Hoş geldin cennet iyi olmana sevindim. Evet ilacın dozunu düşürdük. Bunun için pskytrs gittim tabi :) doğuma 4 gün kala falan kesicem almayı dua edin kızlar bizler için. Doğuma çok az zaman kaldı 2 hafta yok dedi Dr. Ama ben ameliyat gününü bilmicem Dr eşime söylemiş heyecan yapmayayım diye bende öyle istedim. Zaten beklemek stresli birde o günü bilmek beni daha çok gerebilir. Sen ne yaptın ilaca başlamışmıydın cennet sen onu hatırlayamadımda. Bu arada gebelik ne kadar oldu.
Sevim nerden nereye görüyomusun bak bebişin dünyaya geldi evindesin yakında işine başlicaksın inşallah. Evet belki her şey tam takır değil bunalıyorsun anlatamadığın şeyler var ama en azından ilk günlerdeki gibi çaresiz değilsin Buda iyi bir şey değilmi. Zamanla tamamen hep beraber atlatırız inşallah.
Arkadaşım ben çok özürdileyerek yazıyorum doğum yakın old için İnan bildiklerimide unuttum. Hamile değil ama istiyorsun değilmi anladığım kadarıyla. Eğer doğru anladıysam inşallah Rabbim aklıma getirir doğum anında dualar kabul olurmuşya sanada en yakın zamanda nasip olsun diye ve hepimiz için dua edicem inşallah Allah izin verirse. Bu arada seninde kulak çınlamam vardı benim gibi hala devam ediyomu. Benim hiç aralıksız devam.
Zorlaniyorum yipraniyorum yardim istiyorum Allahimmmm
Bende diyorum belki bebegim olsa bu kadar dusunmem..ama o hamilelik nasil gecer bilmem
Nerelerdesn melike ne yaptın bugün ben sürekli koşturmaca halinde kafamıdağıtımım diye uğraşıyorum:)
Bende bugün hastaneye kontrole gittim. Ameliyat öncesi testler yapıldı. Odam bile tutulmuş yani günüm belli ama ben bilmiyorum. Ben öyle istiyorum tabi oda var. Çok gerildim hastanede zaten hiç sevmem hastane ortamını vakit yakın old. İçin dahd kötü oldum. Anneme geldim kafa dağıtmaya çalışıyorum ben hepimiz için dua ediyorum.
gecıyo gecıyo merak etme ben hamıle kalmadan önce tanıstm burayla hamılelıgmdede ılk 3ay hergun yasadm ataklaRI zaman gecıyo allah yardım edıyo dıyodum 8 9 aylık olunca nefes alamam bebekte buyucek naparm dıyodum alllahm yardım edıyo
Allah razi olsun canim..benimde hep dualarimdasiniz..bi aksilik olmazsa yilbasina kadar ilaca devam..ilacsiz dayanabilirsem istiyorum bebek..kulak cinlamam.benimde devam ediyo.ama eskisi kadar takmiyorum..odaklandigimda rahatsiz ediyo ama bunada sukur..birde onun icin ilac kullanmak istemiyorumAllah seninde yardimcin olsun arkadasim
canım ben seni iyi anlıyorum aynı zamanlarda evlenmısız ve bebek istıyosun bende istiyorum ama ne fayda malesef ki ilaç kullanıyorum bende p.a okb p.a varialcı istemeyerek tabi mecbur kaldgım için içiyorum yoksa hayat zehir oluyor tedavini aksatma aksattıgın zaman dön başa tekrardan ben kaç yıldan beri kullanıyorum sonum ne olacak nereye kadar sürcek bilmiyorum Allahım sen bize yardım et
Ne kadar zamandir kullaniyosun ilac?evet oncelik tedavinin ondan sonra Allah kuvvet verirse bebek..Rabbim hepimize sifa versin..birkac gundurde siddetli mide agrisi cekiyorum..baska ilac kullanmak istemedgmden.doktora gitmiyorum..ne hastane ne ilac goresim yok..Allah yardimcimiz olsun arkadasim
Hoş geldin cennet iyi olmana sevindim. Evet ilacın dozunu düşürdük. Bunun için pskytrs gittim tabi :) doğuma 4 gün kala falan kesicem almayı dua edin kızlar bizler için. Doğuma çok az zaman kaldı 2 hafta yok dedi Dr. Ama ben ameliyat gününü bilmicem Dr eşime söylemiş heyecan yapmayayım diye bende öyle istedim. Zaten beklemek stresli birde o günü bilmek beni daha çok gerebilir. Sen ne yaptın ilaca başlamışmıydın cennet sen onu hatırlayamadımda. Bu arada gebelik ne kadar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?