Kizim öksuruyor agliyor uyumuyor
Ben uyusuyorum ter bosaniyor ates basiyor
Oyy Allahim ne guzeldi eskiden hayatin tadi vardi((((((((
mrb.forumda yeniyim ve arama yaptığımda lustral konusunda sizi buldum.bende 2yıllık evliyim ve hamileyim 4 haftalık.yıllardr ilaç kullanıyorum.birkaç yıldır da lustral kullanıyorum.bırakmıştım 3 ay önce.ama bir aydır hastalğım nüksetti.şimdi çarasiz başladım.ama korkuyorum da.sizin deneyiminz oldumu bukonuda.lütfen yardımm
mDeme öyle Sevim... Allah beterinden korusun. Bu günümüze şükür. Kızın iyileşmedi mi henüz? Kontrolü vardı, ne dedi doktor? Kızına üzülüyosun tabi, onun için belirtiler çoğalıyor. İnşallah ikiniz de daha iyi hissedersiniz.
inşallah üstesinden gelisin canım bu senin fırsatın olur eger bi sıkıntın oldugunda buraya yazabilirisn
mrb.forumda yeniyim ve arama yaptığımda lustral konusunda sizi buldum.bende 2yıllık evliyim ve hamileyim 4 haftalık.yıllardr ilaç kullanıyorum.birkaç yıldır da lustral kullanıyorum.bırakmıştım 3 ay önce.ama bir aydır hastalğım nüksetti.şimdi çarasiz başladım.ama korkuyorum da.sizin deneyiminz oldumu bukonuda.lütfen yardımm
canım bende lustral kullandım uzun süre, ama ben düzensiz kullandığım için duyarsızlaşma yaratmış bende doktor zedprex ve tranko buskas ile değiştirdi ilaçları, bende daha yeni 5. haftama girdim bir kaç gün önce öğrendim ve doktor hemen kesmem gerektiğini söyledi kestim...ilk üç ay hiçbirşekilde önermiyoruz dedi bana doktorum ama bilemedim senin durumunu da...doktorunla bi konuş terapiyle falan bir dene istersen..
hamile oldugunu ogrenmeden önce ilaçları içiyormuydun canım şimdi nasılsın[/QUO
ardon sana dildi bu msjım diger arkadsaydı canm
merhabalar arkadaşlar forumda daha öncede yazmıştım, ben bebek istiyordum ancak okb ve panik atak hastası olduğum için bir süre ertelemiştim,bu sürede tedavim vardı tabi sabahları iki adet zedprex her gecede bir tane tranko buskas alıyordum.ertele ertele ama nereye kadar,tedavinin ucu açık bu hastalık nedeniyle ne kadar süre ilaç kullanacağım o bile belli değil.neticede eşimle korunmayı bıraktık ve akışına bıraktık bazı şeyleri.dün sabah hamile olduğumu öğrendim ve ilaçları hemen kestim..ilk üç ay asla ilaç kullanmamam gerektiğini söyledi psikiyatristim.bir ayı gitti say kaldı iki ay...ama daha ilk geceden uykum kaçtı korkudan,ya panik atak olursam diye: bu hastalığı yaşayanlar anlar beni en iyi,bu korkuyu üzerimden nasıl atabilirim ne iyi gelir ne yapmalıyım...lütfen tecrübeli arkadaşlar bana yardım edin
aynı durumdayız canım.banada bugün kes dediler lustrali.öğreneli4 gün oldu ve giderek kötüleşiyorum.bebeği istemiyor gibi hissediyorum kendimi.yoksa hastalığımdan mı öle geliyor bilmiyorum.lütfen tecrübeliler paylaşsın bildiklerini :18:çok korkuyorum
Sağolun kızlar söylediklerinizi dikkate alıcam. Sevim bu arada lütfen sütünü sağmayı çok bunalsanda ihmal etme. Haklısın bu hengâmenin arasında zor mutlaka ama bebeğin için gerekli. Bebeğin şu an daha çok küçük old. İçin huysuzluğu normaldir bence biz yetişkinler bile hastalandığımızda ne kadar zorlanıyoruz ki o ne yapsın annesi daha bağışıklık sistemi bile çok zayıf böyle tepkileri bence çok olağan böyle düşün rahatlamaya çalış lütfen. Tabi Dr götürmeyide yinede ihmal etme. Senin ihmal etmicepini çok iyi biliyorum ya benimkide laf. :))
aynı durumdayız canım.banada bugün kes dediler lustrali.öğreneli4 gün oldu ve giderek kötüleşiyorum.bebeği istemiyor gibi hissediyorum kendimi.yoksa hastalığımdan mı öle geliyor bilmiyorum.lütfen tecrübeliler paylaşsın bildiklerini :18:çok korkuyorum
Bugün gittik kizimla bronsiti gecmis cok sukur gozleri sulaniyordu goz nezlesi dedi dr damla verdi
3 ekime kadar raporluyum bende calismicam
Psikiyatrim calis dedi ama israr edince verdi raporu
Asyaya kim bakacak bilmiyorum kayinvalidem daha bakmadan naza basladi kadin iyi ama cok konusuyor hastaligimdan falan bi haber tabi kendinden kotuleri dusun deyip diyor neyim eksikmis
Hah iste sorunda orda tam olarak benim dunya malinda gozum yok gelde anlat
Bi ortamda 10 kisi varsa herkesi bastiriyor e haliyle beni bunaltiyor dinle dinle krize giriyorum anksiyete tavan yapiyor ota boka yorum yapiyor bos cene yani
Annemde evde baban var calisiyor ben gelemem diyor
Kayinvalide gelince kayinpeder emekli oda gelir birinin cenesi birinin yaninda emzirmek dert egilmene kalkmana giydigine dikkat et tutucular esim benim askili falan giymeme karismaz kendisi alir kayinbabam pantolona bile karsi düsünün tezatligi ayy bilmiyorum ne halt etcem
Anneme yalvariyorum ya bakici gelir kizi dover ya kaynana gelir ben timarhaneye giderim tercih yap diye duygu somurusu yapiyorum:)
Selam kızlar, iyi akşamlar..
Epeydir fırsat buldukça geçmişte paylaştıklarınızı elimden geldiğinde okuyorum..
Ankarada iken işim olmadığından girebiliyodum ama Ispartaya geldim, 1,5 ay abimler misafirimizdi.. 0 sırada nette 3 hafta iptaldi.. 0nlar gittikten sonra ev olarak biraz rahatladık, ekim topiğine döndüm sonunda.. ama hamişliğin sonlarına doğru panik mi dersiniz, kaygı mı dersiniz ne varsa ortaya çıkmaya başladı..
Kaç zamandır kendimi bastırıyorum, telkin ediyorum ama bikaç gündür öyle ya da böyle bi şekilde patlak veriyo..
Hamileliğin bu dönemlerinde bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlarıda okudukça çarenin bizde olduğunu görüyorum her defasında ama ne fayda.. İnsanı öyle bi konumda yakalıyoki, kendi kendine söz geçiremez kılıyo..
Şuan bile alnımın biraz daha üstünde bi kasılma var bi türlü anlam veremediğim, kendimi dinledikçe hangi hastalıklara yorabildiğimi gayet iyi bilirsiniz zaten.. Ben doğumdan korkmuyorum çok şükür ama panik atak için aynı şeyi söyleyemiyorum. Güçlü olup düşünmemem gereken yerde oturdum deli gibi kafamdaki bu kasılma ne diye ağlıcak kadar oluyorum...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, çok zor dönemler gerçekten....
Aleykümselam. Hoşgeldin.
Bi şikayetin yoksa kür yapma. İlk 3 ay mı yoksa bütün hamilelik boyunca mı bilmiyorum ama maydonoz, nane, adaçayı, hurma yeme. Neden boş yere bebeğini riske ediyosun? Doğal yöntem de olsa zararlı yanları olabilir.
Ben hamilelikte Cipram kullandım. Psikiyatrınla görüş. Yukarıda da yazdım, belki sadece terapi yeterli olur. Belki düşük dozda ilaç alırsın. Bence doğal olsa bile maydonozdan uzak dur.
ebuşş arkadaşım kötüyüm halahamile kalmadan önce kesmiştim.iyiydim.bebeği denedikten sonra hastalığım nüksetti.doktorlar önermiyorlar.sadece bir tanesi iç bişey olmaz dedi.pasflora içiyorum.ama içim çook sıkılıyor
kötüyüm.panikatak tavan yaptı yine yatağa bağladı beni üstelik taşınma arafesinde..kür işe yaramadı gerçi sadece 3 gün yapmıştım belki hamile olduğum için işe yaramadı bilemiyorum.herneyse cipralexe başladım doktor tavsiyesi ile bana en iyi gelen ilaç bir zararı olmadığını söledi umarım öledir..zaten 10 mg.
hamile oldugunu ogrenmeden önce ilaçları içiyormuydun canım şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?