• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hepimiz ayni dertten cekiyoruz. Sabahta atakta geldi tuvalete gittigimde 2kucuk damla kan gordum korku beni ele gecirdi ve dayanamadim ilac ictim simdi sakinim ve bi daha kan olmadi.napicam arkadaslar kan gelmesi kotu bise mi

Hepimiz ayni dertten cekiyoruz. Sabahta atakta geldi tuvalete gittigimde 2kucuk damla kan gordum korku beni ele gecirdi ve dayanamadim ilac ictim simdi sakinim ve bi daha kan olmadi.napicam arkadaslar kan gelmesi kotu bise mi

bence doktorunu ara bii söyle nebılıyım cıddı bişey olmasın

merhabalar arkadaşlarr ben 30 hamileyim hamile kalmadan önce panik atak vardı ama ilaçla düzelmiştim çok ii hissediyordum kendimi bu yuzden bir bebiş istiyordumm artık rabbim nasıp etti hayırlısıyla mart ta alacam kucağıma :) ama şimdilerde panik atak nüks etti çok daraldım bunaldım gece dayanacak gücüm kalmadı dün itibariyle başladım ilaca Allah hepimize sağlık versin çok zor bi hastalıkk ne yapacağımı kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım..

canm ben dogum yapalı 3 ay oldu ılacsz hamılelık gecırdım hamılelıgmn ılk ayları berbattı ben sonralara dogru kendımee hep meskale buldum kımın yannda kendımı rahat hıssedıyosam o kısılerle sık sık görüstm yalnız kalmamaya calıstm evde kalınca hep işe verdım kendımı muzık acıyodum iş yapıyodum sonra elişi yaptım bebegıne bişeyler örebılırsın bebgın için bişeyler hazırlayabılırsın bıde kadınlar kulubünde grubumz vardı ekim annelerı dıye orda zaman öldurduk arkdaslıklr kurduk aynı ayın hamılelerıydk ben bu sekılde atlattım arada oluyodu olumlu düşünüyodum herkes doguruyo bende dogurucam dıyodum bebk kıyafetlerı bakıodum nette oyun oynuyodum ne bılıym meskale bulabılırsın kendıne 7senedr ugrasym bu hastalıklla ölmedım vakıt saat nezaman sa oozaman yanı öldürmuyo ama ruhen yoruluyon

Merhaba arkadaşım öncelikle bebeğin hayırlı
Olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip
Eder inşallah. Evet arkadaşım o 2 ay öyle böyle geçiyo
Ben çok kötü olduğumda akşam eşim geldiğinde
Doğum yapacağım hastanenin acil bölümüne
Giderdim oradaki Dr konuşup anlatmıştım
Rahatsızlığımı oda bana serumla vitamin takviyesi
Ama en önemlisi içine
Beni gevşetici rahat uyutmamı sağlayan avil diye bir
İlaç bir zararı olmadığını söyledi İnan ativan almış gibi
Rahatlatdım. Zaten ativanda kullanıyodum Dr çok zorlandığımda
1mg yarısını alabileceğimi söylemişti
Papatya çayı falan iyi gelebilir belki. Ama Ativanı son aylarımda
Kullanmadım onu ilk aylarımda alıyodum çok az kalmış canım benim geçiçek
Kendinle çok yanlız kalmamaya çalış oda kötü etkiliyo
Çok zor biliyorum ama geçiçek Allah'ın izniyle inşallah :)

için rahatlaması için doktorunla konuş

Sabahtan beri hic olmadi bidaha. Ataklarriniz hamilelikte hergun mu oluyodu ativani ne siklikla aliyodinuz arkadsslar

Arkdasim msj hakkim olmadi icin cvp veremiyorum. Burayi okuyomussun inşallah bu msjimida gorursun.kusura bakma cvp yazamiyorum

arkadaşlar ben de dün dayanamadım artık 2 aydır zehir gibi bir hayat yaşıyorum 4. ayım bitti. ilaca başladım:( ilaç asla olmaz asla olmaz diyen doktorum bile halimi görünce o akşam içmem için 3 ilaç verdi. günlükte 20 mg fulsac verdi. 2 aydır dayanmaya çalışıyordum ama son 3 gündür ne uyku ne bişey eşimde ben,mle brlikte ayakta acil acil dolaştık:( ilaç kullananlar, daha önce kullanmış olanlar sizin günlük dozunuz ne kadardı acaba?

Arkadaşlar gece kahverengi akinti gordum bir sefer stres yapmak istemiuyorum gecen gun kuvvetli bi atak geçirdim ondsn sonra oldu bu ne dersiniz:(((

canım bence sen dok gıt veya doktorunu ara bılgılendır

selam bende panik atak hastasıyım 6 haftalıkta hamileyim özellikle doktorun kapısında atagında etkisiyle kalbim duracak sanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben bisey sorucam 6.haftada karından yapılan ultrasonda kalp atısı belli olmazmı yada yolk kesesi....

Meraba
Daha öncede yazmıştım sana ceku sanırım
Okuyamadın hemen hemen aynı şeyleri
Yaşıyoruz benimde kanamam olmuştu hemde
Baya yoğun İnan varya ben benden geçmiş bir şekilde
Dr lardaydım paniklerimden ötürü. Doğum Dr bana bir ilaç verdi ipne durmuştu
Kanamam benim merak ettiğim Dr gitmedinmi

Doktora yarin gidicem ama ilaci kesemedim dicem 1hafta ilcsiz durdum ama yerden kalkamadim aglamaktan duramadim hic sonunda bebekte strese geleme kahverengi akinti oldu sabah ilac ictim o saatten beri yok kahverengi akinti bakalim yarin doktor ne dicek

selam bende panik atak hastasıyım 6 haftalıkta hamileyim özellikle doktorun kapısında atagında etkisiyle kalbim duracak sanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben bisey sorucam 6.haftada karından yapılan ultrasonda kalp atısı belli olmazmı yada yolk kesesi....

canm bende öyleydm dok ultrasonla bakarken bana burundan nefes al dıyodu o bıle carpıntımı duyuyodu 6 haftada kese görunr ama kalp atışı duyulmayabılr ben gıttıgmde 5 hafta 4 gunluk demıstı 15 gun sonra kalp atısı dınlemeye cagırmıstı allahımıza sıgınacaz bı doktora panıkatak için ilac sormustu oda bakara suresınden bi ayetle cevap verdı allah bazılarını korkuyla fakırlıkle zengınlıkle hastalıkla sınar allah bızı bu hastalıkla sınıyo sukur edelım allahımıza sıgınalım

arkadaşlar ben de dün dayanamadım artık 2 aydır zehir gibi bir hayat yaşıyorum 4. ayım bitti. ilaca başladım:( ilaç asla olmaz asla olmaz diyen doktorum bile halimi görünce o akşam içmem için 3 ilaç verdi. günlükte 20 mg fulsac verdi. 2 aydır dayanmaya çalışıyordum ama son 3 gündür ne uyku ne bişey eşimde ben,mle brlikte ayakta acil acil dolaştık:( ilaç kullananlar, daha önce kullanmış olanlar sizin günlük dozunuz ne kadardı acaba?

kızlar bana cevap veren yokmu:((

5hafta 5gunlukluk hamileyim efexor a basladim kullanmadigim zamanlardaki stres sıkıntı asiri kotu etkiledi yarin doktoruma sorucam ve kesmemesini soyliycem baska carem yok.ben gebeligi ilacla surdurmeye karar verdim Allah yanimizda ondan diliyorum bebegimin sagligini....

ben 15 haftaya kadar dayanabildim... ama günlerim nasıl geçti gelde bana sor mahvoldum bittim...her saniyem her dakikam kuruntu ve takıntılarla geçti ben okb hastasıyım baya iyiydim hamilelik öncesi ama resmen taaa en başa döndü:( 5-6 senendir bu kadar kötü olmamıştım.. Rabbim bebeklerimizi korusun....

Back