• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bugun doktora gittim ve ultrasonda kucuk de olsa keseyi gördü, fakat ilaci birakmam gerektigini soyledi sadece ataklara dayanamadigimda ativan alabilecegimi soyledi:( binlari yazarken bile agliyorum:((((( bu bebeği cok istedim hastaligi yenmeye basladigim zaman olmadi ataklarim tekrarlamaya basladigi anda oldu ve ilacsiz ne yapacagim aklima gelince aglamaktan ve bogulmaktan kendimi alamiyorum cok zor durumdayim ve daha yolun cok basindayim. Çalışıyorum anasinifi öğretmeniyim ve ya okulda hastalanirsAm napicam korkusu beni bitiiriyo :((( 9ay gecmicekmis gibi geliyo. Luyfen bana cesaret verin destek olun cok ihtoyacim var :(

Bugun doktora gittim ve ultrasonda kucuk de olsa keseyi gördü, fakat ilaci birakmam gerektigini soyledi sadece ataklara dayanamadigimda ativan alabilecegimi soyledi:( binlari yazarken bile agliyorum:((((( bu bebeği cok istedim hastaligi yenmeye basladigim zaman olmadi ataklarim tekrarlamaya basladigi anda oldu ve ilacsiz ne yapacagim aklima gelince aglamaktan ve bogulmaktan kendimi alamiyorum cok zor durumdayim ve daha yolun cok basindayim. Çalışıyorum anasinifi öğretmeniyim ve ya okulda hastalanirsAm napicam korkusu beni bitiiriyo :((( 9ay gecmicekmis gibi geliyo. Luyfen bana cesaret verin destek olun cok ihtoyacim var :(

canm ben ılk 3 ayımı aglayarak gecırdım yatardım kalkardım basım kutuk sureklı kalp carpıntısı nees alamıydum gögsume agrılar yanmalar kollarıma neler yasadım ama sonra allahıma sıgıdım ölümn ötesınde bı ölüm yok allahım ne yazdıysa o olur dedım artk cok yorulmstm bu atakları 7senedr cekıyrm ve ölmedım atak geldıgınde bırazdan gecıcek bıtecek dıyorum ben artık aglayamıyodum düşün cok agırdım hala ataklarm oluyo hala yasıyorum ama amzırdıgım için bişey kullanamıym hiç birsey olmucak bogulmucaksında korkma ben normal dogum yaptım dok her gıdışimde tıtrıyodum nefes alamıyodum kötü bişey söylıcek dıye allaha şükür aldım kucagıma sende alıcaksın hamıleyken düşsünde ilac kullanayım bıle dedım düşün ne derece oldugumu allahım affetsın bak burda herkes bızım gıbı 9ay gecıcek merak etme ben ılk önce hamılelıkte kalp krızı gecırcem dıye beklıyodum sonra dogumda ölücem dıyodum allahım yardım edıyo allaha sıgın dua et

Meraba yasemin yazdıkların için sağol canım. Bu
Bahsettiğin aparat tam benlik nerde bulabilirim bilgin varmı

Evlatlik alanlarin topiginde okumustum ve bir internet sitesinden almisti o bayan ama sitenin adini ve aparatin adini unuttum:( markayida unuttuuum:( ya bu antidepresanmi yapiyor insani bu kadar unutkan:(

canım merhaba. aynı seyi bende yasıyorum ve aratırırken buldum bu ürünü. Medela SNS diye geciyo. Netten sipariş vermek için çok uğraştım ama bulamadım. Arkadaşlardan birisi medikallerde biberona takılıp aynı işlevi gören ince serumların oldugunu söyledi. simdi eczacımıza söyledim, merkezden getiricekler büyük ihtimalle. bu ürünü bulamazsan medikalden o serumuda alabilirsin.

Ayyy yaaa bunlari okudukca kafami duvara vurasim geliyo niye ben bunlari 2 yil once ogrenmedim, kimse soylemedi bu kadar olur yaaa:43:

Ben ilacsiz yapamiyorum :(((( ilaci birden biraktigim icin yan etkileride yasiyorum yataktan cikamiyorum, sanki bebegim dogmicak nise olucak ona diye icim icimi yiyo:((( bu haldeyken işe nasil gidicem diye dusunmek de cabasi :((((( ilac icip iyilesmek istiyorum bebeğim e bise olmasin istiyorum cok sey istiyorum :((((

Mrhb kizlar naslsnz
Ben ev isleri ve cocuklarla oyalaniyorum, arada kafam karincalaniyor. Bide yuzumun sol tarafi kulagima dogru agri yapiyo kasiliyo sanki. Aklima neler geliyo.

Gznn iyi haberlerini bekliyorum cnm :-)

Fuja o aparati alirsan sonucu cok merak ediyorum, bilgi verebilirmisin:-)

Panik , yazyagmuru, hepimizin belirtileri ayni, ne anksiyeteymis arkadas sanki depresyon icinde depresyon gibi, cikayim derken hoop bidaha icine dusuyorum sanki. Bi cok versiyonunu yasadik galiba hep birlikte.

Sevimden haber yok kizlar iyimi acaba

Yeni arkadas gelmis adini unuttum hamileymis hayirli olsuuuu.
Ben hamileligimi ilacsiz gecirdim, . Kan ve vitamin degerlerinize baktirmanizi tavsiye ederim. Dusukse tetikleyebiliyor.

Ben ilacsiz yapamiyorum :(((( ilaci birden biraktigim icin yan etkileride yasiyorum yataktan cikamiyorum, sanki bebegim dogmicak nise olucak ona diye icim icimi yiyo:((( bu haldeyken işe nasil gidicem diye dusunmek de cabasi :((((( ilac icip iyilesmek istiyorum bebeğim e bise olmasin istiyorum cok sey istiyorum :((((

bebegin hayrlı olsun canım bende ilaç kullnıyorum bes altı yıldır aksiyete obsesif var hamile kalmaya korkuyorum sen bi yerden başladın Allahın izniyle devamıda gelcek burda senın gıbı hamileliginde senın yaşadıklarını yaşayan arkadaslar var kendini üzme bugunlere sükretmek lazım

Kızlar 7. Ayım bitti ilaçsız. Hamileligimin 7 haftası bilmeden içtiğimi saymazsam hapsızım uzun suredir.:1:
Zaman zaman ataklar gelecek gibi oluyor hatta 2 kere atak geçirdim hafif duzeyde. Şimdi gelecek gibi olduğunu anladigim an saat gece gündüz bakmaksızın atıyorum kendimi sokağa. Hızlı hızlı yürüyorum. İlaçlarin sağladığı konfor yok tabi ama içmek istemiyorum o ilaçları bebeğe bir şey olur diye. Iste o zaman affetmem kendimi. Hatta bana bir deli cesareti geldi normal doğum yapıcam diye tutturdum. Ve korkmuyorum nedense. Umarim her şey yolunda gider. Yoksa ataklarla beraber artan kan basıncı ve tansiyon çok riskli düşünmek bile istemiyorum.

Son düzenleme:
bebegin hayrlı olsun canım bende ilaç kullnıyorum bes altı yıldır aksiyete obsesif var hamile kalmaya korkuyorum sen bi yerden başladın Allahın izniyle devamıda gelcek burda senın gıbı hamileliginde senın yaşadıklarını yaşayan arkadaslar var kendini üzme bugunlere sükretmek lazım

Sagol canim biyerden basladim ama kotu biyerden basladim sanirim :((( hic iyi degilim 9 ayi aklima geldikce aglamaktn kendimi alamiyorum :(((( dayanilacak gibi degil

Kızlar 7. Ayım bitti ilaçsız. Hamileligimin 7 haftası bilmeden içtiğimi saymazsam hapsızım uzun suredir.:1:
Zaman zaman ataklar gelecek gibi oluyor hatta 2 kere atak geçirdim hafif duzeyde. Şimdi gelecek gibi olduğunu anladigim an saat gece gündüz bakmaksızın atıyorum kendimi sokağa. Hızlı hızlı yürüyorum. İlaçlarin sağladığı konfor yok tabi ama içmek istemiyorum o ilaçları bebeğe bir şey olur diye. Iste o zaman affetmem kendimi. Hatta bana bir deli cesareti geldi normal doğum yapıcam diye tutturdum. Ve korkmuyorum nedense. Umarim her şey yolunda gider. Yoksa ataklarla beraber artan kan basıncı ve tansiyon çok riskli düşünmek bile istemiyorum.

Seni cook cok tebrik ediyorum ilacsiz 7 ay gecirmissin cogu gitmis azi kalmis Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin

Seni cook cok tebrik ediyorum ilacsiz 7 ay gecirmissin cogu gitmis azi kalmis Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin

Doktor ilac icmemelisin dedi ve 2gundur icmiyorum bianda birakmanin kotu etkisinide feci bi sekilde yaşıyorum. Icmek cok istiyorum ama vicdanim el vermio :( cok caresizim

Doktor ilac icmemelisin dedi ve 2gundur icmiyorum bianda birakmanin kotu etkisinide feci bi sekilde yaşıyorum. Icmek cok istiyorum ama vicdanim el vermio :( cok caresizim

kıyamam ya..Allah güç kuvvet versin...geçeceğini bil öyle teselli et kendini...bende 21 gün oldu ilacı bıraktım bebek istiyorum inşallah tekrarlamaz..

Medela

sitenin kendi içinde sipariş vermek için bölümü var. Bir de ben de Medela süt pompası kullanmıştım. Sümer a.ş. adında bi firma tedarik ediyor. Telefon ettik, adrese getirdiler. İstanbuldaysanız bi araştırın derim. Hatta İstanbul dışındaysanız da arayıp sorun.
denedim canım ama yok malesef. medikallerde bu ürüne benzer bir serum varmış onu alayım diyodum ama bebeğim dün akşamdan beri emmeye basladı çok şükür.
Ayyy yaaa bunlari okudukca kafami duvara vurasim geliyo niye ben bunlari 2 yil once ogrenmedim, kimse soylemedi bu kadar olur yaaa:43:
bende yeni öğrendim, bebeğim 3. ay atağını yaşıyomuş ve normalmiş. şükür ki emmeye basladı yine bırakmaz insallah
Mrhb kizlar naslsnz
Ben ev isleri ve cocuklarla oyalaniyorum, arada kafam karincalaniyor. Bide yuzumun sol tarafi kulagima dogru agri yapiyo kasiliyo sanki. Aklima neler geliyo.

Gznn iyi haberlerini bekliyorum cnm :-)

Fuja o aparati alirsan sonucu cok merak ediyorum, bilgi verebilirmisin:-)

Panik , yazyagmuru, hepimizin belirtileri ayni, ne anksiyeteymis arkadas sanki depresyon icinde depresyon gibi, cikayim derken hoop bidaha icine dusuyorum sanki. Bi cok versiyonunu yasadik galiba hep birlikte.

Sevimden haber yok kizlar iyimi acaba

Yeni arkadas gelmis adini unuttum hamileymis hayirli olsuuuu.
Ben hamileligimi ilacsiz gecirdim, . Kan ve vitamin degerlerinize baktirmanizi tavsiye ederim. Dusukse tetikleyebiliyor.

o anlattığın kasılmayı hamileliğimde ne kadar cok cektim bi bilsen :) simdide aksamüstü ya da suanda oldugu gibi gece baslayan bi halsizlik, düşük nabız, ve bu belirtilerin sonucunda paranoyakca düsünceler icindeyim. moralim cok yüksek olsa bile ufacık bir hastalık adı gectiğinde böyle çöküyorum bazen. Kafam dönüyo gibi sallanıyorum yerimde. aklımdan gecen senaryoları ben yazmasamda hepiniz cok iyi biliyosunuz eminim :)

Yok yasemin piyasada bulamadım.intrtnetten araştırcam
Artık sen nasılsın nasıl gidiyo

Merhaba arkadaşım.:))bebeğin hayırlı olsun
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı
Nasip etsin inşallah. Endişelerini çok iyi anlıyorum
Bende 3 ay oldu doğum yapalı aynı senin gibi
Başlamıştı kaygılarım nasıl geçiçek kafayı yerim
Çıldırırım yapamam diyerek bu benim ikinci sürpriz bir bebek
Ikinci ilkide aynı geçti. Onu hayal ettikçe daha kötü oluyodum
Gerçi 2. Kere anne olmayı çok istiyo ama korkuyordum
Başa gelen çekilirmiş öylede oldu ilk zamanlar zordu ama zamanla insan
Çözüm bulabiliyor bak ben sabahlara kadar uyumazfım
Dr Dr gezdim. Acillerde serumlar sokaklarda deli gibi yürürdüm ama yinede sakinleşemezdim
Sonra durumu kabul etmeye başladım evet bu çok zor bir durum
Ama bununla nasıl yaşayıp atlatmalıyım diye
Düşününce biraz daha hafifletdim Dr bunu önermişti. Kabul etmediğinde
Çok güçleşiyo. Birde 3 yaşında oğlum var bakmam
Gereken kızkardeşim geliyordu sağolsun. Sende yanlız kalmamaya çalış
Ben apartmanda kapı kapı geziyodum
Sen çalışıyosun gerçi İnan senin için daha kolay olur şunu bil
Hormonlarda çok kötü yapıyo. Zamanla hafifliyo bazen hiç
Hissetmiyosun bile hep öyle devam etmicek Allah'ın izniyle
Ben 9 ayımı burda yazışarak geçirdim ve çok iyi
Geldi kızlar çok destek oldular seninkinide
Hep beraber atlatıcaz inşallah bak göreceksin
Kendini çok daha iyi hissettiğin anlarda olucak Allah'ın izniyle

denedim canım ama yok malesef. medikallerde bu ürüne benzer bir serum varmış onu alayım diyodum ama bebeğim dün akşamdan beri emmeye basladı çok şükür.

bende yeni öğrendim, bebeğim 3. ay atağını yaşıyomuş ve normalmiş. şükür ki emmeye basladı yine bırakmaz insallah

o anlattığın kasılmayı hamileliğimde ne kadar cok cektim bi bilsen :) simdide aksamüstü ya da suanda oldugu gibi gece baslayan bi halsizlik, düşük nabız, ve bu belirtilerin sonucunda paranoyakca düsünceler icindeyim. moralim cok yüksek olsa bile ufacık bir hastalık adı gectiğinde böyle çöküyorum bazen. Kafam dönüyo gibi sallanıyorum yerimde. aklımdan gecen senaryoları ben yazmasamda hepiniz cok iyi biliyosunuz eminim :)

Slm yazyağmuru:3:
Ne yapan tatlım bebiş nasıl:emir_bebek:
Hiç topiğimize uğramıyorsun:50:lina sdf
Tavuklumakarna alina ezine ve bir kaç arkadaş dışında
Uğrayan yok:43::19:

Back