Xanax i ne kadar kullandin
Nasil 1 gunde biraktin uygunmu bu yani
Birde biraktiginda muhtemelen baska ilac kullanmaya devam ettin
Cekilmeleri nasil oldu sikayetlerin döndümü
Bu arada dr bana anksiyeteye eslik eden depresyon dedi
Yani xanax endiselerimi hafifletsede ben mutsuz isteksizim
Bu dogum sonrasi depresyonudur umarim ve gecer
Xanax'ı senelerce kullandım ben. Hamileliğimi öğrenince bıraktım. Hala da içmiyorum. Tabii ki bu şekilde bırakmak uygun değil ama mecburen işte... Yazmıştım, hamileliğimde önce Atarax kullandım, onu bırakıp Cipram ve Dideral kullandım. Şu an sadece Paxil içiyorum. Doktora gitsem muhtemelen Xanax veya benzeri bişey kullanmam gerekecek. Şu an hamileliğimdeki sıkıntılarımın yüzde 80'i yok. Ama hamilelik öncesi kadar iyi de değilim çünkü ilaçları tam ve dozunda içemiyorum. Kızım zorlamadığı sürece iyiyim :)) (Çok şükür)
Sevim'cim insanlar nelerle uğraşıyorlar, dertlerinin çaresi olmadığını bile bile ilaç kullanıyorlar. Allah önce onlara şifa versin, bizi de unutmasın. Açıkçası sosyal hayata döneyim ve panik atak gelmesin, ben ilaç içmeye razıyım. Sana bir öneri, hayatta ve anksiyete-depresyon olayında beklenti çerçeveni geniş tut. O olmazsa şöyle olur, öyle de iyidir... gibi. Yani demek istediğim -örneğin- 5 sene ilaç kullanman gerekebilir mesela. Ya da 3 sene sonra iyileştiğin bir anda nüksedebilir. Depresyon bu. Gelmek için bahanesi bol :)
Anksiyeten hafifleyince depresyonun da azalır. Yeter ki istekli ol. Bak baştan beri nereden nereye geldin çok şükür. Daha iyisi de olur Allah'ın izniyle.