• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benim herzamanki gibi ilaclar konudunda olan korkularima cvp vermeye calisti benim korkum suan kul.ilaclar bebege zarari ne bende uyku problemi var suan okb var bunun icin lusrtal ve largactil kullaniyorum sen ilac kullaniyormusun cnm

Bende senin kullandiklarinin aynisini kullanıyorum cnm benim doktorum bebeğe zarari yok dedi. Seninki ne diyor. Birde ilaclar sikintilatini azalttı mi. Ne zamandir kullaniyorsun

Bende senin kullandiklarinin aynisini kullanıyorum cnm benim doktorum bebeğe zarari yok dedi. Seninki ne diyor. Birde ilaclar sikintilatini azalttı mi. Ne zamandir kullaniyorsun[/QUOT

Ezgi ordamisin cnm

Evet benim dr da ilaclar konusunda daha olujmlu ama iste ben de hep soru isareti ne zamana kadar kullanacaksin bi sinirtlama verdimi dr. Sana..uyku icin ne kadar zaman kullanacaksin ilaclari

Evet benim dr da ilaclar konusunda daha olujmlu ama iste ben de hep soru isareti ne zamana kadar kullanacaksin bi sinirtlama verdimi dr. Sana..uyku icin ne kadar zaman kullanacaksin ilaclari

Bende yaklasik 23 gündür kullanıyorum cnm. Doguma kadar kullanacagim bebek dogunca emzirirken kullanabilecegim baska ilaca gececegim. Largactilide hem uykusuzluk hemde mide bulantısı için kullaniyorum. Biraktim tekrar kusmaya başladım dr devam et dedi. sana nadil geldi ilaclar. Ben hala dogru düzgün bir şey yiyemiyorum :(

Bende yaklasik 23 gündür kullanıyorum cnm. Doguma kadar kullanacagim bebek dogunca emzirirken kullanabilecegim baska ilaca gececegim. Largactilide hem uykusuzluk hemde mide bulantısı için kullaniyorum. Biraktim tekrar kusmaya başladım dr devam et dedi. sana nadil geldi ilaclar. Ben hala dogru düzgün bir şey yiyemiyorum :(

Anladim cnm bende suan uyku problemi var ilac almadan uyuyamiyuorim largactili devamli kullanmanin bni sakincssi vasrmi acaba iste onu bilmiyorum eskigunlrrimi ozledim ne guzel uyurdum lanet hastalik beni mmahvetti.

Onemli degil cnm kansizlik icin maltofor kullaniyorum sadece magnezyum vermisti kullanmiyorum ya peki sen

Benim mide bulantilarim hala gecmedigi icin doğru düzgün besleyemiyorum. Onun icin Vitamin olarak elevit kullaniyorum. Ayrica omega3- demir hapi ve magnezyum kullaniyorum. Hala hic kilo alamadım :( allahtan bebegimin gelisimi iyi yinede endişe ediyorum seninde mi ilk bebeğin olacak

Benim mide bulantilarim hala gecmedigi icin doğru düzgün besleyemiyorum. Onun icin Vitamin olarak elevit kullaniyorum. Ayrica omega3- demir hapi ve magnezyum kullaniyorum. Hala hic kilo alamadım :( allahtan bebegimin gelisimi iyi yinede endişe ediyorum seninde mi ilk bebeğin olacak

Endise etmene gerek yok bende kilo almadim ilk bebegim insallah allah kucamiza almasyi nasip eder saglikli bi sekilde uykum duzene girse allshim baska bisey istemem.

Back