Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen iyi bir dra gidiyorsun anlattığına göre korkma hiç ...kızım hakikatten uslu bir bebekti ilaca başlayana kadar bu kadar ağlaması yoktu ilaca başladığım o bir ay süresinde geceleri çok ağlıyordugündüz uyuyordu ilacı bırakınca geçti tabii belkide başka şeyden ağlıyordu...
Bende korktum simdi nigar
Benim kizda ondan huysuz olmasin
E napcaz???
Meraba kızlar kaç gündür giremedim siteye doğum yaklaştığı için kontroldü hastaneydi koşturuyoruz bugünde doğum öncesi temizlik yapıldı evde gerçi hala bitmediya. İyi bir pskiyatris buldum dün gittim uzun uzun konuştuk ilacımı yarım almamı gerektiğini doğuma son 5 gün kala falan bıraktıracağını söyledi. Bugün başladım yarım almaya dualarınızı bekliyorum kızlar. Bende hastalarımın ilaç kullanması taraftarı değilim ama gerekiyorsa karşı değilim çünkü anne içinde sağlıklı olanın bu old kar zarar durumu hesaplanarak gercekten gerekliyse kullanılabilir. Hatta bugüne kadar kullanan hastalarının hiçbirinin bebeğinde hiçbir problem olmadığını kadın doğumcumla rutin bebek için yapılan kontrollerdede problem yoksa bebeğin sağlıklı olduğunu Allah'ın izniyle inşallah ama tabiki bunu büyük ihtimaller üzerine tabiki bunlar doğal görünüp problem olabilme ihtimalide var inşallah olmaz kimsenin evladında ve kendisinde Rabb'imin izniyle. 10gün sonra kontrolüm var. Bakalım Allah yardımcımız olsun hepimizin
Meraba kızlar kaç gündür giremedim siteye doğum yaklaştığı için kontroldü hastaneydi koşturuyoruz bugünde doğum öncesi temizlik yapıldı evde gerçi hala bitmediya. İyi bir pskiyatris buldum dün gittim uzun uzun konuştuk ilacımı yarım almamı gerektiğini doğuma son 5 gün kala falan bıraktıracağını söyledi. Bugün başladım yarım almaya dualarınızı bekliyorum kızlar. Bende hastalarımın ilaç kullanması taraftarı değilim ama gerekiyorsa karşı değilim çünkü anne içinde sağlıklı olanın bu old kar zarar durumu hesaplanarak gercekten gerekliyse kullanılabilir. Hatta bugüne kadar kullanan hastalarının hiçbirinin bebeğinde hiçbir problem olmadığını kadın doğumcumla rutin bebek için yapılan kontrollerdede problem yoksa bebeğin sağlıklı olduğunu Allah'ın izniyle inşallah ama tabiki bunu büyük ihtimaller üzerine tabiki bunlar doğal görünüp problem olabilme ihtimalide var inşallah olmaz kimsenin evladında ve kendisinde Rabb'imin izniyle. 10gün sonra kontrolüm var. Bakalım Allah yardımcımız olsun hepimizin
Yok yok kötü olacak deme. Böyle söyleyerek bile kendini şartlandırıyorsun. İSMEK benzeri bi kursa yazıl. En azından günde 2-3 saat oyalanacak bi aktiviten olur. Resim yapmaya başla, dantel ör, bebeğine kıyafet ör, dik... Mesela bi program yap kendine. Şu saatte kitap okuycam, şu saatte örgü örücem, şu saatte dışarı çıkıcam gibi... Böylece boş vaktin olmasını engellemiş olursun.
çok geçmiş canım hamile olmayı ögrenmeden önce ilaçlarını içiyor muydun dogru psikiyatristler ilk üç ay önermiyorlar bebegin gelişimi için ama mecbur olup içenlerde var seni çok iyi anlıyorum canım kendini teselli et benim doktorum bana şöyle demişti bir kar yıgınını düşün yuvarlandıkça daha büyür ve engelleyemessin durdurmayı demişti seni rahatsız eden düşüncelerini tekrarlmamaya çalış yaptıgın zaman da iş çıgırından çıkıyor baş edilmez hale geliyor ve üzülen yıpranan bizler oluyoruz sende kendini çok dinlememeye çalış Allah hepimizin yardımcısı olsun
evet haklısın ben antalyada yaşıyorum asmek falan var buradada ekimde başlayacakmış çoğu gitmeyi düşünüyorum...ilk defa şunu fark ettiğimi hissediyorum:ÇARESİZLİK...panik atak yada okb olsanda olmasanda yapabileceğin hiçbirşey yok, ne acillere koşup diyazem yiyebilirsin, ne doktorunu arayabilirsin,nede ilaç alabilirsin...ilginçtir ama bu çaresizlik bana bir yandan da cesaret veriyor,cesaret veren belki bebeğimdir onuda bilmiyorum ama :) herşey iyi olsun, güzel olsun istiyorum...demişler ya iyi düşün iyi olsun iyi düşünelim iyi olalım:)
Âmin. Çok sağol 3 hafta kaldı inşallah tabi belli olmayabilirde 2 hafta belkide ilk oğlumda 2 hafta falan erken gelmişti :) nasip.
zaten sık sık idrar testi yapıyordum silik çıkar çıkmaz kandan baktırdım daha 33,5 gibi bir değer çıktı beta hcg...o gün zaten kestim ilacıda(bu arada da 3 hafta 6 günlüktüm adet tarihime göre)..sürekli aynnı şeyleri düşününce dediğin gibi sanki bir çığ oluyor herşey...benim doktorumda bana bir deneyden bahsetmişti:yükseklik korkusu olan bir adamı tamamen camdan bir kabinin içerisinde metrelerce yükseğe çıkarmışlar,adam önce camlara vurup bağırıp ağlayıp korktuğunu dile getirmiş..anca bir saat falan geince adam sakin bir biçimde oturmuş ve çevreyi izlemiş,yüksekten yada yüksekte olamaktan demekki zarar gelmiyor bilincine ermiş yani...işte benim doktorumda bana hep onu diyordu ilaçlar geçici çözüm sen korkunun zirvesini görüp bunu yaşayıp bunun üstesinden geldiğini farkettiğin an bu hastalığı yeneceksin...belki bu gebelik bir fırsat olur,çünkü güvenebilecğim ada yapabileceğim hiçbirşey yok ne ilaçlar ne diyazemler ne doktorlar...dediğin gibi canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...
İnşallah. Bu arada kızlar size bir şey sorucam şu bir haftadır koltuk altımda 3 tane farklı günlerde sivilce gibi ama değil benzeri bir kızarıkllık çıktı. Hafif şiş ve acısıda var. İnternetde araştırdım genelde koltuk altı rolonlarının yaptığını yazmışlar aranızda yaşayan varmı.
Sen zaten ilaç kullandıktan sonra sütünü sağmıyor musun? Doktorun öyle söylediğine göre bişey olmaz heralde. İstersen tekrar bi danış. Benim kızda öyle ekstra bi durum yok. Sadece bazı günler huysuzlanıyor. Dişleri yüzünden. Onu da nerden anlıyorum, burnunu, yüzünü, kulaklarını kaşıyor. İnşallah cumartesi rutin kan tahlili var. O zaman sordururum, olmadı kanda ilaç miktarına filan mı baktırsak?
İnşallah. Bu arada kızlar size bir şey sorucam şu bir haftadır koltuk altımda 3 tane farklı günlerde sivilce gibi ama değil benzeri bir kızarıkllık çıktı. Hafif şiş ve acısıda var. İnternetde araştırdım genelde koltuk altı rolonlarının yaptığını yazmışlar aranızda yaşayan varmı.
Oyle bisey mümkünmü ki acaba??
Bugun iyice azitti evdi tasinmaydi isti derken sutu sagamadim 1 haftadir ne bilim ya ama carsafa katip sallayinca susuyor
Vicdan azabi cekiyorum kuzum benim yaa dogmadan nelere maruz kaldi(