• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Pardon cnm nergis yazinca anlamadim bana sordugunu telden girince görünmüyor nikler
Adetin baslangic tarihinden itibaren 9- 15 gunler arasi diye biliyorum bu durumda seninki 27 eylül-7 kasim arasi oluyor o ara bigun arayla esinle birlikte olmalisin
Ben 25 eylul son adet tarihimin baslangiciydi 8 ekimde hamile kaldim cnm

Pardon 27 eylul- 7 ekim kizla ugrasirken yanlis yazmisim

evet merak ettim dedim bu arkadaş ofelya deyip duruyor bir bakayımm... baktım youtubeden birsürü haber kanalınada katılmış panik atakla ilgiliii.... ve kendi 20 yıl panik atak yaşamış bir doktor ve çözüm buldum diyor yaşadıklarını anlatıyor zaten ordaa ben rahatladım en azındann sadece dinlemekle rahatladımm araştırmaya devam edicem sizede bir bakın derimmm youtubeden falan bakın.... dinleyinnn işteee....
Gercekten iyi geldimi??

kadının söyledikleri şu: şimdi panik atak tedavisi ülkemizde çok fazla bilinmiyor çünkü panik atak teşhisinde problemler var bize gelen çoğu hastaaaaa anksiyetelii depresyon vee anksyete teşhisiyle ortaya geliyorlarr.. panik atak teşhisi için bir kaçtane madde gerekioo bi tanesi hastamız bir dönüm noktası yaşıyor ....öle bir noktaya geliokii bir duvara tosluyorr bir problemle karşılaşıyor..bir kayıp duygusu yaşıyor... mesela ben 20 yıl panik atak yaşadımm....20 yıl panik atak yaşadıktan sonra amerikada yurtdışında bir tedavim oldu ve o tedaviii metodunu türkiyeye getirdimm diyor.....yaşayan hekimm...şimdi hastaa bir kayıp duygusu yaşıyor diyor...çevre değişikliği askre gitmek evlilik boşanma çocuğunu kaybetmek sevdiği birisini kaybetmek falan iştee....ümit kaybı yaşar...bu duygudann .....6 ay yada 2 yıl içerisinde panik atak kapınızı çalar ...adı üstünde panik atak ataklar halinde gelen paniktir
yani panik atakta ani gelen endişeyle beraber kalp çarpıntısı nefes alamıyorum hissi bazen baş dönmesi bulanık görme karın ağrısı yani panik atağın 34 tane belirtisi vardır....ama hasta bunların hepsini yaşamaz her hasta değişik belirtisine odaklanır....bazısı derki benim panik atağım geldiğinde kalbim çarpıyor bulanık görüyorum ..bazısı derki sadece başım dönüyor ama araştırırsanızzz hastanın yaşamında dönüm noktasını ve diyer belirtileri yaşadığını görürsünüzzz......

evet merak ettim dedim bu arkadaş ofelya deyip duruyor bir bakayımm... baktım youtubeden birsürü haber kanalınada katılmış panik atakla ilgiliii.... ve kendi 20 yıl panik atak yaşamış bir doktor ve çözüm buldum diyor yaşadıklarını anlatıyor zaten ordaa ben rahatladım en azındann sadece dinlemekle rahatladımm araştırmaya devam edicem sizede bir bakın derimmm youtubeden falan bakın.... dinleyinnn işteee....

Ben dinledim zaten sadece size iyi geldimi onu merak ettim
Farkindalik diyor ama ben zaten farkindayim beni hasta eden düsunce ölüm ve bu bir gercek ne olursa olsun degismeyecek bi gercek
Keske ise yarasa seve seve giderim hernerdeyse ama benim inancim yok
Ölüm gercegini kim degistirebilirki???

bende 37 haftalığım canım normal doğum istiyorum ama ara ara korkum oluyor..... bendee normal doğum yapıcam allahın izniyle sende korkmaa bakalım blkide benimki senden daha önce doğar nasip.... :):)

canım ben 39 a gırcem ama bugun hıc ıyı degıldm sırtım agrıyo omuzlarm kollrm heryerım çöküntudeym nasıl dogurcm dıye stres yaptm cok sennde agrıyomu canım nstde sancım cıktı ondan iş cıddıye bındıgı stres yaptm ne olur bana moral verın ya

anladımm canım ben rahatladım biraz olsunn.... ölüm gerçeğini kimse değiştiremez zaten ölüm var öleceğim korkusunuda sadec sen yaşamıyosunnnn panikli insanlar yaşamıyo çoğu insan yaşıyor...
Ben dinledim zaten sadece size iyi geldimi onu merak ettim
Farkindalik diyor ama ben zaten farkindayim beni hasta eden düsunce ölüm ve bu bir gercek ne olursa olsun degismeyecek bi gercek
Keske ise yarasa seve seve giderim hernerdeyse ama benim inancim yok
Ölüm gercegini kim degistirebilirki???

ilaç kulanıomusun
hiçç hamilelikte kulandınmı ben kulanmadığım için şuann kabus gibi geçiyor ama diyorumm normal yapcam kendimi şartlandırıyorum bu kadar panik çektim panik kadar acı vermez doğum sancısı sonuçta onada dayanırım diyorummm....
canım ben 39 a gırcem ama bugun hıc ıyı degıldm sırtım agrıyo omuzlarm kollrm heryerım çöküntudeym nasıl dogurcm dıye stres yaptm cok sennde agrıyomu canım nstde sancım cıktı ondan iş cıddıye bındıgı stres yaptm ne olur bana moral verın ya

ilaç kulanıomusun
hiçç hamilelikte kulandınmı ben kulanmadığım için şuann kabus gibi geçiyor ama diyorumm normal yapcam kendimi şartlandırıyorum bu kadar panik çektim panik kadar acı vermez doğum sancısı sonuçta onada dayanırım diyorummm....

bende kullanmadm canım hep savastım benmde aynı bende sartlandrym ama bazen elımde degıl işte 9 ay böyle gectı sona geldk bugun agladım gıdıp dok dsemmı sezaryana alsın dıye ama sonra aıle hekımıyle konustm bebegınde o stresı yasaması lazım dedı son anda baktın yapamıcn yıne dersn doktruna dedı ama dene allah yardım eder bosuna kestırme kendını dedı

neyi yokyaaaaa ne güzel 39 olmuşsun ben diomm keşke son güne gelse dayansa kurtulsammmmmm şuna bak ya delirtme insanıııı keşke son günüm olsada doğursam panik yaşamışın okadar sancıdanmı korkuonnn sancıyla paniğin alakası yokk sen sancıdannn panik atağımı hissedeceksinn sanıyorsunn beynini sancıya odaklıcaksınnnn zatennn

neyi yokyaaaaa ne güzel 39 olmuşsun ben diomm keşke son güne gelse dayansa kurtulsammmmmm şuna bak ya delirtme insanıııı keşke son günüm olsada doğursam panik yaşamışın okadar sancıdanmı korkuonnn sancıyla paniğin alakası yokk sen sancıdannn panik atağımı hissedeceksinn sanıyorsunn beynini sancıya odaklıcaksınnnn zatennn

inş bende öylen tesellı vereym kendıme inş gelmez dedıogn gıbı olur benm bugun sırtm agrıyo sendede varm

kızlar bana yardım edın güç verın nolur hıc cesaretm yok ya

Cnm ilacsiz 39. Hafta sen harikalar yaratmissin dogum dedigin nedirki bunlarin yaninda sirt agrisi cok cok normal seyler benim 38. Haftada agrimayan yerim yoktu nerdeyse bacaklarimin belimin sirtimin agrisindan uyku haramdi anksiyetede cabasi
Ya pa cak sin ben eminim sende emin ol insallah Rabbim yardim edecektir
Sen benden cok guclusun ben sezaryen olunabilecek ilk gunde direkt sezaryen oldum ilac alabilmek icin cunku ben ölurum bu bebek annesiz kalir diyordum olume gider gibi girdim esime dedim ölursem hemen evlenme kiz biraz büyusün sonrada anneme birak üvey anneye kalmasin falan filan
Psikolojiye bakarmisin??
Ama hiiiiicc abarttigim gibi olmadi girdim ciktim ve dedimki ulan ne abartmisim bee
Gectiii gitti unuttum bile dogumu sende oyle olacaksin bebis durmuyor gaz icin ne önerirsiniz diye sorarsin bize:)

Cnm ilacsiz 39. Hafta sen harikalar yaratmissin dogum dedigin nedirki bunlarin yaninda sirt agrisi cok cok normal seyler benim 38. Haftada agrimayan yerim yoktu nerdeyse bacaklarimin belimin sirtimin agrisindan uyku haramdi anksiyetede cabasi
Ya pa cak sin ben eminim sende emin ol insallah Rabbim yardim edecektir
Sen benden cok guclusun ben sezaryen olunabilecek ilk gunde direkt sezaryen oldum ilac alabilmek icin cunku ben ölurum bu bebek annesiz kalir diyordum olume gider gibi girdim esime dedim ölursem hemen evlenme kiz biraz büyusün sonrada anneme birak üvey anneye kalmasin falan filan
Psikolojiye bakarmisin??
Ama hiiiiicc abarttigim gibi olmadi girdim ciktim ve dedimki ulan ne abartmisim bee
Gectiii gitti unuttum bile dogumu sende oyle olacaksin bebis durmuyor gaz icin ne önerirsiniz diye sorarsin bize:)

inş canım hep güçlü olmaya calıştm sıktm kastım kendımı yalnız evde kalınca daha cok oluyrm ben farklı bı psıkolojıye gırym sonra bırıleryle konusnca ıyı gelıyo rahatlıym cok sukur buzamana geldım zor oldu ama inş dedıgınz gıbı olur canm ben 8 9 aya geleegımı bıle sanmıydm nasıl nefes alcm dıyodm ama korktgm gıbı olmadı insan sonradan dıye nıye bukadar abrtmısm dıye dogsa görsem hersey bıtecek sankı allah yardımcımz olsun saol arkdsm

Back