slm nasılsın burdamısın şuan..
Arkadasım slm yenisn belliki kaç haftalıksn sende pa mısn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm nasılsın burdamısın şuan..
Arkadasım slm yenisn belliki kaç haftalıksn sende pa mısn
Cnm benim doktorum 1 ay kala birakicaz dedi. Bi de bi ilac dahc verdi yaninda ansiyete gideri i 1 haftalustral etki edene kadar cok kotu olmiyim die herh e.ama hala cesaret edip baslayamDim keske bende bi en azindan 4ay doldursaydim 17 haftalik olsaydim die kenimi yiyip bitriyorum. 1-2hafta dahc dayanmaliyim ezgi bilemiyorum. 15 i doldurdum. Eski ilacin hangisi emzirirken icilen? İlaca baslayinca neler olup bittigini konusuruz yine . Sen nasilsin? İyi geldi mi biraz?
efexor kullandım.. İnan o kadar kötü bir hamilelik geçirdim ki eşime doğurduktan sonra beni hastaneye yatır dedim saat kaç olursa olsun kendimi dışarıda buluyordum.. Allahım canımı al diye çok ağladım çooook... kısacası kelimeler bile yetersiz geliyor anlatmaya.. Doğurana kadar toparlanamadım ezgicim ne yazıkki... çocuğu görünce bırak sevmeyi kafayı yerim istemem sanıyordum sevmek bir yana asla bakamam diyordum çünkü ben delirecektim.. ama o doğum yaptığım gün varya tekrar dünyaya geldim ben.. Etrafı görüşüm gözlerimin bakışı bile değişti şimdi kızım 7,5 aylık sevmek ne kiii bırakıp 1 saat bile bir yere gidemiyorum aşığım ona ilk gördüğüm günden beri.. emzirirkende kullandım ilacı.. İnan toparlayacaksın çok dua et canım bu günler geçecek inan buna geçecek....
O zaman bu durumu psikiyatra anlat. Ben de 32 haftada suyum geldiği için doğum yaptım. Ama stres kaynaklı mı bilmiyorum.
Melekcim kacinci haftada dogum yaptin canim? Kadin dogumcum antidepresan kullanirsan erken dogum riskin olabilir gebelik tansiyonu yasayabilirsin diyip beni korkutuooff neye endiselencegimi sasirdim ve cok yoruldum artik..
evet panik bozukluk okb depresif durum hepsi var bende hemşireyim ama kendime faydam yok 19 haftalık hamileyim drum lustral 25 mg kullandım geceleri uyumakta zorlanıyordum onun içinde largactil 25 verdi birde solyon damla kullanıyorum ama bi taraftanda durmadan araştırma tedirginlik burda buldum kendimi inşallh destek oluruz birbirimize.. sen ilaç kullandınmı..:2:
Ben 9haftalık hamileym ilaç fln kullanmıorum ara ara mutsuzluk stres snırlilik oluo kafam takılıo ilaç iyi geldimi lustral bnada kullana bilicegmi sylemisti doktor
ben hiç duymadım antidepresan kullanan kişilerin erken dogum riski olduğunu drun seni rahatlatacağına eyfam yaptırıyor rahat ol böle bişey olmayacak..
Evet cnm ya tam psik rahatlatmisti ilaca basliycaktim bugun kadin dogumcum gebelik tansiyonu dedi, erken dogum dedi beni mahvetti. Aglayip duruyorum ole. Sen ne zamandir ilac kullaniosun bana da doktorum 50 mg lustral verdi bi de kisa sureli nervium ..
insallah kullanmassın ilaç bende 18 haftaya kadar kullanmadım ama şimdi dr um başladı ona güveniyorum.. başka çaremiz mi var..
İlaçlar ise yarıyomu peki arkadasım buarada üzme kndini allah yrdmcn olsun
Umarım arkadasm
Daha baslayanadimki.. Umarim yarar
ordamısın..![]()
Evet cnm ya tam psik rahatlatmisti ilaca basliycaktim bugun kadin dogumcum gebelik tansiyonu dedi, erken dogum dedi beni mahvetti. Aglayip duruyorum ole. Sen ne zamandir ilac kullaniosun bana da doktorum 50 mg lustral verdi bi de kisa sureli nervium ..
Umarım arkadasm
Sana ilaç yaradımı peki
Umarım arkadasm
Sana ilaç yaradımı peki
ezgidemir nasılsın...