Merhaba 20 haftalik hamileyim yakladik 10 gündür 50 mg lustral kullaniyorum. Ama bir türlü toparlanamadim. Kafayi yenek uzrreyim depresyonum cok ağır ilerliyor sen hamileyken ne kullandin. Ilac ne zaman etki etti. Losalik donemin nasil gecti. Emzirirken ilac kullaniyor musun. Mesela ben suan bebegimi sevemiyorum bunun icinde dogunca da sevemeyecekmisim gibi geliyor. sanirimbir daha toplayamayacagimm
efexor kullandım.. İnan o kadar kötü bir hamilelik geçirdim ki eşime doğurduktan sonra beni hastaneye yatır dedim saat kaç olursa olsun kendimi dışarıda buluyordum.. Allahım canımı al diye çok ağladım çooook... kısacası kelimeler bile yetersiz geliyor anlatmaya.. Doğurana kadar toparlanamadım ezgicim ne yazıkki... çocuğu görünce bırak sevmeyi kafayı yerim istemem sanıyordum sevmek bir yana asla bakamam diyordum çünkü ben delirecektim.. ama o doğum yaptığım gün varya tekrar dünyaya geldim ben.. Etrafı görüşüm gözlerimin bakışı bile değişti şimdi kızım 7,5 aylık sevmek ne kiii bırakıp 1 saat bile bir yere gidemiyorum aşığım ona ilk gördüğüm günden beri.. emzirirkende kullandım ilacı.. İnan toparlayacaksın çok dua et canım bu günler geçecek inan buna geçecek....