Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Masallah cnm bizde bugun 21 haftalik olduk. Bana doktor % 90 kiz dedi. Son anda sürpriz olmazsa :) sen ne istiyorsun var ni bir tercihin. Mesela bana hep erkek demislerdi ama ilk günden beri kiz gibi hissediyordum öyle de cikti

Valla cnm bnada herkez kz dio ama icime buaralar erkek dio ama saglıklı olsun fark etmez bzm icin sen daha almadn mı bıseyler ben smdiden sıralama yapıorum buarada yaş kaç

Valla cnm bnada herkez kz dio ama icime buaralar erkek dio ama saglıklı olsun fark etmez bzm icin sen daha almadn mı bıseyler ben smdiden sıralama yapıorum buarada yaş kaç

30 yaşımdayim cnm esim yurtdisinda calistigi icin izmirde annemde kaliyorum. Evim istanbulda oyle buyuk seyler alamam zaten taşınması zor olur. Daha hicbirsey almadim herkes 7 aydan sonra al diyor bilemedim

30 yaşımdayim cnm esim yurtdisinda calistigi icin izmirde annemde kaliyorum. Evim istanbulda oyle buyuk seyler alamam zaten taşınması zor olur. Daha hicbirsey almadim herkes 7 aydan sonra al diyor bilemedim

Tulumlar fln altlar mama önlükleri fln alabilirsn zaten bebek dükkanlarına grnce insan deliriyo almak istio hpsini

Eşim vardiyeli oldugu icin genelde ona ayak uydurmak zorunda kalıorum kitap okuyorum çogunlukla tv internet elisı fln gecio peki sen

Bende aynı pek bir fark yok. hava yagmurlu degilse yürüyüş yapiyorum. kitap okuyorum cok bunalinca tesbih cekiyorum. İnternette takiliyorum aksamlarida annemle komsuya oturmaya gidiyoruz. Öyle vakit gecip gidiyor

Benim herzamanki gibi ilaclar konudunda olan korkularima cvp vermeye calisti benim korkum suan kul.ilaclar bebege zarari ne bende uyku problemi var suan okb var bunun icin lusrtal ve largactil kullaniyorum sen ilac kullaniyormusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…