• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Günaydın arkadaşım. Ne kadar sevindim senin adına bilemezsin demek kızı kontrole götürdünüz. Belki daha öncede gidiyordun ama ben ilk defa okuduğum için çok mutlu oldum. İlaçlarını tam doz kullanamadığın için dışarıda zorluk yaşadığını söylemiştinya o yüzden merak ettim seni bunaltmicaksa nasıldın hastanede. Gerçi yaya kendi başına olmadanda arabayla eşinle çıkabiliyordun değilmi.

Dualarim sizinle arkadaslar merak etmeyin
Bende evdeyim songülcüm kizla vakit geciriyoruz evde anksiyete bazen tavan yapiyo bazen hafifliyor iste idare edip gidiyoruz ekimin 3 unde ise baslicam insallah

Günaydın arkadaşım. Ne kadar sevindim senin adına bilemezsin demek kızı kontrole götürdünüz. Belki daha öncede gidiyordun ama ben ilk defa okuduğum için çok mutlu oldum. İlaçlarını tam doz kullanamadığın için dışarıda zorluk yaşadığını söylemiştinya o yüzden merak ettim seni bunaltmicaksa nasıldın hastanede. Gerçi yaya kendi başına olmadanda arabayla eşinle çıkabiliyordun değilmi.

Cnm nigar esiyle gitti kontrole biz telde gorusuyoruz o arabada bekledi esi goturdu bebisi
Kizinda biraz kansizlik cikmis gecer insallah
Nigarda daha iyi olacak insallah tam doza gecince kendisi goturur insallah kizi

Benim adımda songül sevimcim. O kadar paniklerimize odaklanmışızki doğru dürüst güncel muhabbetler edemiyoruz.sen nasılsın sevim nasıl gidiyo gerçi yazılarını hep takip ediyorum. Panikli Allah'ın izniyle o doğum anındada gelmicek çünkü çok yoğun duyguların doğum odaklı yoğunlaşacağı için onlar çok geride kalacak Allah'ın izniyle inşallah. İnan varya gözümü açıyorum kendimi işe güce veriyorum ya birini çağırıyorum yada ben gidiyorum çünkü haliyle Dr bana 2 haftan yok dedi. Bu arada şöyle düşünsen zaten o an diyelimki panik oldun zorlanıyosun ki ben öyle olmicağından eminim Allah'ın izniyle. Ben sadece sezeryana sıcak bakarmısın onu merak ediyorum. Gerekli olursada hani bazen bebek dönmüyo mecbur kalıyoruzya emin ol sezryanlarda artık korkulduğu gibi değil. Tabiki insanız korkucaz bende çok zorlanıyorum ama onlar bir anlık inşallah arkadaşım. Gelip geçiçek Allah'ın izniyle bak İnan çok yanlız kalmadığın sürece unutuyorsun elinden geldiğince tek kalmamaya çalış olurmu kader arkadaşım :)

cok zor durumda kaldım tabıkı sıcak bakardım sezaryana aslında basından berı panıkatak var dıye belkı doktr sezaryana alır dıye düşünuydm ama yapabılırsn deyınce sezaryan istyrm dıyemdm esımde nıye bosuna kendını kestrce ılk dogumn cok zor degıldı budaha kolay olcak dıyo bende öyle allaha sıgınıp beklıym işte son care tabıkı sezaryn yeterkı kurtulayım bebegm saglıklı ben saglıklı dogum seklı önemlı degıl bıde hep dua edym allahım hakkımda hayırlısını nasıp et dıye ıkı görümcemden belden uyustrmlı sezaryan oldu cok rahat dıyolr hıc korkma canım sende bebegı 5dk alıyolar sonrada istersen sakınlestırıcı vuruyolarmıs allahım yardım eder dogurursam yazarm sıze evde ben zaten hep iş buluym kendıme esımde saolsn hep gezdıtyo kafam dagılsn dıye

zamanla hersey gecıcek buna inanın bazen bende cok çöküntüler yasadım bende bu hastlık 6senedr var ben ılk kızımı emzıremdm bundan dolayı bakalım şimdi emzırebılcemmı

Cnm nigar esiyle gitti kontrole biz telde gorusuyoruz o arabada bekledi esi goturdu bebisi
Kizinda biraz kansizlik cikmis gecer insallah
Nigarda daha iyi olacak insallah tam doza gecince kendisi goturur insallah kizi

Evet Sevim'in dediği gibi, adım Nigar... :) Eşim götürüyor kızı. Ben araçta bekliyorum. Şimdilik böyle bi yöntemimiz var. Sevim'le konuşurken 1 yaşında sütü kessek de ilaçlara başlasak dedik ama eşim pek sıcak bakmadı. Belki bir dahaki yaza kalacak benim ilaç işi. Ne zaman sütü keseyim ilaç alayım desem, eşim "ben senden bişey istemiyorum, sen çocuğa bak" diyor. Allah razı olsun tabi. Ama artık sosyal hayata dönmem lazım. Hakkımda-hakkımızda hayırlısı...

Doğumunu bekleyenlere Allah sabır versin, hayırlı doğumlarla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin İnşallah. (Amin)

Evet Sevim'in dediği gibi, adım Nigar... :) Eşim götürüyor kızı. Ben araçta bekliyorum. Şimdilik böyle bi yöntemimiz var. Sevim'le konuşurken 1 yaşında sütü kessek de ilaçlara başlasak dedik ama eşim pek sıcak bakmadı. Belki bir dahaki yaza kalacak benim ilaç işi. Ne zaman sütü keseyim ilaç alayım desem, eşim "ben senden bişey istemiyorum, sen çocuğa bak" diyor. Allah razı olsun tabi. Ama artık sosyal hayata dönmem lazım. Hakkımda-hakkımızda hayırlısı...

Doğumunu bekleyenlere Allah sabır versin, hayırlı doğumlarla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin İnşallah. (Amin)

amin Allah herkese sabır versin

Yazdim ya cnm 1 ayda hamile kaldim diye tabi 1,5 yillik evliyim ve 3 aylik bir kzim var
28 yasindayim devlet memuruyum
Anksiyete bozukluguna gebelikte yakalandim maalesef:(
Sen ne kadarlik evlisin kac yasindasin

ayy k.bakma cnm unuttum ben hamile kaldıgını bnde ewleneli 1,5 yıl olcak işte 23 yasındayım ewdeyim calısmıyorum yani bu arada gecmiş olsun tatlım

Nigar sen evde yalniz kalabiliyomusun..ben disari ciktigimda daha rahat hissediyorum sanki kendimi..evde daha zorlaniyorum..bu arada benim adimda güzin

Nigar sen evde yalniz kalabiliyomusun..ben disari ciktigimda daha rahat hissediyorum sanki kendimi..evde daha zorlaniyorum..bu arada benim adimda güzin

Memnun oldum :)

Beni diğer çoğu panik ataklılardan ayıran bu sanırım :)))) ben evde daha rahatım. Evde oyalanacak bişeyler bulabilirim, rahatsız olmam bu durumdan. Dışarısı beni geriyor. Agorafobim var. Düşünüyorum düşünüyorum, ben çocukken de öyle dışarıya meraklı biri değildim. Hatta annemin anlattığına göre bebekken kalabalıkta çok huysuzlanırmışım. Geceleri biraz zorlanıyorum eğer evde tek başımaysam. Ama gündüz sorun yok. Sadecee konuşacak birilerini arıyorum.Hayatımı evde geçirecek kadar eve bağımlı değilim tabi. Mesela ben de tatile gitmek, gezmek istiyorum. Ama kalabalıktan, gürültüden, sıkışıklıktan hoşlanmıyorum.

Beni diğer çoğu panik ataklılardan ayıran bu sanırım :)))) ben evde daha rahatım. Evde oyalanacak bişeyler bulabilirim, rahatsız olmam bu durumdan. Dışarısı beni geriyor. Agorafobim var. Düşünüyorum düşünüyorum, ben çocukken de öyle dışarıya meraklı biri değildim. Hatta annemin anlattığına göre bebekken kalabalıkta çok huysuzlanırmışım. Geceleri biraz zorlanıyorum eğer evde tek başımaysam. Ama gündüz sorun yok. Sadecee konuşacak birilerini arıyorum.Hayatımı evde geçirecek kadar eve bağımlı değilim tabi. Mesela ben de tatile gitmek, gezmek istiyorum. Ama kalabalıktan, gürültüden, sıkışıklıktan hoşlanmıyorum.
bende memnun oldum:)ben digr evimde tanistim anksiteyle tasindim simdi merkezede uzak bir yerdeyim ama diger eve gore daha iyiyim..disari cikinca unutuyorum ben herseyi..evde dha cok odaklaniyorum..sabahlari bedenim uyanmadan zihnim uyaniyo..evde henUz tv net falanda yok..ses yapacak bisi yok yani isin yok dusun dur modundayim:)ozel degilse sosyal iliskilerin nasil? Ben daha bi ice kapandim sanki

Amin inşallah. Zaten şu an tam sosyal hayata dönüş yapmış olsanda çocuğun varsa bunu yaşamakta kolay değil. Küçük bebeklerle bir yere kadar ki senin atlatman gereken tek aşman bu olsun Allah'ın izniyle ilaçlarına geçince Buda geçer inşallah. Bir kadının öncelikleri çocuğuna anne olmak eşine arkadaş kadın çocuğunun annesi evine gelen misafiride ağırlıyorsun ee :) geriye ufak bir şey kalıyor. Onuda senin atlatacağına eminim sen güçlü bir kızsın bunu hissediyorum Allah'ın izniyle inşallah.

gunaydınnn bende yalnız olunca işim olmayınca baslıym kurmaya bırılernn yanında unutuyorm aklıma gelmıyo ama dısarıdada yalnızsam düşüncelerde benle gelıyo ne bılıym zor ya yasayan bılır resmen hayat zından oluyo benmde tesellım bebiş olunca unutum inş aklıma gelmez ama bir çöküntü yasadgında hemen hazır ortaya cıkıyo

bende memnun oldum:)ben digr evimde tanistim anksiteyle tasindim simdi merkezede uzak bir yerdeyim ama diger eve gore daha iyiyim..disari cikinca unutuyorum ben herseyi..evde dha cok odaklaniyorum..sabahlari bedenim uyanmadan zihnim uyaniyo..evde henUz tv net falanda yok..ses yapacak bisi yok yani isin yok dusun dur modundayim:)ozel degilse sosyal iliskilerin nasil? Ben daha bi ice kapandim sanki

Ben yaratılış olarak içe kapalıydım zaten. iki insan karşısında konuşamayan, yüzü kızaran bi çocuktum. Bu anlamda terapilerin faydası oldu. Tanımadığım insanlarla bile rahatça konuşabiliyorum. Kolay arkadaş edinemiyorum. Arkadaş olduklarım da beni bırakıyo bi süre sonra :)) Ya iyi biri değilim, ya da fazla sosyalleşemediğim için. Ya da ikisi birden :))

Amin inşallah. Zaten şu an tam sosyal hayata dönüş yapmış olsanda çocuğun varsa bunu yaşamakta kolay değil. Küçük bebeklerle bir yere kadar ki senin atlatman gereken tek aşman bu olsun Allah'ın izniyle ilaçlarına geçince Buda geçer inşallah. Bir kadının öncelikleri çocuğuna anne olmak eşine arkadaş kadın çocuğunun annesi evine gelen misafiride ağırlıyorsun ee :) geriye ufak bir şey kalıyor. Onuda senin atlatacağına eminim sen güçlü bir kızsın bunu hissediyorum Allah'ın izniyle inşallah.

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. :) Ya en azından günlük alı verişimi yapsam, kızımla bi markete gitsem, aşılarını yaptırsam filan.... Misafirim pek olmuyor. İsterdim ama...

gunaydınnn bende yalnız olunca işim olmayınca baslıym kurmaya bırılernn yanında unutuyorm aklıma gelmıyo ama dısarıdada yalnızsam düşüncelerde benle gelıyo ne bılıym zor ya yasayan bılır resmen hayat zından oluyo benmde tesellım bebiş olunca unutum inş aklıma gelmez ama bir çöküntü yasadgında hemen hazır ortaya cıkıyo

İnşallah bebek sana iyi gelir. Ben kurmak için yalnız kalmayı beklemiyorum :)))

Ben yaratılış olarak içe kapalıydım zaten. iki insan karşısında konuşamayan, yüzü kızaran bi çocuktum. Bu anlamda terapilerin faydası oldu. Tanımadığım insanlarla bile rahatça konuşabiliyorum. Kolay arkadaş edinemiyorum. Arkadaş olduklarım da beni bırakıyo bi süre sonra :)) Ya iyi biri değilim, ya da fazla sosyalleşemediğim için. Ya da ikisi birden :))

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. :) Ya en azından günlük alı verişimi yapsam, kızımla bi markete gitsem, aşılarını yaptırsam filan.... Misafirim pek olmuyor. İsterdim ama...

İnşallah bebek sana iyi gelir. Ben kurmak için yalnız kalmayı beklemiyorum :)))

Bende oyleydim hala daha kizariyorum sikintili bi durumda..astim onu ama..bi panik atakliyi baska bi panikatakli anlar ondandir arkadas sikintisi:)ah yakin olaydik:)

Bende diyorum belki bebegim olsa bu kadar dusunmem..ama o hamilelik nasil gecer bilmem

Bende diyorum belki bebegim olsa bu kadar dusunmem..ama o hamilelik nasil gecer bilmem

Geçer geçer...Okuyorsun işte, kimler neler yaşadı da doğum yaptı. İnşallah sen de güzel bi hamilelik yaşayıp bebeğine kavuşursun.

arkadaşlar merhaba tatilde geldim memleket havası iyi geldi sanırım biraz daha iyiyim sizlere yazmayıda özlemişim siz nasılsınız bakalım.

Günaydın kızlar dün akşamdan beri yüzüm pancar gibi yüzüm alev atıyor gözümün içi bile yanıyo. Birde benim kızarma gibi bir alişkanlığımda yok görünce biraz irkildim son zananlarım diye normalmi acaba.

fuja nasılsın cnm nasıl gidiyo ilacı kestinmi dozunumu düşürdün ne yaptın cnm doğuma ne kaldı buarada.

Hoş geldin cennet iyi olmana sevindim. Evet ilacın dozunu düşürdük. Bunun için pskytrs gittim tabi :) doğuma 4 gün kala falan kesicem almayı dua edin kızlar bizler için. Doğuma çok az zaman kaldı 2 hafta yok dedi Dr. Ama ben ameliyat gününü bilmicem Dr eşime söylemiş heyecan yapmayayım diye bende öyle istedim. Zaten beklemek stresli birde o günü bilmek beni daha çok gerebilir. Sen ne yaptın ilaca başlamışmıydın cennet sen onu hatırlayamadımda. Bu arada gebelik ne kadar oldu.

Back