Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadasım slm yenisn belliki kaç haftalıksn sende pa mısn

evet panik bozukluk okb depresif durum hepsi var bende hemşireyim ama kendime faydam yok 19 haftalık hamileyim drum lustral 25 mg kullandım geceleri uyumakta zorlanıyordum onun içinde largactil 25 verdi birde solyon damla kullanıyorum ama bi taraftanda durmadan araştırma tedirginlik burda buldum kendimi inşallh destek oluruz birbirimize.. sen ilaç kullandınmı..:2:

ordamısınız nasıl gidiyor hamileleiğiniz umuarım iyidir.

Melekcim kacinci haftada dogum yaptin canim? Kadin dogumcum antidepresan kullanirsan erken dogum riskin olabilir gebelik tansiyonu yasayabilirsin diyip beni korkutuo off neye endiselencegimi sasirdim ve cok yoruldum artik..

O zaman bu durumu psikiyatra anlat. Ben de 32 haftada suyum geldiği için doğum yaptım. Ama stres kaynaklı mı bilmiyorum.

Canim sende hamileliginde ilac kullanmistin degil mi? Ne kullandin ? Kacinci haftada baslamistin? İlac kullandiktan sonra hamileligin rahat gecti mi? Dogum yaptigin gun ilaci almis miydin? İlacla sezeryan yapabildiler mi?

Melekcim kacinci haftada dogum yaptin canim? Kadin dogumcum antidepresan kullanirsan erken dogum riskin olabilir gebelik tansiyonu yasayabilirsin diyip beni korkutuo off neye endiselencegimi sasirdim ve cok yoruldum artik..

ben hiç duymadım antidepresan kullanan kişilerin erken dogum riski olduğunu drun seni rahatlatacağına eyfam yaptırıyor rahat ol böle bişey olmayacak..

Ben 9haftalık hamileym ilaç fln kullanmıorum ara ara mutsuzluk stres snırlilik oluo kafam takılıo ilaç iyi geldimi lustral bnada kullana bilicegmi sylemisti doktor

Ben 9haftalık hamileym ilaç fln kullanmıorum ara ara mutsuzluk stres snırlilik oluo kafam takılıo ilaç iyi geldimi lustral bnada kullana bilicegmi sylemisti doktor

insallah kullanmassın ilaç bende 18 haftaya kadar kullanmadım ama şimdi dr um başladı ona güveniyorum.. başka çaremiz mi var..

ben hiç duymadım antidepresan kullanan kişilerin erken dogum riski olduğunu drun seni rahatlatacağına eyfam yaptırıyor rahat ol böle bişey olmayacak..

Evet cnm ya tam psik rahatlatmisti ilaca basliycaktim bugun kadin dogumcum gebelik tansiyonu dedi, erken dogum dedi beni mahvetti. Aglayip duruyorum ole. Sen ne zamandir ilac kullaniosun bana da doktorum 50 mg lustral verdi bi de kisa sureli nervium ..

İlaçlar ise yarıyomu peki arkadasım buarada üzme kndini allah yrdmcn olsun

ben 18 haftalıkken başladım lustral 25 mg lacgactil solian damla birde 2 aylıkken kısa süreli lustral 25 ve largactil içtim 6 dün sonra bıraktım.ama 18 haft.tekrar başladım dr ilaçlar hakkında bilgi verdi sonuçta ne hastalığı olupta ağır ilaç kullanmak zorunda olanlar var.. allah büyüktür inşallh bişey olmıcak yavrularımıza...aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…