Slm cnm
Paxilin baslarken yan etkileri nelerdir
Yazabilirmisin
Selam. Doktor Paxil mi verdi? Başlarken ve bırakırken hırpalar ama iyi ilaçtır. Klasik antidepresan etkileri. Mide problemleri, uyku düzensizlikleri, baş dönmesi, titreme vs... diğer antidepresanlardan pek bi farkı yok. Anne sütüne çok çok az geçtiği için bebeğine süt verebilirsin. İnşallah en kısa sürede etkisini gösterir.
Daha önce sana yazdığım gibi, bi 10 gün kadar kendine müsade et. Vücudun ilaca alışsın ve bünyende biriksin. sonra etkisini göreceksin Allah'ın izniyle.(Doktorun söylediği dozlara uymayı unutma.)
Yo hayir ben sordum
Doktora simdi gidiyorum cikinca ne oldugunu yazarim
Ben sana Ebru demek istiyorum ebrulicim. Sakıncası yoksa benim ablamın ismide Ebru benzetmek gibi olmasın oda depresyonda malum panik atağıda var istanbula evlendi birazda biZden uzak o tetikliyor rahatsızlığını birden aklıma geldi paylaşmak istedim. Benim merak ettiğim 2 yıldır yaşıyorum demişsin bu süreçte hiç sana iyi gelen bir ilaç kullanmadınmı. Bende lustrali çok önceden kullanmıştım beni çok sarsmıştı. Ama inatla bırakmadan kullandım Dr bana bir süre sonra fayda edicek demişti. Gerçektende etti ama belli bir zaman gerekiyor. Dr na tekrar gitsen belki ilacını değiştirir. Hamileliğe gelince ebrucum şu an korkman çok normal çünkü henüz tedavin tam oturtmamışsın bak kötüyüm halsizim iştahım yok diyosun psikolojik olarak hem Dr bebek istediğini anlatsan o senin için en doğru zamanı söylicektir. Tabi Rabbim de en doğru zamanda nasip eder sana ve isteyen bütün kardeşlerimize inşallah. Canımbenim. Bunu bu kadar kafana takma önce tedavini sana iyi gelicek bir ilaçla başla biraz kendine gel o zaman yaparsın Allah'ın izniyle inşallah. Hem şu an rahatsız old. İçinde bu fikir seni daha çok korkutuyor ama paniklerin azalınca düşüncelerin daha olumlu olucak inşallah. Titizlik sanırım bu çok zor bendede var ama çok aşırı değil sanırım. Yani aşmamız lazım huzursuz bile olsan sal yakasını böyle böyle alışırsın belki Rabbim yardımcın olsun inşallah senin ve hepimizin.
Aman ha kendine göre ilaca başlama sakın. İyi haberlerini beekliyoruz.
teşekkür ederim cevap yazdığın için gerçekten sizlerin yardımlarına ihtiyacım var 2 yıldır hep dr gitmeyi erteledim benim hem vücutta yaygın ağrı sorunum da vardı onun içinde dr dr dolaşıyordum laroxly 10mg kullanıyorum ağrılarım için ama tabi diğer sorunlarım için depresyon ve anksiyete ve obk için lustarali kullanamadım bugün gidip değiştireceğim ilacımı ALLAH sabır versin maddi ve manevi zor durum birde ilaçların depresyonu tedavi etmediğini duydum ve korktum benim için şu an beni zorluyan depresyon belirtileri ve dk dk değişen ruh hali o beni inanılmaz zorluyor birde deliricekmişim hissi ne diyelim ya rabbim şifa versin...
Yoo asla
Oyuzden bu 5. Farkli doktor:)
Yani ilk gittigim ama sonra birdaha gidemedigim dr.
Bakalim ne önerecek
Ama xanaxtan bir an once kurtulmak istiyorum bagimli olmamak icin
Nasil etcez bakalim
Ya Allah ya sabir
Sevim'cim ilaçlardan niye bu kadar korkuyorsun anlamadım.Ben Xanax'ı bir günde bıraktım. Hem de yıllarca kullandıktan sonra. Eğer sana iyi gelecekse, kullan ilacı. Sonra iyi hissettiğinde bırakması zaten kolay.
Hic kullanmadigim icin cnm
Dinledigim felaket senaryolarindan
Babam 2 yila yakin kullandiktan sonra kafasina gore birakti ama ben biraz ödlegim bu konuda
Bide bu kacinci doktor ama ilac vermek istemiyorlar ya ondanda ayni zamanda
Emziriyorum ondan
Kendim olmaktan cikacagim sanki ondan
Vs vs vs...
Kafana göre antibiyotiği bırakırsan da felaket olur. Eşim Ramazan'ın ilk günü hasta oldu. Doktor antibiyotik verdi, iyileşmesine rağmen hala kullanıyor. Kendi isteğine göre bıraksaydı belki daha çok hasta olacaktı. Kendin olmaktan çıkmazsın. Aksine, kendine dönersin. ben sana illaki Xanax kullan demiyorum tabii ki. Ama gerekiyorsa korkma kullan. O kadar kötü olsaydı, bu kadar düzgün cümle kuramazdım. Onca senden sonra bi arıza bırakırdı dimi? :))
Sonuc anne sütüne en az gecen selectra 25 mg simdilik xanax devam
İnsallah hayri olur
Hayırlı olsun. İnşallah daha iyi hissedersin. Bak gör daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle.
Sonuc anne sütüne en az gecen selectra 25 mg simdilik xanax devam
İnsallah hayri olur
Kafana göre antibiyotiği bırakırsan da felaket olur. Eşim Ramazan'ın ilk günü hasta oldu. Doktor antibiyotik verdi, iyileşmesine rağmen hala kullanıyor. Kendi isteğine göre bıraksaydı belki daha çok hasta olacaktı. Kendin olmaktan çıkmazsın. Aksine, kendine dönersin. ben sana illaki Xanax kullan demiyorum tabii ki. Ama gerekiyorsa korkma kullan. O kadar kötü olsaydı, bu kadar düzgün cümle kuramazdım. Onca senden sonra bi arıza bırakırdı dimi? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?