Eyvah yaşım ortaya çıktıııı![]()
Ben şöyle büyütüldüm; mesela bayram sabahı, kardeşimle benim afyonumuz patlamamış. Annem uyanmış çoktan. Eh o saatte de bütün işleri bitiremez kadıncağız. Biyonik değil sonuçta. Babam gelirdi namazdan, bu evin hali ne? Demek ben birini kahvaltıya getirsem rezil olucam. Birincisi bayram sabahı niye birini kahvaltıya getiricen? Adam gitsin evinde ailesiyle içsin çayını. İkincisi sabahın körü. Bu saate ne yetişecek? Üçüncüsü bize niye suçlu hissettiriyosun?
Ya da annem mesela, evi topla. Yoldan biri geçse de bize de uğrasa, bu nasıl ev demez mi? Bu evde kız yok mu annesine yardım etmiyo mu demez mi? Dışarı çıkarken temiz giyinin, yeni giyinin, yolda izde bişey olursa da hastaneye filan gitmek gerekirse millete rezil olmayın...
Örnekler muhtelif. Gördüğün gibi 3. şahıslar üzerine kurulu bir hayat empoze edilmiş. Sonra da çocuktan özgüven bekle, sadakat bekle, kendi ayakları üzerinde durmasını bekle. Şimdi öyle bi hale gelmişim ki, hiç bir şeyime kimsenin karışmasını istemiyorum. Bıkmışım. Her hangi bi durumda panik atak, anksiyete. Misafire de yetişebildiğim kadar. Napayım canımı mı alacak? Ayrıcaba evimdeki toza bakmaya geliyosa zahmet etmesin. Hiç gelmesin. Hofff anarşist oldum yaaaa!! :)))
Doktoruma annemi anlattığımda; ovvvvvv obsesyon şelalesi demişti. Hiç unutmam. Çok hoş bi benzetme :)) Gürül gürül :)))))
gencecik bir annesin biliyorum yaş da neymiş:)...ah anneler ah..benim komple teyzeler de benim gibi yani aslında ben onlar gibiyim..heder ederler kendilerini üçüncü sahıslar için..rahatzsızlıgımdan sonra saldım sanki birazcık evide taşıyacağım ya görsen her yer kalk gidelim diyo:)amannn diyorum sağlık olsun:)