebege olan etkilrindenmi korkuyuorsun yoksa sende olacak yan etkilerinden mi bende bi yan etki olmadi hic
Ezgicim lustral işe yaradımı daha mutlu hissediyomusun kendini.. Bende acaip iç sıkıntısı ve uykusuzluk yapıo bu aralar
Bzde esimle onu tartısıyoruz beni anlamıo gecmiomu dio gecmio iste benim elimde dgl diyorum anlamıo ya bisey olursa dio senin atakların ne
aynı dert bendede benımkıde ınanmıor ole bıseyın var olduguna ınanmıor ılaclara ozellıkle cok karşı bebek cok ıstıor ama ben korkuorum ona normal gelıor bende mıdeme vuruor genlde bulantı öğürme bazen nefes alamama yabancılasma baygınlık hisi o an hıcbıyere ıgamıorum yatıom yok kalkıom yok yuruom yok ancak xa. falan sakınletırıor benım vucudumu etkılemese ılac ıstemıomda bıde işe basladım mecburen ıkı gundur beynım bende deıl sankı
Benimde mideme vuruyo birden skntı gelio icime sanki bisey oluckmıs gbi mutsuz oluyorum snrada eski günlerdeki gbi bisey takmamak istiorum
evet o eskı günlerımı ozledım ataksız olan ama artık sankı benım bı parcam gıbı normal ınsan olmayı unuttum sureklı bunla yaıorum geldımı gelıcekmı dıe sadece uyurken unutuorum bence kesınkı bu bızımle hep var olacak ama ınsallah rabbım yardım edersenın kusmaların cok oluormu?
Aglayabiliyorsan ağla cnm sikma kendini rahatlarsin. Ben aglayinca rahatliyorum. Hava geçişlerinden olabilir. Kafani dagitmaya calis cik biraz yuruyus yap yada sevdigin birini ara muhabbet et gidebiliyorsan git. Dikkatini baska yere vermeye calis
Arkadasm nrdesn iymisn
Evdeyim cnm oturuyorum sen nasıl oldun
İçim skılıo midem Bulanıo idare edioz iste
Kıyamam yaa geçer insallah
Slm nerelerdesin durumun nasil merak ediyorum insa
Lh gelirsin..
Bebegimi kaybettikten sonra pek ugramiyorum siteye kötü oluyorum
Merhaba bende ayni seyleri yasadim suan 21+5 gunluk hamileyim. 18. Haftamda lustrale başladım. 50mg kullanıyorum. Lustralin etki suresi paxilden daha uzun. Ben 25 gunden sonra kendimi toplamaya başladım. Paxil 10 gunde topluyor insani. Onun icin biraz daha sabret. 10 gün sonra daha iyi olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?