ah yasemıncım benı anlatıyn sankı ya ben ılac kullanamıyrm bebek emzırıyorum ılacszda hamılelık gecırdım benmde yanmda ne hastalık anlayırsalar aynı kendımde arıyorum sankı oluyomus gıbı ya hemen kötuye yoruyorum aynı senn gıbı kansermıym dıye dok gıtmkten korkuym bogazlarım agrıyo nezamandr bıde cene altından böyle bagazlarımn yanları kendı kendıme acaba tıroıd mı dıyom boynumda kollarıma dogru agrıyo fıtık mı dıyom kendı kendıme teshısler koyuyum dok kötü bişey dıcek dıye gıtmk ıstemıym aıle hekımıne gıttm baktı bogazlarıma grıp olmussn ılk su ıc mınosetle gecıstr dedı inanmadım pek baska bı hastalık beklıym ya kafama zaten yerlesınce hep onu düşünym ne iş yaparsam yapıym ve nefesm yetmıyo gıbı gelıyo off allahım böyle yasamak cok yorucu ben artk kocama söylemk ıstemym ya onun gözünde sureklı hastalıklı bı kadın olmk ıstemıyrm
Bu anlattigim neki, yuhh artik derler diye hepsini yazmiyorum bazen.
Mesela gargara yapmaya korkuyorum ya lavaboya kan gelirse diye, disim kanasa bile ya dis degilse diye cildiriyorum, o an pa da basliyor.
Bu anksiyete oyle biseyki sebebini bilsen bile , yani kolumuzu zorlasak agrisa ya kalp se diye kafayi yediriyo, e sebebini biliyorum kolumu zorladim ama yok ikna olamiyorum.
Vucuduma kolay kolay dokunamiyorum, ya bi kitle gelirse elime diye, daha neler yaa...
Anksiyetem tavan yapinca esim ise giderken bile aglayasim geliyo
Ben esime mecburen soyluyorum, zaten yuz ifademden anliyor, bide soylemezsem heralde dahada kafayi yerim. Oda alisti napsin. Zaten kimin benim icin ne dusunecegini o zamanlar umursamiyorum.
Bogazin icin korkma cunku ben onuda yasadim, sinirlerimiz gerilince bogazimiz sisiyor, cene altlarindada dolgunluk hissi oluyor, troid de gerci depresyon ve sinirlilik yapabilir, ama troid bildigim kadariyla baska belirtilerde veriyor, icini rahat tut, gerci dedimya sebebini bilsek bile ikna olamiyoruz.
Birde sana tavsiyem hastalik belirtileri falan okuma, seni bilmemde ben daha okurken manyaklasiyorum. Hehh bu var iste bende diye tepeden tirnaga karincalaniyorum, uyusuyorum, yaniyorum, midem tutuyo, titriyorum vs.
Birde cok gerildigimde göz kapaklarimda agirlik hissi ve bulanik gorme gibi seyler oluyor.
Melisa cayi iyi geliyor tabi emzirirken kullanilirmi bi arastir istersen.
Sinirleri guclendirici yiceklerde iyi geliyor tavsiye ederim; siyah cekirdekli kuru uzum, zeytin cekirdegi, nar, ceviz, findik, badem. Bide yag ve protein beyin icin onemli heleki emzirirken. Et, yumurta, sut, yogurt ihmal etme. Benim bide kansizligim oldu, b12 imde dustu yazin neler cektim b12 sinirleri koruyormus dusunce anksiyeteyi de tetikledi
Biraz uzun oldu kusura bakma hakkini helal et
Allah yardimcimiz olsun