cnm lütfen mesajlarımı okumanı rica ediyorum yaşım 32. defalarca yazdım, hakkında hayırlısı umarım bebegini kısa zamanda saglıkla kucagına alırsın, bende dışarı çıkamıyordum şimdi çıkıyorum , beni o zamanlar eşim ben psikologa götürdü bana cdleri o verdi bende evde dinledim zaten ofelya cabral ı birebir tanımam, bana onu sordular bende anlattım, biri de almıs buraya tasıdı bende burdayım işte. Doktora ben de sizler gibi inanmayarak gitmiştim aynı görüşlerdeydim ama oluyor işte gerçekten mucize gibi bişey, haa bende oldu sende olmaz denemeden bilemzsin ama, bende burda kimseyi tanımıyorum ama kimsenin işine gelmediği çok çok açık. Çünkü ilaç daha kolay, neyse oooo ne tavrım kalmıs ne tarzım kalmıs resmim olsa tipimi de begenmeyecksiniz sizin gücünüze gidenleri yazdıgım için :))) bence açık olun da işime gelmiyor yazdıkların sinirime dokundu bende istemiyordum ama kullandım evet bebeğime yazık ama dogru bile olsa bunlar burda mutluluk ararken seni burda görmeyi kabullenemiyorum çünkü deyin kızabildiginiz kadar kızın bakalım ama inanın ben yazdım çekildim, gerisi sizinle Allah arasında birşey, herkese sevgiler. ben daha bu avutma platformunuza malesefki girmeyeceğim , iyi geceler.