Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evt oluo ama onda düsünmüosun onu hrmonlar etkilio yln yok ama ben eminim bebegmolunca hepsi gecicek bence tedavine dvm et öyle hamile kal ben citol iciyodum ve bna çok iyi gelmisti

tedavıyı uc yılda olamadımkı sımdı olsam yanı gecıcegını bılsem hemen ılaca baslıcam ama oda gecmıor benımkı dugu durumundan cok bedensel rahatsızlık o yuzden ya o mıde bulantıları cok olursa dıe benım arkdsım tam 9 kılo verdı yaa cok korkuom bıde sakınlestırıcde alamıoun sanırım (xa.. gıbı) oda etkılı allah yardımcımız olsun

Bence iyi bi doktora gt tekrardan anlat agla rahatla elbet sana yardım ediceklerdir zor byle yasamak belki bi snv bzm icin clısıormusun

Bence iyi bi doktora gt tekrardan anlat agla rahatla elbet sana yardım ediceklerdir zor byle yasamak belki bi snv bzm icin clısıormusun

o yuzden ıste eger bı sınavsa bunda sabır gosterebılırsek ozman rabbım bızı mutlaka ödullendırcektır dıe dusunuorum yok calısmıom yenı evlıyım esıme yardım etmem lazım aslında pzetı baslıcamtım ıse o sabah uyandım nefes alamıorum ölecegım sandım mıdem kotu gidemedım işe yanı okdr olumsuz etkılıorkı benı bu aralar calısmama bıle ızın vermıor sen calısıonmu hangı sehırdesın?

Ben clımıorum kocaelidym tabiki ödüllendirecektir sen tedavini ol ama gene sükret dualarını et tabiki rabbim yrdmcı olur bk bi buyuyugumde duydum bu ayda bintane ya rezzak ikinbin tanede ya fettah çekicekmissn ne dilersen olurmus ben yaptım allahm kabul etsn

ben rabbım kabul etsın namazımı kılıorum zikr cekerım (allahın ısmını) o ayrı ama yınede o korkuyu yenemıorum ıste.bende denızlıdeyım yenı geldım kımeyı tanımıorum burdakı dr larada guvenemıorum olece beklıorum mıden cok bulandımı senın yemek yıyebıldınmı

Hamile kalmak benimde en büyük korkumdu. Ama suan düşünüyorum da korktugum kadar kötü degilmis. Benim hamileligimde cok zor geçiyor oldukca kilo verdim yaklasik 5 aylik oldum ama hala bulantilarim devam ediyor. dayanıyorum baska çarem yok evliligimin 4 senesinde hamile kaldim korkudan hep erteledim. Ama ertelemeseymisim keske sindiye coktan gecmis olurdu. Bence korkma erteleme hersey olacagina variyor. Sonucta pa olmayan bir sürü hamile de farklı farklı sikintilar yasiyor. Herkesin sıkıntısı farkli ama doğuruyorlar. Sonucta 9 ay bir sekilde gececek

Çok olmadı bi iki hafta ara ara yedklerımı ckardm obile iyi biseymiş bilıomusun saglıklı hamilelik gecirdignın biseyiymıs

yaa bak öle dedın dahda korktum:) yaa bu bulantılar gecmıcekmı hıc dr bıey demıormu ılac vermıormu offf kafayı yıcem artık

Çok olmadı bi iki hafta ara ara yedklerımı ckardm obile iyi biseymiş bilıomusun saglıklı hamilelik gecirdignın biseyiymıs

evet bulantıı olan daha saglıklı olurmus ama ya onlara dayanamazsam ya onu aldırmak ıstersem dıe bırsuru soru var kafamda bırazda streten olmuor bebek sanırım oda benı ıstemıor rabbım herseyın hayırlısnı nasp etsın ınsallah sende olumlu düşünmeye calıs ınallah saglıcakla kucagına alırsın bebegınıde bu ıllet bıter artık üzülmemeye calıs

yaa bak öle dedın dahda korktum:) yaa bu bulantılar gecmıcekmı hıc dr bıey demıormu ılac vermıormu offf kafayı yıcem artık

Benim anneminde butun hamilelikleri böyle gecmis sanirim anneme cekmisim Dr ilac verdi ama pek fayda görmedim. Ama zencefil iyi geliyor bol bol cayini yapip iciyorum. Birde herkes benim gibi degil belki senin daha rahat gecer. Korkularini büyütme.

normalken bıle bulantılarım oluor stre mıdeme vuruor o haldeyken dahda kotu olurum ben kesın zencefıl ıyı dıorlar kurusunumu alıorsun cay ıcın ben bı ara yasının suyunu sıkıp bı kasık ıcıodum sonra bıraktım ınsallah rabbbım yardım eder ılac kullanıomusun sen

Amin arkadasım allah hepımzn yrdmcısı olsun umarım seninde güzel hbrlerıni alırız bska seylerle ugrasmaya clıs telkn et kndini yok benin biseym sana yenilmycem de

Bu mevsimde yas zencefil bulabildigim icin yasini tercih ediyorum. Doktorum kurusuda olur farketmez demisti. Iyi de geliyor. Birde az az sik sik yersen rahat ediyorsun.

Surekli carpinti hali nefes alamiyormusum gibi oluyorum tansiyonum yukseliyor ve bu durum depresyonu tetikliyor malesef ama artık biraz daha iyiyim

Arkadaslar benim gibi bebegin icinde buyumesinden nefes alamiycandan ve hareketlerinden korkacagini dusunup panik yapan var mi? Yoksa ben miyim bitek bunlari dusunup korkan

kocaelıde mı oturuyn bende kocaelılıym sakaryada evlıym annemler orda gıdıym sureklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…