• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yazmıştım ben sana ama sanırım sende kaçırdın. :) 10 mg içiyordum. Şimdi 5 e düşürdüm Dr kontrolünde. Allah nasip ederse yarın son kesicem. Dr doğuma 3 yada 4 gün kala kesmemi istedi. Allah yardımcımız olsun. Dua edin kızlar. Zaten çok streslliyim doğum yakın birde loğusa gibi ter döküyorum hasta olmamak için cam kapı açamıyorum elim ayağım yanıyo son zamanlarım old. İçin heralde. Sen başka bişey kullanıyomusun cennet. Kullandığımız ilacın haricinde. Bu arada kızlar size bişey sorucam Rabbim nasip ederse doğumdan sonra sağlam bir korunma yöntemi için Dr başvurcam. Aranızda iğne kullanan varmı bunun sağlam bir yöntem old. Duydum. Bu arada doğuma yakın benim gibi ateş basıp ter döken oldumu

sağol cnm tekrar cvp yazdığın için kaçırdım demekki onun dışında kullandığım bi ilç yok benim.iğne soruna gelince yan etkileri falan çokmuş diye duydum memnun kalmayanlarda çok güvenilirliği olabilir belki ama iyi araştır derim.kilo sorunu çok oluyomuş.

Sende sağol. Bu arada daha birbirimize daha çok cvp lar Yazıcaz inşallah. Bu arada nasılsın şu an cennet anksiyeten atakların geçmiştir inşallah.

Cnm ilacsiz 39. Hafta sen harikalar yaratmissin dogum dedigin nedirki bunlarin yaninda sirt agrisi cok cok normal seyler benim 38. Haftada agrimayan yerim yoktu nerdeyse bacaklarimin belimin sirtimin agrisindan uyku haramdi anksiyetede cabasi
Ya pa cak sin ben eminim sende emin ol insallah Rabbim yardim edecektir
Sen benden cok guclusun ben sezaryen olunabilecek ilk gunde direkt sezaryen oldum ilac alabilmek icin cunku ben ölurum bu bebek annesiz kalir diyordum olume gider gibi girdim esime dedim ölursem hemen evlenme kiz biraz büyusün sonrada anneme birak üvey anneye kalmasin falan filan
Psikolojiye bakarmisin??
Ama hiiiiicc abarttigim gibi olmadi girdim ciktim ve dedimki ulan ne abartmisim bee
Gectiii gitti unuttum bile dogumu sende oyle olacaksin bebis durmuyor gaz icin ne önerirsiniz diye sorarsin bize:)

Nasıl güzel anlatmışsın, o kadar güzel moral oldu ki tahmin edemezsin. Allah razı olsunnnn..
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum, dışardan gülüyo gözüküyorum ama mecburen yapıyorum çoğu zaman.
Çünkü bu şekilde olmasam herkes bi taraftan yükleniyo.. En kötüsüde en yakınlarının sana bakıp üzülmesi. 0 yüzden en güzeli bişeylere inat dik durabilmek.
İnşallah doğumuda Allah'ın izniyle sağ salim ve kolayca atlatırız.. Rabbim hepimizi hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuştursun..

inş canım hep güçlü olmaya calıştm sıktm kastım kendımı yalnız evde kalınca daha cok oluyrm ben farklı bı psıkolojıye gırym sonra bırıleryle konusnca ıyı gelıyo rahatlıym cok sukur buzamana geldım zor oldu ama inş dedıgınz gıbı olur canm ben 8 9 aya geleegımı bıle sanmıydm nasıl nefes alcm dıyodm ama korktgm gıbı olmadı insan sonradan dıye nıye bukadar abrtmısm dıye dogsa görsem hersey bıtecek sankı allah yardımcımz olsun saol arkdsm
Paniklimmm aynennnn dememe gerekte kalmadı artık, birebir aynı durumu yaşadığımızın farkındayız. Ama Allah doğumda bizede güç kuvvet vericek eminim. Bak sende demişsin son aylarda nefes alamam felan diye. Bende karnım ilk çıkmaya başlayıpta beni daralttığını hissedince düşünmeye başlamıştım. Ama şükürler olsun ki sadece korkuymuş. Doğumda da böyle olcaz inşallah, sadece korkmuşuz aslında o kadar da değilmiş dicez Allah'ın izniyle. Halen kendimi motive etmeye çalışıyorum, yoksa ufacık ter bişey düşünsem mahvolucamı biliyorum. Sende inan ve Allah'ın sana o gücü verdiğini hisset arkadaşım..

Panik ve anksiyete dışında bişey paylaşmak isterim :)

Kızım Perşembe akşamından bu yana nezle. Burnu akıyor. Ateşi de biraz çıktı ama çok değil. Şimdi iyi çok şükür. Burnu tıkandı akşam. Serum sıktım, cihazla burnunu temizlemeye çalıştım olmadı. Nette okumuştum anne sütü damlatın diyordu (Bunu bana annem de söylemiş ama ben unutmuşum) Damlalıkla sütümden damlattım burnuna, neredeyse anında açıldı burnu. Çok şükür. Aklınızda bulunsun :)

Panik ve anksiyete dışında bişey paylaşmak isterim :)

Kızım Perşembe akşamından bu yana nezle. Burnu akıyor. Ateşi de biraz çıktı ama çok değil. Şimdi iyi çok şükür. Burnu tıkandı akşam. Serum sıktım, cihazla burnunu temizlemeye çalıştım olmadı. Nette okumuştum anne sütü damlatın diyordu (Bunu bana annem de söylemiş ama ben unutmuşum) Damlalıkla sütümden damlattım burnuna, neredeyse anında açıldı burnu. Çok şükür. Aklınızda bulunsun :)

Gecmis olsun nigarcim bende duymustum anne sutu muhabbetini insan ne buyuk bir mucize..

Kizlar bir haftadir mide agrisi cekiyorum geceleri uykudan kaldiriyo yarin a randevu aldim umarim basit bir usutmedir..ayrica yrin psikiyatr kontrolumde var bakalim ne ayarlayacak ilac dozunu..gelismeleri anlatrim insallah...fuja songuldu sanirim ismin..nasilsin?hep aklima geliyoSun dua ediyorum..insallah sende yeniden dogmus gibi olursun dogumdan sonra..

Gecmis olsun nigarcim bende duymustum anne sutu muhabbetini insan ne buyuk bir mucize..

Çok teşekkür ederim. Bebeklerimiz için sadece biz yetiyoruz Allah'ın izniyle. Gerçekten mucize.

Mide stres kaynaklı da ağrır. Ben çok çektim. Ne ultrason bıraktım ne kan tahlili. Belki seninki de stres kaynaklıdır. Adaçayı, papatya, rezene mideye iyi gelir. Balla karıştırırsan daha iyi olur. Ama tabi 5 kilosu 100 tl olanlardan değil :)))

Çok teşekkür ederim. Bebeklerimiz için sadece biz yetiyoruz Allah'ın izniyle. Gerçekten mucize.

Mide stres kaynaklı da ağrır. Ben çok çektim. Ne ultrason bıraktım ne kan tahlili. Belki seninki de stres kaynaklıdır. Adaçayı, papatya, rezene mideye iyi gelir. Balla karıştırırsan daha iyi olur. Ama tabi 5 kilosu 100 tl olanlardan değil :)))[/QUOTE
poset caylardan iciyorum..arkadasim ben bal hic sevmiyorum ya kokusnndan midem bulaniyo ama dedign gibi cya katinca limon falnda sikinca bastiriyo sanki..gunde uc dort kez kramp seklinde geliyo agri yarim saat kadr suruyo arkasndan mide bulantisi..reflu var bide bende agrida ziyafe yanma olurdu...amannn bendede ne yokki:)

Mide stres kaynaklı da ağrır. Ben çok çektim. Ne ultrason bıraktım ne kan tahlili. Belki seninki de stres kaynaklıdır. Adaçayı, papatya, rezene mideye iyi gelir. Balla karıştırırsan daha iyi olur. Ama tabi 5 kilosu 100 tl olanlardan değil :)))[/QUOTE
poset caylardan iciyorum..arkadasim ben bal hic sevmiyorum ya kokusnndan midem bulaniyo ama dedign gibi cya katinca limon falnda sikinca bastiriyo sanki..gunde uc dort kez kramp seklinde geliyo agri yarim saat kadr suruyo arkasndan mide bulantisi..reflu var bide bende agrida ziyafe yanma olurdu...amannn bendede ne yokki:)

Allah şifa versin. İnşallah önemli bişey çıkmaz.

Ya kızlar loğusalıkta döktüğüm terin aynısını döküyorum birde çok ateş basıyor. Ilkinde böyle olmamıştı aranızda benim gibi son haftasında böyle yaşayan oldumu.

Ya kızlar loğusalıkta döktüğüm terin aynısını döküyorum birde çok ateş basıyor. Ilkinde böyle olmamıştı aranızda benim gibi son haftasında böyle yaşayan oldumu.

Benim bütün hamileliğim böyle geçmişti :)

Evet kizlarrr nur topu gibi bi gastritim oldu!bir ilac birde surup verdi doktor..psikiyattmda citol 40 mg devam dedi..bu ara cok fazla takintim vr birde cok huzursuz uyuyorum diye anafranil10 mg verdi

Doğru söylüyorsun sağlığın her türlüsü zor. Herkez kendi yaşadığını bilir. Heleki hamilelikte çok daha zor. Allah yardımcımız olsun. :)

Hayırlı olsun gastrtn:) şaka yaptım çok geçmiş olsun. Bu arada ikiside antidepresan değilmi bu ilaçların. Bu arada bu aralar takıntılarım arttı demişsin üzüldüğün kafana takdığın birşeyler mi var

Hayırlı olsun gastrtn:) şaka yaptım çok geçmiş olsun. Bu arada ikiside antidepresan değilmi bu ilaçların. Bu arada bu aralar takıntılarım arttı demişsin üzüldüğün kafana takdığın birşeyler mi var
ocagi sondurdummu utuyu fisten cektimmi kapiyi kapattimmi gibi..duraga cikip eve geri donup kontrol ediyorum..bide sesten cok korkuyorum ..yakinimizda insaat var kamyonlar malzeme getiriyo sanrim kasa kapaklari acilinca guclu bi ses cikiyo evden cikmak istiyorum ..cok fazla ruya goruyorum dinlenemiyorum..bunlari anlatnca anafranil verdi..ama baslasammi diye krarsizim belki kendim asabilirim diyoum kaldim arada..belli kafaya taktigim bisey yok..inis cikislarim oluyo cok arkadasim

Anladım canım benim türlü türlü obsesyonlar. Anafranili benim kardeşimde kullanmıştı. İnşallah iyi gelir. Daha önce kullanmışmıydın bu ilacı.

Ya kızlar eşimden ameliyat günümü öğrendim. Pazartesiymiş ama duruma göre çarşambada olabilir dedi. Ama bence Pazartesi günü bilmemek de beni daha çok geriyo diye ısrar ettim söyledi. Dua edin lütfen benim ve herkez için aklınıza geldikçe lütfen dua edin. Çok gerginim bu günlerde müslümanın müslümana ettiği dua kişinin kendine ettiği duadan daha etkiliymiş. Bu arada panikli nerelerdesn nasılsın 40. Haftandaydın yoksa doğurdunmu Allah yardımcımız olsun senin benim ve bütün hamile kardeşlerimizin inşallah. Âmin.

Back