• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım o duygu 3 aydan sonra gecio. Bende ilk zamanlar kocama sinir oluyodum ama geçti. Sana ne ilaç verdi doktor? Önceden kullandığın bi ilaç mı?

Daha önce citol kullanıodum şmdi lustral kullana bilırsn dediama 3 ayın dolsun dedi haftaya kadın doguma gdıcem onada sorucam bakalım ne dycek

18. Haftamizi dün doldurduk. Bugün dr gittim daha once prozac kullanabilecegimizi söylediği halde bu gün lustral yazdi. Umarim iyi gelir.. sanırım biraz daha sabretmem gerekecek

18. Haftamizi dün doldurduk. Bugün dr gittim daha once prozac kullanabilecegimizi söylediği halde bu gün lustral yazdi. Umarim iyi gelir.. sanırım biraz daha sabretmem gerekecek

Arkadasım ins iyi gelır bnada lustral yazarım dmısti ama 3ay dolması gerekıomus senden ricam bna etkılerı yazarmısın kullandkca

Sagol sende ne gbi skntılar var

Ben zaten pa hastasıyım 8 senedir ilac kullaniyordum hamile kaldigimi ogrenir ogrenmez ilaci biraktim. Ilk aylar iyiydi ama 4. Aya girince bütün sıkıntılarım geri döndü. Uyuyamiyorum sürekli carpintim var. Yemek yiyemedigim için kilo veriyorum. En kotusude panik atakla birlikte depresyonu yaşıyorum. Hic birsey dusunemez oldum ne bebegimi ne başkasını. Biraz iyi olsam... buna cok ihtiyacim var

çok şükür cevap alabileceğim birilerini buldum.
arkadaşlar,1 aydır prozac kullanıyorum.
adetim 2 gün geçti.
gebe olma isteğim de var.sevinemedim bile adam gibi.
adet gecikmesi hiç yaşamadım bugüne kadar ama,ilaçtan olabilir mi?
bu ilaç yapar mı böyle bir etki?

Ben zaten pa hastasıyım 8 senedir ilac kullaniyordum hamile kaldigimi ogrenir ogrenmez ilaci biraktim. Ilk aylar iyiydi ama 4. Aya girince bütün sıkıntılarım geri döndü. Uyuyamiyorum sürekli carpintim var. Yemek yiyemedigim için kilo veriyorum. En kotusude panik atakla birlikte depresyonu yaşıyorum. Hic birsey dusunemez oldum ne bebegimi ne başkasını. Biraz iyi olsam... buna cok ihtiyacim var

Allah hepimize sifa versn bende okb hastasıym tabi bunla birlıkte pa

sen bana cevap verebilir misin ?
prozac adet gecikmesi yapar mı bilgin var mı?
sabahtan beri araştırıyorum net sonuca varamadım.
kimse de yazmadı

O ilacı kullanmadım ama ben cıtol kullanıodum bna hç öylebisey yapmadı zaten ilacın icındeki kagıtta yazar bence bi oku yada test yap arkadasım

O ilacı kullanmadım ama ben cıtol kullanıodum bna hç öylebisey yapmadı zaten ilacın icındeki kagıtta yazar bence bi oku yada test yap arkadasım
antidapresanlar bazı bayanlarda adet gecikmesi yapabilir yazıyor bir sitede.
ama genellemiş antidepresanlar diye.
özellikle prozac kullanıp adeti geciken var mı diye araştırdım hiçbir şey bulamadım.
heveslendim de ama bilmiyorum ki kan testi mi yaptırsam.bugün 2. gün oldu gecikmede.

kafambozuk,yanıtladığın için teşekkür ederim.
dayanamayıp test yaptıracağım,başka çaresi yok.
allah inşallah hayırlısını nasip etsin.
sana da şifalar diliyorum.

antidapresanlar bazı bayanlarda adet gecikmesi yapabilir yazıyor bir sitede.
ama genellemiş antidepresanlar diye.
özellikle prozac kullanıp adeti geciken var mı diye araştırdım hiçbir şey bulamadım.
heveslendim de ama bilmiyorum ki kan testi mi yaptırsam.bugün 2. gün oldu gecikmede.

Benimde ikigün gecmisti test yaptıgmda pozitif çkmıstı snra kan testı yaptırmıstık allah gnlüne gore versn bence test yap olmadı kan tahlili yaptırsn cnm

Canım doktor başka bişey dedi mi? Riskler şunlar veya rahat ol zararlı değil artık falan? Bi de ne zamana kadar kullanacakmışsın son ay bırakırız mı dedi? Çok soru sordum ama bende 18 20 ye kadar sabretmeye çalışıcamda o yüzden doktorum şimdi bana hiç açıklama yapmıyor:(

Canım doktor başka bişey dedi mi? Riskler şunlar veya rahat ol zararlı değil artık falan? Bi de ne zamana kadar kullanacakmışsın son ay bırakırız mı dedi? Çok soru sordum ama bende 18 20 ye kadar sabretmeye çalışıcamda o yüzden doktorum şimdi bana hiç açıklama yapmıyor:(

Çoğu hamilenin bu sekilde ilac kullanarak dogum yaptigini ve bebeklerinin saglikli oldugunu Suan yasadigim depresif durumun bebek icin daha zararli oldugunu soyledi. Son ay birakiriz falan demedi 10 gun sonra tekrar gidecegim belki o zaman birşey söyler. Bugun kadin doğum uzmanimida aradim ona da soyledim o da hicbir sakincasi olmadigini bu haftadan sonra gonul rahatligiyla kullanabilecegimizi söyledi. Allaha emanet ettim Bebeğimi. Insallah bende düzelirim

Çoğu hamilenin bu sekilde ilac kullanarak dogum yaptigini ve bebeklerinin saglikli oldugunu Suan yasadigim depresif durumun bebek icin daha zararli oldugunu soyledi. Son ay birakiriz falan demedi 10 gun sonra tekrar gidecegim belki o zaman birşey söyler. Bugun kadin doğum uzmanimida aradim ona da soyledim o da hicbir sakincasi olmadigini bu haftadan sonra gonul rahatligiyla kullanabilecegimizi söyledi. Allaha emanet ettim Bebeğimi. Insallah bende düzelirim

İyi olacaksın canım merak etme. Senin sıkıntın neydi? Neden endişe duyup çarpıntı uykusuzluk yaşıyordun ilerleyen haftalarda düzelcek hamileliğe alışacaksın diolar ama çok bi değişiklik olmuo sanırım😩ben en çok bebek büyünce vücudumdaki sıkıntılarla baş edemeyeceğimi süşünüp bunalıyorum mesela

Back