Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah yardimcin olsun aklimdasin hep..bebis geliyo bebisss..sonuna geldin arkadasim..daha oncede.dedigim gibi insallah sende yeniden dogmus gibi olursun..

Kızlar günaydın benim kanamam başladı şu an eşimle hastaneye gidiyoruz. Ben tlf dan girdiğim için İnternet'e yazabiliyorum hepinizden bildiğiniz duaları ve ayetel kürsi duasını okumanızı Rica ediyorum. İlk aklıma siz geldiniz bu yolda beraber yürüdük ayy çok heyecanlıyım mutluyum karmakarışığım. Dumur olmuş vaziyetteyim. Adettendir halkınızı helAl edin.:) kimseyi korkutmak istemiyorum sezryan Allah'ın izniyle korkulacak bişey değil doğum yapacak bütün herkeze sesleniyorum. Ama işte insanız bende heyecanlıyım adrenalim yavaş yavaş yükseliyor. Allah yardımcımız olsun. Gznn senin ve isteyen herkez için dua edicem inşallah kızlar. Ama az kaldı hastaneye eşim beni okuyup üflüyo ben yazıyorum canlarım benim sizi seviyorum domestikus sevimdeniz melek gznn cennetim ebusss heyecandan diğerlerini unuttum. Dua edin Allah'tan bişey olmazsa yazarım inşallah yine

benden önce dogum yapıcan canım ben daha doguramdm sancı beklıyz ama yok bugun kontrolm var allah yardımcn olsun dualarımz senınle inş saglıklı alırsn bebişini kucagına güzel haberlerını beklıyrz benm gunlerm bıttı artk uzatmalardayz nolck bılmyrm

yaz yagmuru artk gunlerm bıttı sancı beklıyz bakalım nolcak ınan allahım guc verıyo şuan okadar panık degılım aksıne sancım gelsn dıye bakıym ama yok hayırlısını istym allahımdan bebişime kavusmAK istym artk ya ben salı gunu sabahı bavulu alıp has gıttm doguma gıder gıbı bebegn durumu ıyı dıye dok bıkac gun daha bekleyelım dedı allah yardımcmz olsn

Al sana obsesyon. :) İlaçlarını kullan. Aşabilseydin, diğer ilacını azaltır veya keserdi doktor. Boş yere takıntılarına direnç kazandırma. Tedavini tam ol ki, bebek istediğinde ilacı kesince belirtilerin hortlamasın :)

Amin. Allah sana gönül rahatlığı ve korkusuz, paniksiz, sağlıklı bir doğum nasip etsin İnşallah. (Amin)

Cnm kac gundur aklimdasin bi girip yazamadim hastayim esim hasta kizim hasta ise basladim
Dualarim seninle insallah sag salim kavusacaksin bebisine cnm hayirli haberlerini bekliyorum

Sendende Allah razi olsun arkadasim dun doktorum diyorki sen niye mutsuzsun biliyormusun cunku hedefin bianda tamamen iyilesmek
Simdi hedefi degiştiriyoruz dedi ve yeni hedef anksiyeteye ragmen ise gitmek cocuga ese eve bakmak
Yani kabullenip hayata devam etmek
Evet zor ama yapacak baska bisey yok
Biz dogurduk sizde yapacaksiniz insallah korkmayin zor evet cok zor ama gececek inanin ben inanmiyordum ölürüm diyordum ama ölmedim ve daha iyiyim cok sukur

Bunu ben sana demiştim Sevim :)) Ah ah sakalım yok ki sözüm dinlensin :)))))

Aaa bak iyi fikirmis hemen deneyeyim bende

Canım Allah yardımcın olsun, sağ salim bebişine kavuşup bizlerede güzel haberler vericeksin inşallah.. :)
Dualarımdasın, Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah..

Bence onca paniğime rağmen oturdum doğum başlasın diye bekliyorum. Acele eder gibi oluyo ama Rabbim hayırlısıyla göndersin artık diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende günümü doldurdugumu düşününce stres oluyorum. zaten ben 40. a girdiğimde doktorum izne çıkıyo, o da kötü oldu.. Bi de çarpıntı ve göğsümde biri oturuyo gibi bi his var, gözüm açar açmaz aklıma geliyo sonrada yavaş yavaş başlıyo. Düşünmek istemiyorum ama aklıma giriyo işte
Hayırlısı diyorum ne yapıyım, dua ediyorum.. Seni çok düşünüyorum acaba naptı ne etti diye. İnşallah sende bi an önce sağlıcakla kavusursun bebişine..

amin canım..
Aslında doğru söylüyo, biz bi an kendimizi iyi hissedince tamam geçti, artık gelsede başadebilirim gibi düşünüyoruz çoğu zaman. Ama anksiyete üstün gelince yelkenler suya iniyo.. Bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum en azından doğumun rahat olması için. Bu çarpıntım geçmese bile artık alıştım, beni hergün yoklıcak ama doğum sırasında düşünmeye vaktim olmıcak gibi.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inşallah dediğin gibi bizlerde atlatıcaz hayırlısıyla..

Canim benim guzel haberlerini bekliyoruz..ayy cok heyecanlandim.Allah yardimcin olsun

Kızlar bebeğim doğdu çok şükür hamd olsun. Bende iyi olmaya çalışıyorum. Dualarımıza çok ihtiyacım var.

Kızlar bebeğim doğdu çok şükür hamd olsun. Bende iyi olmaya çalışıyorum. Dualarımıza çok ihtiyacım var.

Maşallah Maşallah :) Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sana da en kısa zamanda iyilikler ferahlıklar nasip etsin İnşallah :)

biilmen daha iyi olmuş bence cnm Allah yardımcın olsun hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah dualarım seninle.

Canım gözünaydın, maşallahh
Allah analı babalı büyütmek nasib etsin, hayırlı ömürlü olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…