Ben sana Ebru demek istiyorum ebrulicim. Sakıncası yoksa benim ablamın ismide Ebru benzetmek gibi olmasın oda depresyonda malum panik atağıda var istanbula evlendi birazda biZden uzak o tetikliyor rahatsızlığını birden aklıma geldi paylaşmak istedim. Benim merak ettiğim 2 yıldır yaşıyorum demişsin bu süreçte hiç sana iyi gelen bir ilaç kullanmadınmı. Bende lustrali çok önceden kullanmıştım beni çok sarsmıştı. Ama inatla bırakmadan kullandım Dr bana bir süre sonra fayda edicek demişti. Gerçektende etti ama belli bir zaman gerekiyor. Dr na tekrar gitsen belki ilacını değiştirir. Hamileliğe gelince ebrucum şu an korkman çok normal çünkü henüz tedavin tam oturtmamışsın bak kötüyüm halsizim iştahım yok diyosun psikolojik olarak hem Dr bebek istediğini anlatsan o senin için en doğru zamanı söylicektir. Tabi Rabbim de en doğru zamanda nasip eder sana ve isteyen bütün kardeşlerimize inşallah. Canımbenim. Bunu bu kadar kafana takma önce tedavini sana iyi gelicek bir ilaçla başla biraz kendine gel o zaman yaparsın Allah'ın izniyle inşallah. Hem şu an rahatsız old. İçinde bu fikir seni daha çok korkutuyor ama paniklerin azalınca düşüncelerin daha olumlu olucak inşallah. Titizlik sanırım bu çok zor bendede var ama çok aşırı değil sanırım. Yani aşmamız lazım huzursuz bile olsan sal yakasını böyle böyle alışırsın belki Rabbim yardımcın olsun inşallah senin ve hepimizin.