Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Melek eski yazilarini okudum. Ayni seyleri yasiyorum. Sana sormam gereken bir suru sey var ozelden msj atamiyorum. Msj imi gorursen ve cvp varirsen cok sevinirim sana sormak istedigim birsuru sey var

Canım buradayımsormak istediğin ne varsa sorabilirsin

Merhaba 20 haftalik hamileyim yakladik 10 gündür 50 mg lustral kullaniyorum. Ama bir türlü toparlanamadim. Kafayi yenek uzrreyim depresyonum cok ağır ilerliyor sen hamileyken ne kullandin. Ilac ne zaman etki etti. Losalik donemin nasil gecti. Emzirirken ilac kullaniyor musun. Mesela ben suan bebegimi sevemiyorum bunun icinde dogunca da sevemeyecekmisim gibi geliyor. sanirimbir daha toplayamayacagimm

nekadar güzel umut olmusunuz yazılarınızda bende aynı sorunları yasıorum bebek ıstıorum ama korkuorum okadr korkuorumkı hergece aglıorum hayatım boyunca hep bu hisle yaşamak zorunda kalıcam dıe bebek sahıbı olamıcam dıe (bu hastalık yuzunden) hergünüm azap gecıor

mrb oncelıkle gecmıs olsun ınsallah bebegıne kavusursun saglıcakla sızde ne gıbı sıkıntılar oluordu ılaca basladınız?

mrb oncelıkle gecmıs olsun ınsallah bebegıne kavusursun saglıcakla sızde ne gıbı sıkıntılar oluordu ılaca basladınız?

Merhaba ben zaten pa hastadiydim hamile kalinca ilaci biraktim fakat 16. Haftada hastaligim nüks etti. Surekli carpintim oluyor hicbirsey yiyemez hale geldim ve kilo kaybediyorum. Geceleri uyuyamiyorum birde bunun ustune depresyona girdim dr ilaca baslamamiz gerektigini söyledi yaklasik 10 gündür lustral kullaniyorum ama hala kendimi toplayamadim

bende uc yıldır panık bozukluk tedavı gordum ama ılacla bıyere varılmıcagını gördum ve hamıle kalmak ıstıorum ama cok korkuorum okadr endıselıyımkı hergece aglıorum cok caresızım bole ınsanların halını gorunce dahda umutsuz oluorum

Herkeste böyle olmuyormus. Hamilelik süresince hic sorun yasamayanlar var bende 16 haftaya kadar sorunsuz geldim. Malesef nüks etti ama herkeste böyle olmuyor. Umudunu kaybetme. Belki hic sıkıntı yasamazsin

Ooooo hangini anlatayim
Mide bulantisi
Bayilacakmis hissi
Karincalanma , uyusma
Kismen tansiyon
Bas agrisi
Boyun ve ense agrisi
Govdemde agri yada agri hissi
Halsizlik
Zor yutkunma
Nefesim sanki yetmiyor, sanki darlaniyorum, deriiiin nefes alma istegi
Carpinti
Bulanik gorme
Asiri duygusallik, asiri sinirlenme
Sosyal fobi
Ve gunluk hayatta eyvah suramdami bisey var desem oram agrimaya baslar, bu dusunce kuvvetimi yoksa sinirlerin zayiflamasimi anlamadim

Simdilik aklima gelenler bunlar

Cok gecmis olsun
Bende lstral 3-4 hafta sonra etkisini gosteriyor. Zaten ilk uc hafta ilac kaygilari ve sıkintilari cogaltiyor. Az daha sabir

17 yildir donem donem bu hastalikla mucadele ediyorum hamileligimde , lohusaligimda hic nksetmedi. Dogumada gule oynwya gittim.
Bebek dusunurken kontol amacli kadin dogum dr una gittim, daha iceri girer girmez bu ne endise dedi, kisaca korkumu ifade ettim,guldu .
Cok yeersiz bi krkuymus megeerse

Ezgicim selam ne zamandir seni goremedim merak ettim. Bugun doktorumla gorustum bende 15. Haftadayim lustral ve remeron verdi. Bebege bir zarari olur mu dedim sence olsa verirmiyim dedi. Egede prof. Ama prozac tercih etmiyorum dedi. Bi de uyku icinremeron verdi. Bende onumuzdeki haffta basliycam . Umarim faydasi olur ama 3 haftadan once pek bisey beklememek lazim cnm ya biraz daha sabir. Bende simdi senindoktorun 18 e kadar bekleyelkm demesine takildim. Biraz daha ilacsiz dayansammi die sorguluyorum hep kendimi off allah yardimcimiz olsun

Melekcim senin yasadigin seyleri o kadar birebir yasiyorum ki. Hamileligi kabullenemedim ustelik cok zor ve isteyerek gelen bi gebelik niye boyle oldu anlayamiyorum. Ama bi canlinin icimde buyumusi ve hareket etmesi beni korkutuyor zaten bizi hersey korkutuyor.. Seninde bole korkularin varmis.. Nasil alistin . Hareketlerini hissettiginde .. Hareketler artinca neler hissettin ? Rahatsiz oldun mu?

canım bunları panık sırasında mı yada bu hastalık suresınde devamlı mı yasadın ben genelde kafama takıntı yaptıgımda devamlı yasıyorum takıntı mı yaptım ne derın derın nefes alıyorum ya sankı takıntı oldu ya neden oldugunu bıldıgım halde acaba cıgerlerımden mı kalpten mı dıyede suphe edıyorum

canım benmde aynıydı 4 5 aylık olunca alısıyosun bıde kıpırdayınca içine bı sıcaklık gelıyo bende ısteyerek hamıle kaldım ama ılk 3 4 ay cok zorlandım ılacsz dırendım hamılelıge her gun aglıyodum tam olarak hala yenemesemde öncekılere göre ıyıym en azından bebegıme bakabılıyorum bıde 7 yasında kızım var benm hastalıgım yalnızlıktan gelıyo burada hıc arkadasım yok annemlerede ayda bıır gıdıyom ondan cok sıkılıyom baslıym kendımı dınlemeye emzırmekte ıstyom bebişimi kızımıda 3.5ay emzırebılmıstm bu hastalıktan bunu barı emzıreyı m ondan savasıyom 6 ay emsın en aazzından allahım yardımcı olsun hepımıze

merhaba arkadaşalr.ben şuan hamile değilim ama bende eski bir anksiyeteli:) olarak size yazmak istedim.16 aylık oğlum var.hamile kalmadan 2 yıl önce ilacı bıraktım.ilk zamanlar zorlandım,ilaçmı içsem olmucakmı acaba diye çok gelgitler yaşadım ama pes etmedim.bendede delirme korkusu vardı.ama korktuğum şey 7 yıl geçmesine rağmen olmadı:)demekki gayet sağlıklıyım.
neyse sonrasında hamile kaldım.ama ödüm kopuyodu ya çocuğu içimden çıakrmak istersem ya istemessem sıkıntı basarsa vs vs.biryığın düşünce.ama inanaın müthiş bir hamilelik geçirdim.ne kusma ne sinir ne sıkıntı hiç ama hiçbirşey olmadı.tam aksi çok sağlıklı rahat bir hamilelik geçirdim.anksiyete olmayan birçok tanıdığım berbat sıkıntılarla geçirirken hamileliğini ben güle oynaya son dakikaya kadar gezdim tozdum.doğuma gülerek gittim el sallıyarak çıktım.loğusa sendromuna girersem bebeğimi istemessem depresyona girersem diye birçok soru geçti kafamdan gene hiçbiri olmadı.inanın ben loğusa sendromuna bile girmedim.sadece efhamlı bir insanım o kesin.yaşanan olayları biraz abartıyorum ama diğer psikolojik sıkıntıları hiç yaşamıyorum.ne olur sıkmayın canınızı çok rahat olun.bebişinizde rahat olur.herşey çok güzel olucak.annelik efhamlarla dolu fakat bi okadar mutluluklarla dolu bir olay.tadını çıkarın biraz uzun oldu ama bende yazıp tek sizin olmadığınızı bilin istedim.bu arada 4 yıl olucak hala ilaç içmiyorum.inşallah allah içirtmesin.tek ilaç kendinizi mantıklı iç konuşmalarla telkin etmek.gerisi kolay.

merhaba canim bence 18 haftaya takilma çünkü 12 haftadan sonra kullanabilecegimizi hem psikiyatrim hem kadin dogumcum soylemisti sadece doktorum idare edebilecegimi düşündüğü icin biraz daha beklemek istedi. Bende kendimi toplamaya calisiyorum. Bugün tekrar pskiyatrda kontrolüm var bakalim ne diyecek

Devamli oluyor canim.bulanti ilactan sonra azaldi. Kalbimdenmi cigerlerimdenmi nefesim yetmiyor korkusu beni mahvediyor.

Arkadaşlar benım gibi olup iyileşen varmi ben çok umutsuzum hamileligim 17. Haftamda benim aşırı baş dönmelerim var kafamı saga sola bile çevıremiyorum iyileşemicem diye aglayıp duruyorum

Bende bugun doktorla gorusucem kafamizdaki sorulari soralim sonrada haberleselim mutlaka..

Herkeste böyle olmuyormus. Hamilelik süresince hic sorun yasamayanlar var bende 16 haftaya kadar sorunsuz geldim. Malesef nüks etti ama herkeste böyle olmuyor. Umudunu kaybetme. Belki hic sıkıntı yasamazsin

inşallah öle olur ama kotu olura ınsan bebegıde aldıramaz nasıl gecıcek ılacta kullanamıosun (xa.. vb akınletırıcı gıbı) mıde bulantılarımdan korkuorum ben normal gundede cok oluor ozamanda cok olucak naparım dıe cok korkuorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…