Günaydın arkadaşım. Ne kadar sevindim senin adına bilemezsin demek kızı kontrole götürdünüz. Belki daha öncede gidiyordun ama ben ilk defa okuduğum için çok mutlu oldum. İlaçlarını tam doz kullanamadığın için dışarıda zorluk yaşadığını söylemiştinya o yüzden merak ettim seni bunaltmicaksa nasıldın hastanede. Gerçi yaya kendi başına olmadanda arabayla eşinle çıkabiliyordun değilmi.
Benim adımda songül sevimcim. O kadar paniklerimize odaklanmışızki doğru dürüst güncel muhabbetler edemiyoruz.sen nasılsın sevim nasıl gidiyo gerçi yazılarını hep takip ediyorum. Panikli Allah'ın izniyle o doğum anındada gelmicek çünkü çok yoğun duyguların doğum odaklı yoğunlaşacağı için onlar çok geride kalacak Allah'ın izniyle inşallah. İnan varya gözümü açıyorum kendimi işe güce veriyorum ya birini çağırıyorum yada ben gidiyorum çünkü haliyle Dr bana 2 haftan yok dedi. Bu arada şöyle düşünsen zaten o an diyelimki panik oldun zorlanıyosun ki ben öyle olmicağından eminim Allah'ın izniyle. Ben sadece sezeryana sıcak bakarmısın onu merak ediyorum. Gerekli olursada hani bazen bebek dönmüyo mecbur kalıyoruzya emin ol sezryanlarda artık korkulduğu gibi değil. Tabiki insanız korkucaz bende çok zorlanıyorum ama onlar bir anlık inşallah arkadaşım. Gelip geçiçek Allah'ın izniyle bak İnan çok yanlız kalmadığın sürece unutuyorsun elinden geldiğince tek kalmamaya çalış olurmu kader arkadaşım :)
Günaydın arkadaşım. Ne kadar sevindim senin adına bilemezsin demek kızı kontrole götürdünüz. Belki daha öncede gidiyordun ama ben ilk defa okuduğum için çok mutlu oldum. İlaçlarını tam doz kullanamadığın için dışarıda zorluk yaşadığını söylemiştinya o yüzden merak ettim seni bunaltmicaksa nasıldın hastanede. Gerçi yaya kendi başına olmadanda arabayla eşinle çıkabiliyordun değilmi.
Cnm nigar esiyle gitti kontrole biz telde gorusuyoruz o arabada bekledi esi goturdu bebisi
Kizinda biraz kansizlik cikmis gecer insallah
Nigarda daha iyi olacak insallah tam doza gecince kendisi goturur insallah kizi
Evet Sevim'in dediği gibi, adım Nigar... :) Eşim götürüyor kızı. Ben araçta bekliyorum. Şimdilik böyle bi yöntemimiz var. Sevim'le konuşurken 1 yaşında sütü kessek de ilaçlara başlasak dedik ama eşim pek sıcak bakmadı. Belki bir dahaki yaza kalacak benim ilaç işi. Ne zaman sütü keseyim ilaç alayım desem, eşim "ben senden bişey istemiyorum, sen çocuğa bak" diyor. Allah razı olsun tabi. Ama artık sosyal hayata dönmem lazım. Hakkımda-hakkımızda hayırlısı...
Doğumunu bekleyenlere Allah sabır versin, hayırlı doğumlarla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin İnşallah. (Amin)
Yazdim ya cnm 1 ayda hamile kaldim diye tabi 1,5 yillik evliyim ve 3 aylik bir kzim var
28 yasindayim devlet memuruyum
Anksiyete bozukluguna gebelikte yakalandim maalesef
Sen ne kadarlik evlisin kac yasindasin
Evet Sevim'in dediği gibi, adım Nigar... :) Eşim götürüyor kızı. Ben araçta bekliyorum. Şimdilik böyle bi yöntemimiz var. Sevim'le konuşurken 1 yaşında sütü kessek de ilaçlara başlasak dedik ama eşim pek sıcak bakmadı. Belki bir dahaki yaza kalacak benim ilaç işi. Ne zaman sütü keseyim ilaç alayım desem, eşim "ben senden bişey istemiyorum, sen çocuğa bak" diyor. Allah razı olsun tabi. Ama artık sosyal hayata dönmem lazım. Hakkımda-hakkımızda hayırlısı...
Doğumunu bekleyenlere Allah sabır versin, hayırlı doğumlarla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin İnşallah. (Amin)
Nigar sen evde yalniz kalabiliyomusun..ben disari ciktigimda daha rahat hissediyorum sanki kendimi..evde daha zorlaniyorum..bu arada benim adimda güzin
bende memnun oldum:)ben digr evimde tanistim anksiteyle tasindim simdi merkezede uzak bir yerdeyim ama diger eve gore daha iyiyim..disari cikinca unutuyorum ben herseyi..evde dha cok odaklaniyorum..sabahlari bedenim uyanmadan zihnim uyaniyo..evde henUz tv net falanda yok..ses yapacak bisi yok yani isin yok dusun dur modundayim:)ozel degilse sosyal iliskilerin nasil? Ben daha bi ice kapandim sankiMemnun oldum :)
Beni diğer çoğu panik ataklılardan ayıran bu sanırım :)))) ben evde daha rahatım. Evde oyalanacak bişeyler bulabilirim, rahatsız olmam bu durumdan. Dışarısı beni geriyor. Agorafobim var. Düşünüyorum düşünüyorum, ben çocukken de öyle dışarıya meraklı biri değildim. Hatta annemin anlattığına göre bebekken kalabalıkta çok huysuzlanırmışım. Geceleri biraz zorlanıyorum eğer evde tek başımaysam. Ama gündüz sorun yok. Sadecee konuşacak birilerini arıyorum.Hayatımı evde geçirecek kadar eve bağımlı değilim tabi. Mesela ben de tatile gitmek, gezmek istiyorum. Ama kalabalıktan, gürültüden, sıkışıklıktan hoşlanmıyorum.
Memnun oldum :)
Beni diğer çoğu panik ataklılardan ayıran bu sanırım :)))) ben evde daha rahatım. Evde oyalanacak bişeyler bulabilirim, rahatsız olmam bu durumdan. Dışarısı beni geriyor. Agorafobim var. Düşünüyorum düşünüyorum, ben çocukken de öyle dışarıya meraklı biri değildim. Hatta annemin anlattığına göre bebekken kalabalıkta çok huysuzlanırmışım. Geceleri biraz zorlanıyorum eğer evde tek başımaysam. Ama gündüz sorun yok. Sadecee konuşacak birilerini arıyorum.Hayatımı evde geçirecek kadar eve bağımlı değilim tabi. Mesela ben de tatile gitmek, gezmek istiyorum. Ama kalabalıktan, gürültüden, sıkışıklıktan hoşlanmıyorum.
bende memnun oldum:)ben digr evimde tanistim anksiteyle tasindim simdi merkezede uzak bir yerdeyim ama diger eve gore daha iyiyim..disari cikinca unutuyorum ben herseyi..evde dha cok odaklaniyorum..sabahlari bedenim uyanmadan zihnim uyaniyo..evde henUz tv net falanda yok..ses yapacak bisi yok yani isin yok dusun dur modundayim:)ozel degilse sosyal iliskilerin nasil? Ben daha bi ice kapandim sanki
Amin inşallah. Zaten şu an tam sosyal hayata dönüş yapmış olsanda çocuğun varsa bunu yaşamakta kolay değil. Küçük bebeklerle bir yere kadar ki senin atlatman gereken tek aşman bu olsun Allah'ın izniyle ilaçlarına geçince Buda geçer inşallah. Bir kadının öncelikleri çocuğuna anne olmak eşine arkadaş kadın çocuğunun annesi evine gelen misafiride ağırlıyorsun ee :) geriye ufak bir şey kalıyor. Onuda senin atlatacağına eminim sen güçlü bir kızsın bunu hissediyorum Allah'ın izniyle inşallah.
gunaydınnn bende yalnız olunca işim olmayınca baslıym kurmaya bırılernn yanında unutuyorm aklıma gelmıyo ama dısarıdada yalnızsam düşüncelerde benle gelıyo ne bılıym zor ya yasayan bılır resmen hayat zından oluyo benmde tesellım bebiş olunca unutum inş aklıma gelmez ama bir çöküntü yasadgında hemen hazır ortaya cıkıyo
Ben yaratılış olarak içe kapalıydım zaten. iki insan karşısında konuşamayan, yüzü kızaran bi çocuktum. Bu anlamda terapilerin faydası oldu. Tanımadığım insanlarla bile rahatça konuşabiliyorum. Kolay arkadaş edinemiyorum. Arkadaş olduklarım da beni bırakıyo bi süre sonra :)) Ya iyi biri değilim, ya da fazla sosyalleşemediğim için. Ya da ikisi birden :))
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. :) Ya en azından günlük alı verişimi yapsam, kızımla bi markete gitsem, aşılarını yaptırsam filan.... Misafirim pek olmuyor. İsterdim ama...
İnşallah bebek sana iyi gelir. Ben kurmak için yalnız kalmayı beklemiyorum :)))
gunaydınnn bende yalnız olunca işim olmayınca baslıym kurmaya bırılernn yanında unutuyorm aklıma gelmıyo ama dısarıdada yalnızsam düşüncelerde benle gelıyo ne bılıym zor ya yasayan bılır resmen hayat zından oluyo benmde tesellım bebiş olunca unutum inş aklıma gelmez ama bir çöküntü yasadgında hemen hazır ortaya cıkıyo
Bende diyorum belki bebegim olsa bu kadar dusunmem..ama o hamilelik nasil gecer bilmem
Günaydın kızlar dün akşamdan beri yüzüm pancar gibi yüzüm alev atıyor gözümün içi bile yanıyo. Birde benim kızarma gibi bir alişkanlığımda yok görünce biraz irkildim son zananlarım diye normalmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?