Pardon 27 eylul- 7 ekim kizla ugrasirken yanlis yazmisim
tamam tatlım olsun sorun degil tesekkür ederim ovulasyon testi kullanayımmı yoksa bir gün arayla mı ilişkiye gireyim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon 27 eylul- 7 ekim kizla ugrasirken yanlis yazmisim
tamam tatlım olsun sorun degil tesekkür ederim ovulasyon testi kullanayımmı yoksa bir gün arayla mı ilişkiye gireyim canım
Iyi geceler arkadaşım. Öncelikle bende senin gibi korkular yaşıyorum. Hatta Dr bana ameliyat günümü söylemedi eşime söylicekmiş. Paniklerimi coşturmamak için. Zaten bende bilmeyi istemiyordum. Ama tabiki korku yaşicaz bu çok normal olmasa anormal olur. İnan buna gebelikteki yaşadıklarımız çok daha zor en azından o bir anlık acısı sızısı bir süre sonra geçiyo Allah'ın izniyle. Bu benim 2. Gebeliğim 3 yaşında oğlum var. İlkindede sezeryan yaptım. Bundada öyle olucak hayırlısıyla inşallah. Burada birinin kalp krizi geçirdiğini yazmışsın kim o tanıyomuyuz. Şimdi ne durumdaymış. Sen şu an çok kaygılı old. İçin herşeyi kendinle özdeşleştiriyosun panikli korkma senin sırtının tada vücudunun ağrıması çok normal yükün ağır hele sırtının ağrıması çok çok normal. Pazar günü oğlumun doğum günüydü biraz yoruldum evi toparlarken sırtımın ağrısından nerdeyse iptal etmek istedim doğum gününü ama bir şekilde atlattım Allah'ın izniyle. Geçen her yerimi yastıklarla tıkadım yok banamısın demiyor ağrıdan nerdeyse sabahı sabah ettim. Korkma bunların üstünde çok duymamaya çalış lütfen. Bu arada senin ne kadar var doğuma. Senin normal sanırım değilmi.
Benim doktorum tarihlerimi soyleyip gun asiri birlikte olun demisti zaten 1 ay icinde hamile kalmistim
sagol canım tesekkür ederim olmadı bu hafta doktoruma gideyim tarihlerimi sorayım sen gittiginde tarihlerini nasıl anladı senin muane mi etti alttan falan
Evet alttan ultrasonla bakti yumurtaliklara tarihi son adet tarihime gore hesapladi
sagolasın canım eee sen ewlimisin cocuk falan warmı muhabbet edelim azcık:)
Selam hanimlar nasilsiniz tel de n giriyorum cok yavas okuyamadim paylastiklarinizi..ben evimi tasidim temizlik vs ugrasiyorum netim baglana kadar cok giremem sanirim..domestikus sevim iyisinzdur umarim..ben bugun yine kucuk bi degisiklik yasdm..ensemden sirtima dogru kuvvetlice uyustu birde o gercekdisi lik hissi oldu ama cok kisa surdu..haricinde bi sikinti yok cok sukur..
Selam hanimlar nasilsiniz tel de n giriyorum cok yavas okuyamadim paylastiklarinizi..ben evimi tasidim temizlik vs ugrasiyorum netim baglana kadar cok giremem sanirim..domestikus sevim iyisinzdur umarim..ben bugun yine kucuk bi degisiklik yasdm..ensemden sirtima dogru kuvvetlice uyustu birde o gercekdisi lik hissi oldu ama cok kisa surdu..haricinde bi sikinti yok cok sukur..
canım benm normal dogum olck doktrm dogum evınde orda normal dogum için epıdural oldgnu bılmym bende bızm topıktekı kızlarla konusnca bakıyrm onlarda aynı kımı streslı kımıheyecanlı endişeli norml yanı yasadıklarmz benm norml ya birsürü sey gecıyo aklımdan sancı sırasnda carpıntm olurmu nefesm daralırmı ıkınırken kalbım zorlanırmı oooof allhım yardımcı olsn allhım inş bır güç verr ben gecen gun nstye gırdm beklerken bı korku bı panık sonra yataga yattım bısey kalmadı allahım yardım edıyo allaha sıgınalım canım inş hayırlısıyla dogsun bebişlermzZaten insanı ne zaman olacağı ve bekleme fikride çok geriyo değilmi. Bu arada ağrısız belden uyuşturularakmı yapıcıksın. Dün pskytrs kaygılarımın arttığını paniklemeye başladığını söyleyince bu çok kadınsı bir his old. Ve doğum korkuları old. Söyledi. Tabi bebeğim içinde endişeleniyorum of of işimiz kolay değil o yazdığın duayı bugün bakıp yazıp okucam inşallah bol bol arkadaşım. Bende hastaneye gidince çok geriliyorum. Hele şu son zamanlarım da dahada çok zor geliyo. Ama inşallah bizde o an geldiğinde çok zor olmadığını anlicaz Allah'ın izniyle inşallah bu arada doğum anında birbirimiz evlatlarımız ve burdaki kızların ve herkezin evlatları adınada unutmamasak inşallah dua edelim panikli. Doğum anında okunan dua ve dilekler kabul olurmuş. :)
Kizlar mahsuru yoksa isimlerinizi yazarmisiniz
İkinizede hayirli dogumlar kisa zaman sonra bebislerimiz durmuyor yazacaksiniz bizim gibi insallah Allahin izniyle