Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaşım ben çok özürdileyerek yazıyorum doğum yakın old için İnan bildiklerimide unuttum. Hamile değil ama istiyorsun değilmi anladığım kadarıyla. Eğer doğru anladıysam inşallah Rabbim aklıma getirir doğum anında dualar kabul olurmuşya sanada en yakın zamanda nasip olsun diye ve hepimiz için dua edicem inşallah Allah izin verirse. Bu arada seninde kulak çınlamam vardı benim gibi hala devam ediyomu. Benim hiç aralıksız devam.

Sevim nerden nereye görüyomusun bak bebişin dünyaya geldi evindesin yakında işine başlicaksın inşallah. Evet belki her şey tam takır değil bunalıyorsun anlatamadığın şeyler var ama en azından ilk günlerdeki gibi çaresiz değilsin Buda iyi bir şey değilmi. Zamanla tamamen hep beraber atlatırız inşallah.

Nerelerdesn melike ne yaptın bugün ben sürekli koşturmaca halinde kafamı dağıtımım diye uğraşıyorum:)

evet cnm başlamıştım maalesef aynı ilacı kullandığımız için soruyorum kaç mg düşürdün 10 mg kullanıyodun yanılmıyosam.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.23 haftalık oldum bende

Son düzenleme:

Zorlaniyorum yipraniyorum yardim istiyorum Allahimmmm

Allah razi olsun canim..benimde hep dualarimdasiniz..bi aksilik olmazsa yilbasina kadar ilaca devam..ilacsiz dayanabilirsem istiyorum bebek..kulak cinlamam.benimde devam ediyo.ama eskisi kadar takmiyorum..odaklandigimda rahatsiz ediyo ama bunada sukur..birde onun icin ilac kullanmak istemiyorum Allah seninde yardimcin olsun arkadasim

Bende diyorum belki bebegim olsa bu kadar dusunmem..ama o hamilelik nasil gecer bilmem

gecıyo gecıyo merak etme ben hamıle kalmadan önce tanıstm burayla hamılelıgmdede ılk 3ay hergun yasadm ataklaRI zaman gecıyo allah yardım edıyo dıyodum 8 9 aylık olunca nefes alamam bebekte buyucek naparm dıyodum alllahm yardım edıyo

Nerelerdesn melike ne yaptın bugün ben sürekli koşturmaca halinde kafamıdağıtımım diye uğraşıyorum:)

burdayımmmmm canım bende aynı bebek için son hazırlıkları yapıyz esımn kendı duk kaynıma bırakıyo ögleden sonra gelıyo yalnız bırakmıyo benı evde ufak tefek tadılatları yapıyz ben yarın 40 olcm nezaman gelcek ya allahıma sıgınıyorm canım ya bugun cuma dua edıcem hepımz için sızde edın benm içinde hayırlısıyla dogursam kötü seylere kulaklarımı tıkıyrm ıyı seyler düşünmeye calısym bebegımı kucagımDA hayal edıyrm hep olumlu düşünyrm sende öyle yap

Bende bugün hastaneye kontrole gittim. Ameliyat öncesi testler yapıldı. Odam bile tutulmuş yani günüm belli ama ben bilmiyorum. Ben öyle istiyorum tabi oda var. Çok gerildim hastanede zaten hiç sevmem hastane ortamını vakit yakın old. İçin dahd kötü oldum. Anneme geldim kafa dağıtmaya çalışıyorum ben hepimiz için dua ediyorum.

Allah dualarını kabul etsin. Hayırlı doğumlar dilerim. Göz açıp kapayıncaya kadar bebeğini kucağına alırsın İnşallah.

inşallah bizde o gunleri görürüz

canım ben seni iyi anlıyorum aynı zamanlarda evlenmısız ve bebek istıyosun bende istiyorum ama ne fayda malesef ki ilaç kullanıyorum bende p.a okb p.a varialcı istemeyerek tabi mecbur kaldgım için içiyorum yoksa hayat zehir oluyor tedavini aksatma aksattıgın zaman dön başa tekrardan ben kaç yıldan beri kullanıyorum sonum ne olacak nereye kadar sürcek bilmiyorum Allahım sen bize yardım et

Ne kadar zamandir kullaniyosun ilac?evet oncelik tedavinin ondan sonra Allah kuvvet verirse bebek..Rabbim hepimize sifa versin..birkac gundurde siddetli mide agrisi cekiyorum..baska ilac kullanmak istemedgmden.doktora gitmiyorum..ne hastane ne ilac goresim yok..Allah yardimcimiz olsun arkadasim

5 yıla yakın kullanıyorum canm artık ilaç içmek istemiyorum bırakmayı denedim ama olmadı 2 hafatada 4 kilo verdim çok kötü oldum uyuyarmıyordum yemek yiyemiyordum kaaplı ortamlarda kalamıyordum içim acayip kotuydu sankı bşeler olcak korkusuyla geçiryodum erken tedavı cok önemlı ben tedavi olmadan bunlarla tanıştım kaç yıl boyunca bunları çektim ğittiğm doktorlar bişyin yok deyip geçiştiryolardı bı zamanlar.. öncden tedavimi olsaydım bugun böyle olmazdım ama sen yeni tanısmısın bu hastalıkla bu çok önemlı tedavin kısa surer inş.mide agrısı bu rahatsızlıgı yaşayanlarda olablıiyor sen yınede git bi doktora amin arkadasım inşallah.

Merhaba arkadaşlar, devamlı yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum.. Hepimizin duaya ve Allah'ın merhametine ihtiyacı var..
Bende hem kendim için hemde sizler için duacıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Kimi bebek istiyo, kimi doğum için gün sayıyo, kimisi bunlardan uzak sadece hastalığıyla uğraşıyo..
Sonuçta dertsiz kul yok.. Herşeye şükürler olsun, Allah büyüktür, hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla.. Bizleri darda bırakmasın inşallah..

Ben bu forumun gizli takipçilerindendim uzun zamandır bakıyorum..arkadaşlar bence bu durumu atlatabilirsiniz buna inanın bende dini bi konuya takılıyorum 1 aydır ne yapıcağımı şaşırmış bi hale geldim benim çarem neey bi bilsem:)bi kere de panik atak yaşadım çok korkunç bişey ama sizin durumunuz geçicek çünkü şimdiye kadar hiçbir panik ataklı ne öldü ne aklını kaçırdı böyle bişey tıp literatüründe yok sizdede böyle bişey olmıyıcak buna inanın..Allahü Teala bizi o kadar dayanıksız yaratmadı çok şükür bu hastalıkla baş ediceksiniz ve bigün bakıcaksınız ki sizi terketmiş

cnm sana yazdım ama görmedin sanırım ilaca bende başlamıştım aynı ilacı kullanıyoruz oyüzden merak ettim kaç mg düşürdün cnm.

Yazmıştım ben sana ama sanırım sende kaçırdın. :) 10 mg içiyordum. Şimdi 5 e düşürdüm Dr kontrolünde. Allah nasip ederse yarın son kesicem. Dr doğuma 3 yada 4 gün kala kesmemi istedi. Allah yardımcımız olsun. Dua edin kızlar. Zaten çok streslliyim doğum yakın birde loğusa gibi ter döküyorum hasta olmamak için cam kapı açamıyorum elim ayağım yanıyo son zamanlarım old. İçin heralde. Sen başka bişey kullanıyomusun cennet. Kullandığımız ilacın haricinde. Bu arada kızlar size bişey sorucam Rabbim nasip ederse doğumdan sonra sağlam bir korunma yöntemi için Dr başvurcam. Aranızda iğne kullanan varmı bunun sağlam bir yöntem old. Duydum. Bu arada doğuma yakın benim gibi ateş basıp ter döken oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…