Kizlar ben ne halt edecegimi sasirdim ya
Gittigim adam docent bana ilacla degil seni psikoterapiyle tedavi etcez deyip beni yaninda calisan psikoterapistlerden birine yonlendirdi xanaxi da kescekmis kabus geri geliyor sanki zaten gecmedi ama uyku kabusu
Napsam ben ya adam antidepresan vermicem deyip duruyo israrla
Bu arada esimle birbirimize girdik buraya size yazdigimi gorunce okumak istedi izin vermedim ben onla bi cok seyi konusmuyorum bogulmasin diye
Cildirdi benimle ilgili sorunlarin var ve benle paylasmiyor nete yaziyorsun diye
Tartistik biraz cok kotü bi gundu sonra patladi annemlerde kaliyoruz ya rahat degilim diye
Hakli ama ben napcami sasirdim
Doktorda acil evine dön dedi kacmak yokmus sorunlardan
Ah bi korkusuzca uyuyabilsem![]()
merhaba sevimdenizcim
ben 10 yıldır ilaç kullanan bir panik atak hastasıyım vede şu 8 aydır gebelikten dolayı kuşllanmıyorum ... her hafta psikolağa gidiyorum ... sana şunu söylemöek istiyorum bence dene ... dün psikoloğuma dedimki doğumdan sonra başlarım artık ilaca dedim ..
bana söylediği bence hiç ihtiyacın yok .... bana bu söylediği o kadar garip geldiki ... yani o kadar inandırmışımki kendimi panik bozukluk ve yaygın anksiyete bozukluğu hastası olmaya .. iyileştiğimi bile göremiyorum .. sonra bana şu 8 ay içinde neler başardığımı gösterdi ve inan küçük dilimi yutucaktım ... vede hayret ettim ben bunları nasıl fark edemedim diye .. bu işin tedavisi şudur : (benim öğrenmem geç oldu ama )hasta çok yoğun anksiye altında ve söylenenleri mantıklı yorumlayamayacak bir durumda ise ilaç başlanır ve psikoterapi başlanır ... sonra hastanoın gözünden o sis perdesi kalkınca ki senden kalktı ben bir önceki yazdıklarınıda gördüm :))) ilaç yavaşça azaltılır bıraktırılır be psikoterapi ile devam edilir .. yani bu işin yurt dışında ve şu anda kabul görmüş tedavisi bıudur ... ama en pahalı olanıdırı ... ben 10 yıl ilaç kullandım çünkü benim maddi durumum her hafta psikolog parası verecek kadar iyi deildi ama şimdi allaha şükür karşılayabiliyorum vede çok memnunum ... xanax için üzülme xanax düzenli kullanılması gereken bir laç deil .. yani istediğin zaman alıp istediğin zaman kesebilrisin anksiyolitik gurubudur .. antidepresanlar hemen başlanıp hemen kesilmez .. bende tıp çı olduğum için bu konuları iyi biliorum .. birde her hastanın tedavi şekli süresi vs vs farklılık gösteriri aynı nasıl doğum herkezde farklılık gösteriyorsa ... ..Ben doktorunun yaklaşımını doğru buldum ... En iyi psikologlar ve psikiyatristler hep bunu savunur ... Senin bence bu hastalığı tanımaya ve bu konu ile yanlış inançlarını yavaş yavaş değitirecek tedaviye başlaman gerekli ...