• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Slm yazyağmuru:3:
Ne yapan tatlım bebiş nasıl:emir_bebek:
Hiç topiğimize uğramıyorsun:50:lina sdf
Tavuklumakarna alina ezine ve bir kaç arkadaş dışında
Uğrayan yok:43::19:

zullumm bebişin gazı 2 aydır mahvetti bizi, uyku yok bişey yok.. mahvoldum resmen. şimdi yeni düzeliyodu ki bu kezde 3. ay atağımız başlamış. valla ne yapıcamı sapıttım iyice :( hergün yeni bi düzen kuruyoruz, canı sağolsunda bunlarda geçer diyorum ne yapıyım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben de bir de anksiyete var pa ile birlikte, ne senaryolar yazıp çiziyorum zullum bi bilsen :)
Sen neler yapıyosun canım ? bebiş nasıl, herşey yolundadır inşallah.. Yılbaşı geldim topiğe mesajda attım ama arada kaynadı sanırım :( bebişle ilgilenmekten buraya giremiyorum ki, face de hemen bi mesaj atıp çıkıyorum çoğu zaman ve tekrar girdiğimde bakabiliyorum o kolay oluyo. keşke sizde olsanız yaa böyle ayrı gayrı olmuyo :(

zullumm bebişin gazı 2 aydır mahvetti bizi, uyku yok bişey yok.. mahvoldum resmen. şimdi yeni düzeliyodu ki bu kezde 3. ay atağımız başlamış. valla ne yapıcamı sapıttım iyice :( hergün yeni bi düzen kuruyoruz, canı sağolsunda bunlarda geçer diyorum ne yapıyım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben de bir de anksiyete var pa ile birlikte, ne senaryolar yazıp çiziyorum zullum bi bilsen :)
Sen neler yapıyosun canım ? bebiş nasıl, herşey yolundadır inşallah.. Yılbaşı geldim topiğe mesajda attım ama arada kaynadı sanırım :( bebişle ilgilenmekten buraya giremiyorum ki, face de hemen bi mesaj atıp çıkıyorum çoğu zaman ve tekrar girdiğimde bakabiliyorum o kolay oluyo. keşke sizde olsanız yaa böyle ayrı gayrı olmuyo :(

Geçmiş olsun tatlım:38:ben de 2 aydır
Bel ağrısı çekiyorum şükür kızım çok uslu
Bir bebek ama ben kızımla ilgilenmiyorum
Tatlım bende Facebook da olmayı isterdim
Ama olmuyor:43:

Geçmiş olsun tatlım:38:ben de 2 aydır
Bel ağrısı çekiyorum şükür kızım çok uslu
Bir bebek ama ben kızımla ilgilenmiyorum
Tatlım bende Facebook da olmayı isterdim
Ama olmuyor:43:
sağol tatlım sanada çok geçmiş olsun, sezeryandan dolayı mı o bel ağrısı ? önemli birşey değildir inşallah zullum.
Bu arada maşallah bebeğine canım, inşallah hep öyle devam eder :nazar:

Merhaba arkadaşım.:))bebeğin hayırlı olsun
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı
Nasip etsin inşallah. Endişelerini çok iyi anlıyorum
Bende 3 ay oldu doğum yapalı aynı senin gibi
Başlamıştı kaygılarım nasıl geçiçek kafayı yerim
Çıldırırım yapamam diyerek bu benim ikinci sürpriz bir bebek
Ikinci ilkide aynı geçti. Onu hayal ettikçe daha kötü oluyodum
Gerçi 2. Kere anne olmayı çok istiyo ama korkuyordum
Başa gelen çekilirmiş öylede oldu ilk zamanlar zordu ama zamanla insan
Çözüm bulabiliyor bak ben sabahlara kadar uyumazfım
Dr Dr gezdim. Acillerde serumlar sokaklarda deli gibi yürürdüm ama yinede sakinleşemezdim
Sonra durumu kabul etmeye başladım evet bu çok zor bir durum
Ama bununla nasıl yaşayıp atlatmalıyım diye
Düşününce biraz daha hafifletdim Dr bunu önermişti. Kabul etmediğinde
Çok güçleşiyo. Birde 3 yaşında oğlum var bakmam
Gereken kızkardeşim geliyordu sağolsun. Sende yanlız kalmamaya çalış
Ben apartmanda kapı kapı geziyodum
Sen çalışıyosun gerçi İnan senin için daha kolay olur şunu bil
Hormonlarda çok kötü yapıyo. Zamanla hafifliyo bazen hiç
Hissetmiyosun bile hep öyle devam etmicek Allah'ın izniyle
Ben 9 ayımı burda yazışarak geçirdim ve çok iyi
Geldi kızlar çok destek oldular seninkinide
Hep beraber atlatıcaz inşallah bak göreceksin
Kendini çok daha iyi hissettiğin anlarda olucak Allah'ın izniyle

merhabalar; bende 30 haftalık hamileyim bende bu zamana kdr ilaç almadan dayandım ama artık dayanacak gücüm kalmadı sabahlar olmasın istiyordum çünkü sabaha karşı çarpıntı ateş basması ve mide bulantısıyla uyanıyorummm bide o sersem halimle işe gitmek işkence oldu bana aynı sizin gibi bebeğimi hayal ettikçe daha kötü oluyordum nasıl bakıcam nasıl edicem diye artık doktorumu aradım başla dedi ilaca bende bugün başladım .Ayrıca benim gibi olan arkadaşlarla konuşmak isterim sağlıklı günler dilerim ....

Seni cook cok tebrik ediyorum ilacsiz 7 ay gecirmissin cogu gitmis azi kalmis Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin

merhaba bende 30 haftalık hamileyim benim artık dayacak gücüm kalmadı ve ilaca başladım Rabbim hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsinnn

Suan da bile cildiriyorum, 3ay gecse ilaca baslayabiliriz dedi doktor zor zamanda ativan al dedi. Ataklari dusundukce 9ay nasi gececek diye cildiriyorum. Ya bakamazsam diye icimicimi yiyorum:((( sanki bise olucak da bebegim dogmicak duscek gibi dusunceler ucuyo aklimda. ALLAH yardimcimiz olsun arkadaşlar daha yolin basindayim ve dayanmak zor geliyo eylul u goremicem sanki:((

Kızlar 7. Ayım bitti ilaçsız. Hamileligimin 7 haftası bilmeden içtiğimi saymazsam hapsızım uzun suredir.:1:
Zaman zaman ataklar gelecek gibi oluyor hatta 2 kere atak geçirdim hafif duzeyde. Şimdi gelecek gibi olduğunu anladigim an saat gece gündüz bakmaksızın atıyorum kendimi sokağa. Hızlı hızlı yürüyorum. İlaçlarin sağladığı konfor yok tabi ama içmek istemiyorum o ilaçları bebeğe bir şey olur diye. Iste o zaman affetmem kendimi. Hatta bana bir deli cesareti geldi normal doğum yapıcam diye tutturdum. Ve korkmuyorum nedense. Umarim her şey yolunda gider. Yoksa ataklarla beraber artan kan basıncı ve tansiyon çok riskli düşünmek bile istemiyorum.

yapabılırsın canm bende ılacsz hamılelık gecırdım ve norml dogum yaptım o an bebegıme odaklandm allahım ıznıyle basardım ben kendımle savastım panıkatakla savastım alahım yardım edıyo buna ınaman lazım

Suan da bile cildiriyorum, 3ay gecse ilaca baslayabiliriz dedi doktor zor zamanda ativan al dedi. Ataklari dusundukce 9ay nasi gececek diye cildiriyorum. Ya bakamazsam diye icimicimi yiyorum:((( sanki bise olucak da bebegim dogmicak duscek gibi dusunceler ucuyo aklimda. ALLAH yardimcimiz olsun arkadaşlar daha yolin basindayim ve dayanmak zor geliyo eylul u goremicem sanki:((

canm olumlu düşün allah sana o bebegi nasıp etmıs isteyıpte olmayan cok ınsan var kendını boş bırakma bıseylerle u gras butun yasadıkşlarını yasadım 3 ay gözümn yası kurumadı dıyorum korkumuz ölüm degılmı allahım ne yazdıysa o olur atak gecırdgndede sakın olmaya calış ölmıceksın bu beynının sana oyunu

ya akdslar burda hepımız aynı sorunları yasıyorz bende bu aralar bogaz agrısı boyunlarımn yanları agrıyo bıde sol kulak arkası ense kökü agrıyo acaba buda bu hastalıktan olabılırmı sızde yasayn var mı her gun oluyo hafıf hafıf agrıyo hamılelıgımn yarısından berı oluyo bogazların temız dedıler ıkı kere gıttm hamıleyken ogazlarım agrıyo dıye ama yanlarını söylememiştm cok kafaya takıyom ya kendı kendıme senaryolar yazıyom dok gıtmk ıstemıyom hıc sankı kötu bişey söylıcek dıye off ya

Az once bi aatak daaha gecirdim ve ativan almak zorunda kaldim.nbu gidisle ben bu bebegi dogurAMicam galiba :((((((

Allah korusun eylülü görceksin bebegini de kucagına alacaksın inşallah pskilogdan destek alsan biraz olsun rahatlarsın insan bu haldeyken pek iyi seyler düşünemiyor haklsın ama sen bi yerden başladın devamını getirmen lazım

canm olumlu düşün allah sana o bebegi nasıp etmıs isteyıpte olmayan cok ınsan var kendını boş bırakma bıseylerle u gras butun yasadıkşlarını yasadım 3 ay gözümn yası kurumadı dıyorum korkumuz ölüm degılmı allahım ne yazdıysa o olur atak gecırdgndede sakın olmaya calış ölmıceksın bu beynının sana oyunu

panikli dogru söylüyorsun isteyipte olmayan insanlarda var Allah vermişse şükretmek lazım

Yavas yavas akli dengemi kaybedicekmisim gibi gelio.dayanmak coook coookkk zor :( ilac kullanipya hamile kalmak isteyen arkadaslar varsaa once tedavilerini bitirsin iyi olsunlar yoksa ilacsiz yasamak öliume es deger gibi bisey :(((

Yavas yavas akli dengemi kaybedicekmisim gibi gelio.dayanmak coook coookkk zor :( ilac kullanipya hamile kalmak isteyen arkadaslar varsaa once tedavilerini bitirsin iyi olsunlar yoksa ilacsiz yasamak öliume es deger gibi bisey :(((

kesinlikle katılıyorum ben 30 haftalık hamileyim artık dayanacak gücüm kalmadı ilaca başladım

bişey olmuck canm bak burda senn gıbı hamılelık gecıren kac kısıyz hepımz dogurduk sende doguracn işte kış mevsımı bıraz kasvetlı bende kışın oluyom yazın gezıyom dısarlarda aklıma gelmıyo evet psıkologtan yardım alabılırsın bız senn yanndayz

ben bir hafta onceye kadar lustral kullanıyordum şimdi kendi doktorum ilk kullndıgım ilaca dondurdu cipralex çünkü antidepresanlar glokom(göz tansiyonu) artmasına sebebiyet veriyormus gzlerimde rahatsızlık olustu bu cuma tam net belli olacak lustralın böyle bir etkiye sebep olup olmayacagını

merhabalar arkadaşlarr ben 30 hamileyim hamile kalmadan önce panik atak vardı ama ilaçla düzelmiştim çok ii hissediyordum kendimi bu yuzden bir bebiş istiyordumm artık rabbim nasıp etti hayırlısıyla mart ta alacam kucağıma :) ama şimdilerde panik atak nüks etti çok daraldım bunaldım gece dayanacak gücüm kalmadı dün itibariyle başladım ilaca Allah hepimize sağlık versin çok zor bi hastalıkk ne yapacağımı kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım..

Back