:2:yasemın aynı yasadıklarımız napcaz ya ben bıktım böyle yasamaktan bı ara yazmıstm hatırlıynmu boynumda bezeler buldum dıye ultrason cektrdm temız cıktı lenf noduymus dok korkulcak bişey yok dedı ya bu takıntılar bu sornlar artık rahat nefes almayı özledım ya nıye normal ınsanlar gbı olamyz ya emzırmeyı bıraktgım gıbı adam gıbı dok cıkıp tedavı olcam kendı kafamada bırakmıcam ya yoruldum artk[/QUOT
slm ben buraya yeni katıldım formu anlamaya çalışıyorum nasıl msj yazılır nasıl cvp yazılır vs..
Ezgicim selam ne zamandir seni goremedim merak ettim. Bugun doktorumla gorustum bende 15. Haftadayim lustral ve remeron verdi. Bebege bir zarari olur mu dedim sence olsa verirmiyim dedi. Egede prof. Ama prozac tercih etmiyorum dedi. Bi de uyku icinremeron verdi. Bende onumuzdeki haffta basliycam . Umarim faydasi olur ama 3 haftadan once pek bisey beklememek lazim cnm ya biraz daha sabir. Bende simdi senindoktorun 18 e kadar bekleyelkm demesine takildim. Biraz daha ilacsiz dayansammi die sorguluyorum hep kendimioff allah yardimcimiz olsun
Merhaba canim seninle ayni kaderi paylasiyoruz. Ilaci kullanmaya başlayınca yasadiklarini bana buradan yazar misin. Kac mg kullandığını ne zaman sonra kendini iyi hissetmeye başladığını falan... bu arada ben psikiyatrima sordum doğum yaklasinca ilaci bırakacak miyim diye. Hayir dedi. Son gune kadar kullanacakmisim sadece dogum sezeryanla olursa birtek o gün almazsin dedi. Dogum yaptigim gün de eski ilacima geri donecekmisim çünkü onu emzirirken kullanabiliyormusum.
kaç aylık hamilesin canım?
20 haflalik hamileyim
5aylık yani:)
allah kolaylık versin inşaallah canım, hayırlı doğumlar inşaallah şimdiden:)
bende panik atak hastasıydım, epeyi gitti çok çok azı kaldı, ilaçlarımı bırakıyorum artık yavaş yavaş doktorumun eşliğinde, iyiyim artık, çok uzun süredir ilaç kullanıyorum.
bende 2,5senelik evliyim ama bu hastalıktan dolayı ve bu hastalığın ilaçlarından dolayı bebek düşünemedik hiç malesef
artık bende bir bebek istiyorum bundan sonra inşaallah, inşaallah herşey ilerdede güzel olur hastalığın nüksetmesi açısından yani....
bazen korkuyorum ilerde ne olur diye, ama işte kaba tabirle olacakla öleceğinde önüne geçilmiyo bazen, elimizden geleni yapıp tevekkül etmek sadece bize düşen işte.
bu hastalıkla çok uzun senelerdir mücadele ediyorum ben, hayatımı çok etkiledi ama çokta şeyler öğrendim.
hayatımda tüm yaşadıklarımı şöyle bi düşündüğümde bana çok büyük olgunluklar veren tekşey bu hastalığım, yani aslında bize çok getirisi var kızlar bu sancılı vakitleriyle birliktede, hiiiiiç kolay değil tabiki.
buradaki herkesin doğumu hamilelik süreci çok güzel geçer inşaallah kızlar.
bende istiyorum artık o miniklerden bitane:))))
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim. Allahim hayirli zamanda sanada nasip eder inşallah. Bende hamile kalmadan önce 2 kere ilaci birakmayi denedim ama her defasında cok kötü oldugum icin ilaca baslamak zorunda kaldim. Zaten ilac kullanirken hamile kaldim ogrenir ogrenmez ilaci biraktim ve 16. haftaya kadar sorunsuz geldim. Fakat tekrar nuks etti ve 18 haftada ilaca geri baslamak zorunda kaldım. Bak sen ne kadar güzel ilaci birakma asamasina gelmissin inşallah hamileliginde sorunsuz geçer
amin inşaallah, çok teşekkür ederim bende bu duan için canımcım:)
şuan ne kullanıyorsun? sorun olmazsa yazarmsın dozlarıyla? ama istersen özel mesajla yaz bunları bana, çünkü ilaç adı vermek yasaktır belki sitede, ban yemeyelim şimdi durduk yere:)))
merak ettimde oyüzden sordum.
Yeni uye oldugum icin mslesef özelden msj atamiyorum 50 mg lustral kullanıyorum
Merhaba canim seninle ayni kaderi paylasiyoruz. Ilaci kullanmaya başlayınca yasadiklarini bana buradan yazar misin. Kac mg kullandığını ne zaman sonra kendini iyi hissetmeye başladığını falan... bu arada ben psikiyatrima sordum doğum yaklasinca ilaci bırakacak miyim diye. Hayir dedi. Son gune kadar kullanacakmisim sadece dogum sezeryanla olursa birtek o gün almazsin dedi. Dogum yaptigim gün de eski ilacima geri donecekmisim çünkü onu emzirirken kullanabiliyormusum.
Cnm benim doktorum 1 ay kala birakicaz dedi. Bi de bi ilac dahc verdi yaninda ansiyete gideri i 1 haftalustral etki edene kadar cok kotu olmiyim die herh e.ama hala cesaret edip baslayamDim keske bende bi en azindan 4ay doldursaydim 17 haftalik olsaydim die kenimi yiyip bitriyorum. 1-2hafta dahc dayanmaliyim ezgi bilemiyorum. 15 i doldurdum. Eski ilacin hangisi emzirirken icilen? İlaca baslayinca neler olup bittigini konusuruz yine . Sen nasilsin? İyi geldi mi biraz?
Ben hala kendimi toplayamadim canim malesef bekliyorum. Bazen diyorum ilac mi iyi gelmedi diye offf bilmiyorum işte sadece bekliyorum
anksiyete giderici ne ilaçverdi size bende lustral kullanıyorum 19 haftadayım
kimse yokmu burada...
burdayız cnm benm ufak bebegım var herzaman gıremıyorum hos geldın aramıza
Çok sagol arkadaşim inan biraz olsun içimi rahatlattın bende çok umutsuzum baş dönmeleri geçmicek diye çok korkuyorum hep internetteyim benim gıbı olup ıyileşen varmı dıye hergun yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?