Bu konuyu açandan da ,konuya katkıda bulunanlardan da Allah binlerce kez razı olsun.Bugün bana resmen cansimidi oldu yazdıklarınız.
10 haftalık hamileyim ve panik bozukluk (beklenti anksiyetesi+Panik atak) yaşamaktayım.Hamile kaldığım dönemlerden itibaren ekstrasistollerim artmaya başladı ve bir çoğunuz bilirsiniz ekstarasistollerin ne kadar rahatsız edici ve atakları tetikleyici olduğunu.Dolayısıyle ekstaralarla birlikte yaşama sevincimin de azaldığı,geleceğe yönelik kaygılarımın arttığı bir dönemdeydim ki bu başlığa denk geldim.Çok rahatladım sayenizde.tekrar teşekkürler .
Ayrıca şunu sormak istiyorum size ;normal doğum düşüneniniz var mı?ben narkoz almamak için normal doğum düşünüyorum fakat bu ekstrasistollerle doğurabilir miyim bilmiyorum.Herkesin duaları kabul olsun inşallah ..Sağlıklı ve bebişlerinizin mis kokusunu içinize huzurla çekeceğiniz günler diliyorum..
Kızlar rabbime şükür 5 haftalık gebeyim . tedavi oluyordum fakat tedavisiz hamile kalmışım haberim olmadan.
5 +2 dedi dr keseyi gördük ayın 18.nde
bayramdan sonra gel dedi bana
Saçma sapan şeyler düşünüyorum acaba kalbi attımı atıyomu ki
kese kan pıhtısınamı dönüştüü Rabbim cok evhamlıyım al şu dusuncelerı uzerımdeeeennn
Rabbim Hayırlı Olanı yazssın gönlümüze
merhaba
daha önce de panik atağım vardı ama ilaçsız olarak telkinle geçirmeye çalışıyordum şimdi hamileyim ve panik atağım tamamen bebekle alakalı olmaya başladı ..sonuçlarım iyi çıksa bile kötüyü düşünüyorum .neredeyse kendimi sağlıklı olmadığına bile inandırdım bebeğin ..o kadar kötü günler geçiriyorum ki aklımdan çıkmıyor bir türlü
böyle bir sorun yaşayan var mı
şimdiden teşekkürler
ya arkdslar coktand ıyıydm ama panıkler gene başladı ya napcm bılmym kendıme hakım olamym carpıntı daralmalr basladı gundz yokta geceleri daha cok oluyo bıde ramazan hep evdeym ya bişey sorcm sizinde hamılelıkte tansıyonunz yukselıyo muy du ataklardan fuja ordamısn canm yardııııııııııııımmmmmmmmm
Sakin ol...Sakin ol... Eh yani tansiyon yükselmesi (başka bi sebebi yoksa) çok normal. Düşebilir de çıkabilirde.Hareket ederken yükselebilir. Hava sıcak, vücudunda daha çok kan ve yük var. Biraz yükselmesi normal. Bol bol su iç. Sıvı şeylerle beslen. Ayaklarını uzat sık sık. Eğer tansiyonun çıkıyorsa başını yükselt. Fazlaca bi yükseklik varsa doktoruna danış bence.
tesekkur ederm canm ya sıcaklardan bıde panıkten yukseldı sanırm ya korkym doguma gıderkende yukselırse naparm ılk dogum normal ama buna hıc cesaretm yok napcm bılmym ya daha var zamanıma inş gecer su ataklar ne guzel ıyıydm ılacsz geldm bu gunlere bı kere 14 7 cıktı ama ozamanda bende düştü sandm tuzlu ayaran içtm ondan oldu sanırm normalde 11 7 12 8 öyle panık yapıym ya kalp carpıntısı falan acaba yükselıyomudr kendımı hep sezaryana ayarlıym çünkü normalde tansıyonm cıkar nefesm darlırsa nAPArm ya sezaryandada yaparm büyük bi ihtimal sezaryan olan arkdslr nasl kolay mı gectı
Hoşbuldum sevimdeniz.Allah uzun ve güzel ömürler versin yavrunuza.ne kadar sürüyor epidural doğum?biraz bilgi verir misiniz?Hosgeldin
Ben yeni dogum yaptim 1 ay oldu
epidural sezaryen oldum 38+1 de
Normali gôze alamadim acikcasi daha dogrusu hemen alinsin istedim normali bekleyemedim desem daha dogru olur
Ameliyata korkarak aglayarak girdim ama abartilacak bi yani olmadigini gördüm ve gayet sakindim
Hayirli dogumlar dilerim sanada
Hoşbuldum domestikus.Ben sıkıldıkça yazıp da sizi de sıkmam umarım çünkü her günüm kaygı dolu :)Hoşgeldin.
İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Ben mecburiyetten 32+2 de sezeryan oldum ama zaten sezeryan istiyodum. Normal doğumu kaldıracak ruh halinde değildim.
Sıkıldıkça yaz. Cevaplarız. Sohbet ederiz. Belli bir haftadan sonra ilaç alıp daha rahat bi hamilelik yaşayabilirsin. Hatta senin olduğun haftalarda da ilaca başlayan arkadaşlar oldu. Sağlıkla doğum yaptılar. Bebekleri de iyi çok şükür.
İyi dileklerin için teşekkürler. Allah kabul etsin. Amin.
Amin canım.ÇOK teşekkürler güzel dileklerin için .Ben uzun yıllardır bu rahatsızlıkla yaşıyorum dolayısıyle sürekli ilaç kullandım taki hamile kalana kadar.fakat evlilik dolayısiyle yşadığım ili değiştirdiğim için burda hangi doktora gitmem gerektiğine henüz karar veremedim.Ama terapi almayı düşünüyorum.Merhabalar arkadaşım öncelikle daha 10 haftalık hamilesin. Doğum için çok zaman var inşallah Allah'ın izniyle. Şimdi bunları düşünüp bence kendini daha fazla strese sokuyorsun. Ki emin ol artık normal yada değil doğumlar daha kolaylaştı. Normalde ağrısız sancısız var sezeryande narkoz yerine genelde uyku Hali veriliyor birde bu tarAfından düşün sen canım benim. Bu arada Dr gidiyormusun paniklerin için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Gözünüz aydın olsun .Kaygılarınızı ben de yaşamıştım :)Benim en çok üzüldüğüm nokta da şu ki ;bu kadar çok istediğiniz bir şeyi bu saçma sapan yersiz düşünceler yüzünden tadına vararak yaşayamıyorsunuz değil miKızlar rabbime şükür 5 haftalık gebeyim . tedavi oluyordum fakat tedavisiz hamile kalmışım haberim olmadan.
kese kan pıhtısınamı dönüştüü Rabbim cok evhamlıyım al şu dusuncelerı uzerımdeeeennn
İnşaallah kolayca kurtuluverirsin .Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu?ben normal düşünüyorum olabilirse eğer herhangi bir sorun olmazsa ve zaman yaklaştıkça korkularım olmazsa, şimdiki düşüncem isteğim bu bakalım kısmet 35deyim 38de duruma bakmak lazım...sezaryende olacaksa epidural düşünüyorum narkoz alınmadığı için
tesekkur ederm canm ya sıcaklardan bıde panıkten yukseldı sanırm ya korkym doguma gıderkende yukselırse naparm ılk dogum normal ama buna hıc cesaretm yok napcm bılmym ya daha var zamanıma inş gecer su ataklar ne guzel ıyıydm ılacsz geldm bu gunlere bı kere 14 7 cıktı ama ozamanda bende düştü sandm tuzlu ayaran içtm ondan oldu sanırm normalde 11 7 12 8 öyle panık yapıym ya kalp carpıntısı falan acaba yükselıyomudr kendımı hep sezaryana ayarlıym çünkü normalde tansıyonm cıkar nefesm darlırsa nAPArm ya sezaryandada yaparm büyük bi ihtimal sezaryan olan arkdslr nasl kolay mı gectı
Kızlar rabbime şükür 5 haftalık gebeyim . tedavi oluyordum fakat tedavisiz hamile kalmışım haberim olmadan.
Hoşbuldum sevimdeniz.Allah uzun ve güzel ömürler versin yavrunuza.ne kadar sürüyor epidural doğum?biraz bilgi verir misiniz?
Hoşbuldum domestikus.Ben sıkıldıkça yazıp da sizi de sıkmam umarım çünkü her günüm kaygı dolu :)
Amin canım.ÇOK teşekkürler güzel dileklerin için .Ben uzun yıllardır bu rahatsızlıkla yaşıyorum dolayısıyle sürekli ilaç kullandım taki hamile kalana kadar.fakat evlilik dolayısiyle yşadığım ili değiştirdiğim için burda hangi doktora gitmem gerektiğine henüz karar veremedim.Ama terapi almayı düşünüyorum.
Gözünüz aydın olsun .Kaygılarınızı ben de yaşamıştım :)Benim en çok üzüldüğüm nokta da şu ki ;bu kadar çok istediğiniz bir şeyi bu saçma sapan yersiz düşünceler yüzünden tadına vararak yaşayamıyorsunuz değil mi
İnşaallah kolayca kurtuluverirsin .Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu?
Meraba sevimcim benim yaramaz oğlum internet kotamı doldurmuş istesemde giremiyorum. Allah'tan eşimin Tlf nundan girebiliyorum akşamları. Benim 7. Ayıma 1 hafta falan kaldı Allah nasip ederse yine bir oğlum olucak inşallah sen nasılsın gece uykuların düzene girdimi bebeğin nasıl sevim.
Hoşbuldum sevimdeniz.Allah uzun ve güzel ömürler versin yavrunuza.ne kadar sürüyor epidural doğum?biraz bilgi verir misiniz?
Hoşbuldum domestikus.Ben sıkıldıkça yazıp da sizi de sıkmam umarım çünkü her günüm kaygı dolu :)
Amin canım.ÇOK teşekkürler güzel dileklerin için .Ben uzun yıllardır bu rahatsızlıkla yaşıyorum dolayısıyle sürekli ilaç kullandım taki hamile kalana kadar.fakat evlilik dolayısiyle yşadığım ili değiştirdiğim için burda hangi doktora gitmem gerektiğine henüz karar veremedim.Ama terapi almayı düşünüyorum.
Gözünüz aydın olsun .Kaygılarınızı ben de yaşamıştım :)Benim en çok üzüldüğüm nokta da şu ki ;bu kadar çok istediğiniz bir şeyi bu saçma sapan yersiz düşünceler yüzünden tadına vararak yaşayamıyorsunuz değil mi
İnşaallah kolayca kurtuluverirsin .Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu?
Domestikus meraba nasılsın uzun zamandır yazışmadık seninle sen nasılsın nasıl oldun paxil e başladıktan sonra değişiklik oldumu. Yalnız gezmelere başlayabildinmi. Yanında biri varken düğüne yada kalabalık bir ortama girebiliyomusun dışarda.
ya arkdslar coktand ıyıydm ama panıkler gene başladı ya napcm bılmym kendıme hakım olamym carpıntı daralmalr basladı gundz yokta geceleri daha cok oluyo bıde ramazan hep evdeym ya bişey sorcm sizinde hamılelıkte tansıyonunz yukselıyo muy du ataklardan fuja ordamısn canm yardııııııııııııımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?