• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yaa Allah Allah bu psikiyatrların da psikologlara yönlendirmesi nedir?! Sen en iyisi dönüşte Mustafa Bey'den bi randevu al. Hatta şimdiden ara. Bazen bir iki hafta sonrasına randevu alınabiliyor. Bu nedir böyle? İnsanlar tedavi olmak için kapı kapı geziyor. Bi de hamile halleriyle...

............................................................yorumsuz.........................................................................................

cnm lütfen mesajlarımı okumanı rica ediyorum yaşım 32. defalarca yazdım, hakkında hayırlısı umarım bebegini kısa zamanda saglıkla kucagına alırsın, bende dışarı çıkamıyordum şimdi çıkıyorum , beni o zamanlar eşim ben psikologa götürdü bana cdleri o verdi bende evde dinledim zaten ofelya cabral ı birebir tanımam, bana onu sordular bende anlattım, biri de almıs buraya tasıdı bende burdayım işte. Doktora ben de sizler gibi inanmayarak gitmiştim aynı görüşlerdeydim ama oluyor işte gerçekten mucize gibi bişey, haa bende oldu sende olmaz denemeden bilemzsin ama, bende burda kimseyi tanımıyorum ama kimsenin işine gelmediği çok çok açık. Çünkü ilaç daha kolay, neyse oooo ne tavrım kalmıs ne tarzım kalmıs resmim olsa tipimi de begenmeyecksiniz sizin gücünüze gidenleri yazdıgım için :))) bence açık olun da işime gelmiyor yazdıkların sinirime dokundu bende istemiyordum ama kullandım evet bebeğime yazık ama dogru bile olsa bunlar burda mutluluk ararken seni burda görmeyi kabullenemiyorum çünkü deyin kızabildiginiz kadar kızın bakalım ama inanın ben yazdım çekildim, gerisi sizinle Allah arasında birşey, herkese sevgiler. ben daha bu avutma platformunuza malesefki girmeyeceğim , iyi geceler.

Ne olur gir cok üzülürüz!!
Bu inat neyin nesi insanlar senin fikirlerini düsüncelerini uygulamak zorundami pardon??
İsime gelir gelmez seni ilgilendirmez
Ne yasadigimi neye imkanim olup olmadigini bilemezsin oturdugun yerden ahkam kesme artik!!
Soylediklerin dogru olabilir ama tavrin inanilmaz itici
Neyse arkadas sana ofelyayla mutluluklar bizede karisma

slm arkadslar fuja sevımdenız nasılsnz uzun zamandr gıremyrm artk 38 haftalıgz doguma az kaldı sancıları beklıyrz artk bana herzaman destek oldunuz cok tesekkur ederm herkese doguma az kaldıgı için tabı bırazz stres varr ama guclu olmaya calısıyrm düşünmemeyte calısyrm allah yardımcımz olsun ne olur benım içinde dua edın saglıklı sıhhatlı alıym mınnakımı kucagıma

Günaydın arkadaşım bende seni merak ediyordum. Bende Ekim 5 yada 7 sinde yapılan inşallah. Ama daha erkende olabilir tabi hayırlısı bu arada doğum konusunda kararsızdın neye karar verdin sancı beklediğine göre normal doğum sanırım.

slm arkadslar fuja sevımdenız nasılsnz uzun zamandr gıremyrm artk 38 haftalıgz doguma az kaldı sancıları beklıyrz artk bana herzaman destek oldunuz cok tesekkur ederm herkese doguma az kaldıgı için tabı bırazz stres varr ama guclu olmaya calısıyrm düşünmemeyte calısyrm allah yardımcımz olsun ne olur benım içinde dua edın saglıklı sıhhatlı alıym mınnakımı kucagıma

Gunaydin cnm benim kiz 3 aylik oldu onla ugrasiyorum iste
İnsallah sag salim kavusacaksin bebegine
Nolur sakin olmaya calis zor biliyorum ama Rabbim dogumda yardim ediyor sende sag salim yapacaksin insallah
Hayirli dogumlar canim benim

Allah bi avazda kurtarsın. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın İnşallah.

evet canlar normal dogumu beklıyoz panıklı olarak dogurabılırsem ben yazıcam basardım dogdu dıye sakın olmaya calısyrm suan beklıyrz carsmba dok gıttm nstde sancılar bıraz cıktı dok beklıcez dedı son ana kadar ne olur bılemem ama sımdılık normal sız bana herzaman guc verdınız destek oldunuz saolun doktrm ben yardımcı olcam sana dedı panıklı oldgumu bılıyo inş bır gun bende sızlere dogum hıkayemı yazarm

Gunaydin cnm benim kiz 3 aylik oldu onla ugrasiyorum iste
İnsallah sag salim kavusacaksin bebegine
Nolur sakin olmaya calis zor biliyorum ama Rabbim dogumda yardim ediyor sende sag salim yapacaksin insallah
Hayirli dogumlar canim benim

ne mutlu inş bende o gunlerı görürm inş kavusurm canım bazenn cok cesaretlı oluyrm bazende yapamıcam galıba dıyrm bakalım ne olcak inş dogum sancısından panık yapmk aklıma gelmez

Günaydın arkadaşım bende seni merak ediyordum. Bende Ekim 5 yada 7 sinde yapılan inşallah. Ama daha erkende olabilir tabi hayırlısı bu arada doğum konusunda kararsızdın neye karar verdin sancı beklediğine göre normal doğum sanırım.

canım aldım haberlerını bızm ekım annelerınde yaz yagmuru dedı fuja senı sordu dogurdnmu dıye dedı evt canm norml dogumu beklıyz senn sezarynmı allah yardımcmz olsn dogurnca yazıcm inş

Merhaba
"İlaç ismi önermek, tavsiyede bulunmak, ilaç önerisi ve tavsiyesi istemek sağlığımız açısından risk oluşturabileceği nedeniyle yasaktır."

Kimsenin ben şu ilacı kullandım hadi sen de kullan diyeceğini hatta bir diğer arkadaşın da bu ilacı alıp kullanacağını sanmıyorum. Lakin bu tür öneriler yasal olarak suçtur. Bu sebeple bu konuda azami özen gösterirseniz çok seviniriz.

Fakat burada sorun ilaç önerisi değil bu yasağın dile getiriliş biçiminde ki üsluptur. Bunun da altını çizmek istiyorum.

ne mutlu inş bende o gunlerı görürm inş kavusurm canım bazenn cok cesaretlı oluyrm bazende yapamıcam galıba dıyrm bakalım ne olcak inş dogum sancısından panık yapmk aklıma gelmez

Goreceksin canim bende oyle diyordum simdi yanimda binlerce sükur
Ben inaniyorum sana sende inan kendine dualarim seninle

nergis merhaba tatlım sana bişi sormak istedim ben temmuzun 13unde hastalandım o zmandan beri cocuk istedgimiz için eşimle korunmuyoruz ama agustos ayında hastalanmadım dkra gttim folikül kisti warmıs baya küçükmüş ama sorun olmaz dedi bekledim hastalanmamı iki gün önce hastalandım yani 18 eylülde sormak istedigim bu ay ne ne zman yumurlama zamanımdır baya bi çelişkide kaldım yardımın olur dıye düşündüm canlarım

merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://

not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..

merhabalar canım nasılsın,umarım herşey yolundadır..son regl tarihimiz aynı,anlaşılan seninle birlikte beklicez bebişlerimizi hadi hayırlısı olsun:)

Selam hanimlar ev tasiyorum temizlik vs giremiyorum nete..dun cok fazla yoruldum olu gibi yatmisim..sabah namaza kalktim tam kilacakken bi yanma oldu vucudumda sonra usume arkasindan ruhum bedenimden ayriliyomus gibi geldi titremeye basladim etraf dalgalanmaya basladi.cok korktum deliriyorum.. sandim..yorgunluk tetiklermi acaba?Aranizda benzer seyler yasayan varmi..boylesini ilk defa yasadim cok yogundu ama kisa surdu

merhaba ben kendi adıma belirteyim yazını okudum da yazmadan geçmeyim dedim kesinlikle tetikliyor.. en azından bende ev işi yapınca aşırı yorulunca başlıyor kalbim pırpır yorgunluk birde uykusuzluk bir numaralı düşman malesef:50:

sevimdeniz nergis sana bişi sormustum tatlım ama cevap alamadım görmedin mi acaba??

Pardon cnm nergis yazinca anlamadim bana sordugunu telden girince görünmüyor nikler
Adetin baslangic tarihinden itibaren 9- 15 gunler arasi diye biliyorum bu durumda seninki 27 eylül-7 kasim arasi oluyor o ara bigun arayla esinle birlikte olmalisin
Ben 25 eylul son adet tarihimin baslangiciydi 8 ekimde hamile kaldim cnm

merhabalar canım nasılsın,umarım herşey yolundadır..son regl tarihimiz aynı,anlaşılan seninle birlikte beklicez bebişlerimizi hadi hayırlısı olsun:)

iyiyim canım sen nasıslsın? çok şükür herşey yolunda salı günü kalp atışlarını duymaya gidicez bakalım hayırlısıyla bu arada ben 2014 mayıs anneleri topiğine geçtim gelişmeleri oraya yazıcam tatlım istersen sende ordan takip edebilirisn sende oraya gelsene canımm :))

bende 37 haftalığım canım normal doğum istiyorum ama ara ara korkum oluyor..... bendee normal doğum yapıcam allahın izniyle sende korkmaa bakalım blkide benimki senden daha önce doğar nasip.... :):)
evet canlar normal dogumu beklıyoz panıklı olarak dogurabılırsem ben yazıcam basardım dogdu dıye sakın olmaya calısyrm suan beklıyrz carsmba dok gıttm nstde sancılar bıraz cıktı dok beklıcez dedı son ana kadar ne olur bılemem ama sımdılık normal sız bana herzaman guc verdınız destek oldunuz saolun doktrm ben yardımcı olcam sana dedı panıklı oldgumu bılıyo inş bır gun bende sızlere dogum hıkayemı yazarm

Back