• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

inş canım hep güçlü olmaya calıştm sıktm kastım kendımı yalnız evde kalınca daha cok oluyrm ben farklı bı psıkolojıye gırym sonra bırıleryle konusnca ıyı gelıyo rahatlıym cok sukur buzamana geldım zor oldu ama inş dedıgınz gıbı olur canm ben 8 9 aya geleegımı bıle sanmıydm nasıl nefes alcm dıyodm ama korktgm gıbı olmadı insan sonradan dıye nıye bukadar abrtmısm dıye dogsa görsem hersey bıtecek sankı allah yardımcımz olsun saol arkdsm

Doğum anında bi sükunet geliyor emin ol. Daha önce yazdım ne şartlarda hamilelik yaşayıp, nasıl doğuma gittiğimi. Panikleyemedim bile o an. Bana napıyolar diye doktora, hemşirelere baktım sadece. Bir de narkozdan nasıl uyanırım dedim.. Abuk subuk bişeyler yaparım diye tırstım :D Çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. İnşallah senin doğumunda ferah olur. Rahat olur. İnşallah doğumdan sonra bize yazarsın korktuğum gibi olmadı diye...

inş canım hep güçlü olmaya calıştm sıktm kastım kendımı yalnız evde kalınca daha cok oluyrm ben farklı bı psıkolojıye gırym sonra bırıleryle konusnca ıyı gelıyo rahatlıym cok sukur buzamana geldım zor oldu ama inş dedıgınz gıbı olur canm ben 8 9 aya geleegımı bıle sanmıydm nasıl nefes alcm dıyodm ama korktgm gıbı olmadı insan sonradan dıye nıye bukadar abrtmısm dıye dogsa görsem hersey bıtecek sankı allah yardımcımz olsun saol arkdsm

Doğum anında bi sükunet geliyor emin ol. Daha önce yazdım ne şartlarda hamilelik yaşayıp, nasıl doğuma gittiğimi. Panikleyemedim bile o an. Bana napıyolar diye doktora, hemşirelere baktım sadece. Bir de narkozdan nasıl uyanırım dedim.. Abuk subuk bişeyler yaparım diye tırstım :D Çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. İnşallah senin doğumunda ferah olur. Rahat olur. İnşallah doğumdan sonra bize yazarsın korktuğum gibi olmadı diye...

İnan varya arkadaşım dün gece bütün sırtımı yanımı yöremi yastıkla tıkadım uyurken banamısın demedi. Ağrılardan duramadım haliyle uykumuda alamıyorum bu günlerdede çok gerginim her gün başım ağrıyo. Son zamanlarımız old. İçin emin ol normal bende senin gibi yanlız kaldığımda kötü oluyorum. Evde yanlız kalmamaya çalış. Ama İnan doğum anındaki hissiyatlar çok farklı panikaklına bile gelmiyor. Korksan bile bu panikten değil doğum korkusu oluyo. İnan Allah sabrını veriyo. Ben korkmuyomuyum tabiki korkuyorum ama hamilelikteki yaşadıklarımızın yanında daha masum en azından onun acısının sancısının geçeceğini biliyorsun. Zaten ne kadar desekde bu hissiyatların devam edecek ama bence bunu en az nasıl düşünürüm diye çözüm bulmak lazım evde yanlız kalma birilerini çağır sen git ama lütfen çok yanlız kalma.

Nasilsiniz, benim bilgisayar bozuldu uzun suredir net e giremedim. Haberler neler forum baya ilerlemis sanirim hepsini okuyamicam,
Sevim, domestikus ve bir arkadas daha vardi unuttum bak simdi ismini tedaviler nasil gidiyor.
Sevim norolojiye gidecektin gittinmi.
Hepinizi cok merak ettim

Nasilsiniz, benim bilgisayar bozuldu uzun suredir net e giremedim. Haberler neler forum baya ilerlemis sanirim hepsini okuyamicam,
Sevim, domestikus ve bir arkadas daha vardi unuttum bak simdi ismini tedaviler nasil gidiyor.
Hepinizi cok merak ettim

Merhaba.

Tedavi yok :) Günde 1 tane ilaç kullanıyorum sadece. Kızımın sütünü kesmeye gönlüm elvermiyor. Ek gıdaya başladım ama doyacak kadar yemiyor henüz. Üstüne süt içmek istiyor. Şimdilik böyle idare etmeye çalışıyorum. Gittiği yere kadar İnşallah.

Sen nasılsın? Adını hatırladım ama yazdıklarını hatırlayamadım. Göz atıcam. Hafızam tazelensin :)

Kızlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane var mı ??
Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize ;)

Kızlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane var mı ??
Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize ;)

Ben Anadolu yakasında oturuyorum ama yine de yazmak istedim. Ümraniye-Çakmak Erdem Hastanesi'nde doğum yaptım. İlk gittiğim doktor Sevil Ateş Eren'di. Panik atak yüzünden evden çıkamaz olunca telefonla da yardımcı oldu sağolsun. Genç ve dinamik bi doktor. Sonra doğumumu da aynı hastaneden Ayşe Yıldırım yaptırdı. Suyum bitmişti hastaneye ulaştığımda.Son anda müdahale etti, ameliyathaneyi, bebek yoğun bakımı, hemşireleri bizzat organize etti ve çok kısa bi sürede sezeryan yaptı. Ameliyattan sonra da gelip ilgilendi sağolsun.. Hatırladığım kadarıyla muayene 60 ya da 80 tl (sigortalılar için daha az tabi.)

Ben Anadolu yakasında oturuyorum ama yine de yazmak istedim. Ümraniye-Çakmak Erdem Hastanesi'nde doğum yaptım. İlk gittiğim doktor Sevil Ateş Eren'di. Panik atak yüzünden evden çıkamaz olunca telefonla da yardımcı oldu sağolsun. Genç ve dinamik bi doktor. Sonra doğumumu da aynı hastaneden Ayşe Yıldırım yaptırdı. Suyum bitmişti hastaneye ulaştığımda.Son anda müdahale etti, ameliyathaneyi, bebek yoğun bakımı, hemşireleri bizzat organize etti ve çok kısa bi sürede sezeryan yaptı. Ameliyattan sonra da gelip ilgilendi sağolsun.. Hatırladığım kadarıyla muayene 60 ya da 80 tl (sigortalılar için daha az tabi.)

çok teşekkür ederimm canımm saolasın :)

İnan varya arkadaşım dün gece bütün sırtımı yanımı yöremi yastıkla tıkadım uyurken banamısın demedi. Ağrılardan duramadım haliyle uykumuda alamıyorum bu günlerdede çok gerginim her gün başım ağrıyo. Son zamanlarımız old. İçin emin ol normal bende senin gibi yanlız kaldığımda kötü oluyorum. Evde yanlız kalmamaya çalış. Ama İnan doğum anındaki hissiyatlar çok farklı panikaklına bile gelmiyor. Korksan bile bu panikten değil doğum korkusu oluyo. İnan Allah sabrını veriyo. Ben korkmuyomuyum tabiki korkuyorum ama hamilelikteki yaşadıklarımızın yanında daha masum en azından onun acısının sancısının geçeceğini biliyorsun. Zaten ne kadar desekde bu hissiyatların devam edecek ama bence bunu en az nasıl düşünürüm diye çözüm bulmak lazım evde yanlız kalma birilerini çağır sen git ama lütfen çok yanlız kalma.

bugun okadar agrımıyo sankı ya ne bıleyım bırazda psıkolojk galıba bugun görümcem geldı gırgır samata hıc dogum aklıma gelmedı havada guzeldı bı ara adet sancısı gıbı geldı gıttı hatta dedım şimdi doguma gıdıyrmusz gayet rahattm ben yalnız kalınca kötü oluym baslıym senaryolara aynen yalnız kalmyım ben son gunlerde rahat olmalıym bıde havalarda benı etkılıyo dun yagmurluydu kapalıydı bende bıtıktm resmen bugun bıde farkettm gercektn sancı geldıgınde odak noktam sancılardı ıns dogumdada öyle olur ama hıssedyrm az kaldı banada dua edın nolur ben herkes için edym

insaalh canım benım ya banada öyle olur bı dogursam allahın iznıyle az kaldı ya ıyıce tırsmaya basladım bol bol dua edıym allahım o yolda kımseı bırakmasın bu saate kadar geldm panıklerle senaryolarla ne bıleym cok sukur ınş korktgm gıbı olmaz bıde 2 dogum daha kolay olur dıyolar ins

bugun okadar agrımıyo sankı ya ne bıleyım bırazda psıkolojk galıba bugun görümcem geldı gırgır samata hıc dogum aklıma gelmedı havada guzeldı bı ara adet sancısı gıbı geldı gıttı hatta dedım şimdi doguma gıdıyrmusz gayet rahattm ben yalnız kalınca kötü oluym baslıym senaryolara aynen yalnız kalmyım ben son gunlerde rahat olmalıym bıde havalarda benı etkılıyo dun yagmurluydu kapalıydı bende bıtıktm resmen bugun bıde farkettm gercektn sancı geldıgınde odak noktam sancılardı ıns dogumdada öyle olur ama hıssedyrm az kaldı banada dua edın nolur ben herkes için edym

Allah Şafii adıyla sana ve tüm ihtiyacı olanlara sağlık sıhhat ve hayırlı doğumlar nasip etsin. Daha önce sitede paylaşmıştım. Kısa ve çabuk ezberlendiği için tavsiye ederim. Hep aklında olur.

“Bismillâhillezî lâ yedurru measmihi Şey’ün fil’ardi velâ fissemâi ve Hüvessemi’ul Aliym.”

Anlamı:
"Yüce Allah’in ismiyle hareket ederim. O yüce Allah ki, O’nun mübârek ismiyle hareket edildigi (O’nun ismi söylendigi) vakit, yerde ve gökte hiçbir sey okuyana zarar veremez. O yüce Allah, her seyi en iyi isiten ve en mükemmel bir sekilde bilendir.."

Fazileti:
Sabah-akşam, 3 defa, "Bismillâhillezî lâ yedurru maasmihi şeyün fil erdı velâ fissemâi ve hüvessemîul alîm" okuyan, büyücü ve zalimden emin olur. Sabah okuyan akşama kadar, akşam okuyana da, sabaha kadar hiç belâ gelmez [İ. Mâce]
"Bu duanın akşam sabah okunması tavsiye edilmektedir.”

Hepinizi cok merak ettim

Tskler cnm iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin kizla ugrasmakla geciyor zaman
Gitmedim psikolojik olduguna inandim cunku

hamile olmayıp kendini hamile olmaya hazırlayanlar ve istemeyipte ilaç kullanmak zorunda kalanlar bizde bebgimizi kucagımıza alacagımız gunleri görecek mıyız acaba

fuja ya napcaz heryerım agrıyo ya artık son zamanlar cok zor ya uyuym cok sukur ama şu sol kaburga arkası yanlarım omuzlarım kollarm agrıyo tamam normal vucut ıyıce agırlastı normal dıyolar işte ama ılla kafamı kurcalıyo yok kalptenmı dıye bılırsın işte nebılıym kafam karısıyo moralım bozuluyo toplam 13 kılo falan aldım vucut sekıl degıstırıyo ama ılla kafam kurcalanıyo işte allahım hayırlısıyla dogursam bıde bılıyomusn burda bırı kalp krızı gecırdı 1 hafta önce hep sırtı agrımıs acaba ondanmı etkılendm bıde koltukları kaplamaya verdım ev bombos ya sandalyedeym yada oturr sekılde ondanda olabılır dıyom tesellı edym işte offffffffff offfff

Günaydın kızlar. Bak panikli işte o sancılarını hissettiğinde nasıl aklına gelmiyorsa o anda Allah'ın izniyle öyle olur inşallah. Bende her sabah uyandığımda özellikle bu günlerde her an doğum yapacakmışım gibi geliyo. Allah yardımcımız olsun. Domestikus bu güzel dua için çok sağol bir kağıda yazıp sürekli okumaya çalışacam doğum anımdada ezberlemiş olurum inşallah. Bol bol okurum inşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Bu arada panikli bak birileriyle olmak iyi geldi demişsin zaten çok az bir zamanımız kaldı bu süreçte kimse gelemezse sen gitmeye çalış zaten doğumdan sonra sen istemesende yanında sana yardımcı olmak için birileri olacaktır Allah'ın izniyle.

Günaydın kızlar. Bak panikli işte o sancılarını hissettiğinde nasıl aklına gelmiyorsa o anda Allah'ın izniyle öyle olur inşallah. Bende her sabah uyandığımda özellikle bu günlerde her an doğum yapacakmışım gibi geliyo. Allah yardımcımız olsun. Domestikus bu güzel dua için çok sağol bir kağıda yazıp sürekli okumaya çalışacam doğum anımdada ezberlemiş olurum inşallah. Bol bol okurum inşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Bu arada panikli bak birileriyle olmak iyi geldi demişsin zaten çok az bir zamanımız kaldı bu süreçte kimse gelemezse sen gitmeye çalış zaten doğumdan sonra sen istemesende yanında sana yardımcı olmak için birileri olacaktır Allah'ın izniyle.

inş canım ya ne psıkolojı u ya herseyı etkılıyo inş sende saglıklı kucagına alırsın mınnakını kac haftalıksn ılk bebekmı cınsıyetı ne dua larda olmasa napcaz bılmem bıde ben netten ögrendıgmm bı dua var "sümmes sebila yessarah" cabuk ezberledm faydasınıda görüyrm allahım kolaylastır duası cok kişiden duydum arastır istersen dogumdada bol bol okucam kızmdada hep ayetel kürsi okudum onunda faydası cok

iyiyim canım sen nasıslsın? çok şükür herşey yolunda salı günü kalp atışlarını duymaya gidicez bakalım hayırlısıyla bu arada ben 2014 mayıs anneleri topiğine geçtim gelişmeleri oraya yazıcam tatlım istersen sende ordan takip edebilirisn sende oraya gelsene canımm :))

sevindim canım iyi olmana,bizde önümüzdeki cumartesi gidicez inşallah,bu arada o başlığa da yazarım bak iyi akıl ettin :)

kızlar nasılsınız bakalım yazamadım iki gündür,derinelma'nın sorduğunu bende sorucaktım ya aranıızda antalya'da oturmuş antalya'da doğum yapmış birileri varmı?hastahane ya da doktor olarak nereleri önerilir acaba?ben daha yeniyim evime en yakın hastahaneye gidiyorum,doktorum genç-genç olması endişelendiriyor beni açıkçası tecrübe açısından...doktor değiştirmeye gerek duyabilirmişim gibi hissediyorum

Tskler cnm iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin kizla ugrasmakla geciyor zaman
Gitmedim psikolojik olduguna inandim cunku

Sagol canim bende Allah ima sukur daha iyiyim, bazen kafamda karincalanma oluyor kaygilaniyorum, daha onceki gibi ataklarik cok olmuyor.
Kontroke gittim b12 ve kan degerim yukselmis biraz, 3 ay sonra kontrol.
Psikiyatriyede gittim kontrole gittim 1 ay sonra kontrol ve halen kaygilarim devam ediyorsa ilac dozu yukselecekmis.
Cocuklarimla kosturup duruyoruz bende kizimda grip oluyoruz sanki:(
Senin kizinda baya buyumustur. Agular baslar ve annesine destek olur:)
Norolojiye gitmedigine gore kaygilarin ve sikayetlerin azalmis demekki, cok sevindim.

Sagol canim bende Allah ima sukur daha iyiyim, bazen kafamda karincalanma oluyor kaygilaniyorum, daha onceki gibi ataklarik cok olmuyor.
Kontroke gittim b12 ve kan degerim yukselmis biraz, 3 ay sonra kontrol.
Psikiyatriyede gittim kontrole gittim 1 ay sonra kontrol ve halen kaygilarim devam ediyorsa ilac dozu yukselecekmis.
Cocuklarimla kosturup duruyoruz bende kizimda grip oluyoruz sanki:(
Senin kizinda baya buyumustur. Agular baslar ve annesine destek olur:)
Norolojiye gitmedigine gore kaygilarin ve sikayetlerin azalmis demekki, cok sevindim.

Gecmis olsun hava cok degisken dikkat etmek lazim cnm
Benide suan uyusma ve sol tarafimi sicak basmasi en cok rahatsiz eden seyler
Gecmedi aslinda ama ben psikolojik oldugunu kabul ettim
3 aylik olduk cnm biraz huysuzuz gecinip gidiyoruz iste cok sukur
Allah bugunlerimizden asagiya düsürmesin hicbirimizi

Back