Nrde oturuyolar kocaelide arkadasm
merkezde yahya kaptana yakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nrde oturuyolar kocaelide arkadasm
merkezde yahya kaptana yakın
Yaş kaç senin bende drincedeym yahyakaptanda okudum ben
25 yasındym yahya kaptanda oturymuyz yenı sehırde oturuyolar yahya kaptana yakın
Kizlar nerelerdesiniz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor
Burdayz fenalardayz gene arkadasim yane ben sen naslsn
Bebde iki gündür iyiydim bu gün daraliyorum hava yagmurlu diye olabilir. Baktim kimse yok merak ettim
Ne güzel ilaç ise yaramaya bslamıs dmkki bende de huzursuzluk bisey oluckmıs korkusu var ara ara gelio gecio
Ne yapalim arkadaşım bizimde böyle gececek allah bebeklerimize sağlık versin bize de onlara bakma gücü. Onlar dogunca hiçbir şeyimiz kalnayacak buna yürekten inanıyorum. Çünkü cok dua ettin allahim hayirli zamanda ver diye demekki en hayirli zaman buymuş.
Kizlar nerelerdesiniz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor
Ezgicim tek ack sensn bna cvp uerirmisn
Ya kizlar buara yeni skıntım uyuyup uyanınca kndimi tuhaf hssediyorum sanki ybncı bi yrdymisim gbi bi tuaf oluyorum byle olan oluyomu hç cvp ltfn
canım bendede oluyodu korkma zamanla hersey yoluna gırecek bende neler neler oluyodu anlatsam varya şaşarsın hepsı bu hastalık yuzunden allahım beterınden korusun bıde sen hamılesın daha hassasın hormonlardan bı yaz gelse benm hastalık kısın cıkıyo yazın cok ıyıym
Ben öyle bir şey yasamadim cnm ama bende uyuyup Uyaninca cok huzursuz ve mutsuz oluyorum böyle kötü bir şey olacakmış gibi. Takma kafana olur böyle. Değişik değişik seyler yasiyoruz. Üzerinde fazla dusunmezsen geçer
Umarım gecer 2 gündür var zaten allah hepımize sfa vrsn ee naslsz nasl gdio
Iyi valla cnm ne olsun bir iyi bir kötü idare ediyorum. Bu arada bebeginize birseyler almaya basladiniz mi ben daha hicbirsey almadim acaba almaya baslasak mutlu olur muyuz ne dersiniz
Valla cnmben almak icin can atiyorumda cnsiyet belli olmadıgı icin almıorum belli olsun ufak ufak bslıycm son aylarda zor oluyomus cnkü
Kac haftalik oldun sen
10 hfta 6 günlük