Hayır kulanmadım ve doktordan yeni geldim 37 haftalık hamileyimm.. Ama kulanan arkadaşlar da keyiflerinden kulanmıyor.. Demekkii dayanamıyacak hale gelmişler çünkü kimileriiii daha ağır geçiriyor bu kademe kademe herkezin aynı olmuyor sonuçtaa.. Tamam sende kendince haklısın bendee sonuçta ne için kulanmadım çırpındım çocuğum içinnn ama benimki demekki kulananlara göree daha hfifmişş diyorumm başka birşey demiyorumm...
cnm sen bu zamana kadar ilaç kullandıysan bebeğin için tek söyelenilecek şey allaha emanet ama bende sizin gibi burda çok destek aradım o zaman çoğunluk kimse ilaç kullanmıyordu iyikide öyleymiş ve herkes birbirine ilaçsız destek oluyordu, dayanmak için muhabbet ediyorduk, tek içtiğimiz ise pasifloraydı. Biz ilaç aldıgımız için sucluluk duygumuzu burda birkaç örnekle bastırmıyorduk, siz bildiğinizi yapın ben sadece yardımcı olmaya calısıyorum. Ilaç almayan pa lı kişi %98 ise kullanan %2 ve burda o %2 azımsal kişi kötüye teşvik ediyor, o psikoloji zaten ilacı kullanmak istiyor kullanmamak değil.
Belkide ilaçsız hamiliği yapamam diyenler madde bagımlılığı tedavisi için önce 6 ay ilaç kullanıp daha sonrasında hamile kalmalıdır bence buda denenebilir, valla ister begenin ister begenmeyin ben bunu öneririm, benimde görüşüm ve en önemlisi tecrübem bu sekilde.