İlactan once bu tedaviye guvenmeni oneririm.ben bu tedavi sayesinde guzel bir gebelik gecirdim hic kimse ummuyordu bunu:) aylarca ilaci birakmaya calistim ama olmadi ustelik 5 mg cipralex iciyordum.ilk hamileligimin son 4 ayini yazsam roman olur.ama ilaci genede dusunmedim.dr da onermedi ozaman.ayila bayila gecirdimCok teşekkür ederim zaman ayırıp yazmıssın.benimde öncelikli amacım hamilelikte ilaç kullanmamak eğer böyle bir seçeneğim varsa.Çünkü inanılmaz zor zamanlar geçirmeye başladım.ilaçsız ya da bu yöntemsiz iyi bir hamilelik geçireceğimi düşünmüyorum.Bu tedavi yeni bir yöntem olduğu için tereddütlerim var biraz yoksa hamilelikte kullanılan bir yöntem olduğunu doktorum da söyledi.
İlactan once bu tedaviye guvenmeni oneririm.ben bu tedavi sayesinde guzel bir gebelik gecirdim hic kimse ummuyordu bunu:) aylarca ilaci birakmaya calistim ama olmadi ustelik 5 mg cipralex iciyordum.ilk hamileligimin son 4 ayini yazsam roman olur.ama ilaci genede dusunmedim.dr da onermedi ozaman.ayila bayila gecirdimmutlu gebelik diliyorum sana :)dunyanin en guzel zamanlari
Selam kızlar yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz.. Bende bir iyi bir kötü idare etmeye çalışıyorum...
Ama hep ölüm korkusu yaşıyorum o geçmiyor bir türlüHamilelikle ve doğumla ilgili senaryolarım bitmiyor bir türlü
Cumartesi kadın doğum randuavum var kötü birşey derse tedirginliği hep içimde
Psikoloğa başladım umarım faydasını görürüm.. Gecelerim çok zor geçiyor..
Sizler nasılsınız kızlar?
İyi dileklerin icin teşekkürler.merak ettigin bisey olursa cevaplarımCok sag ol içimi tahatlattın.Tahmin edebiliyorum geçirdiğin sıkıntıları ben de yaşadıklarının başlangıç aşamasındaymışım gibi hissediyorum.Sana da cocuklarınla sağlıklı uzun ömür diliyorum.Ozel mesaj hakkı kazanınca özelden yazacağım sana.
Hamilelikte kaygılar cok normal herkeste olur bebeğim sagliklimi düşüncesi her kontrolde korkutur insanı ama abartmamak lazım.doguma gelince oğlumu genel anesteziyle sezeryan oldum kızımı spinal anestiziyle belden uyusturularak dünyaya getirdim.ancak belden yapılan iğne bukadarmi acımaz kesinlikle sezeryan olacaklara tavsiye ederimSelam kızlar yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz.. Bende bir iyi bir kötü idare etmeye çalışıyorum...
Ama hep ölüm korkusu yaşıyorum o geçmiyor bir türlüHamilelikle ve doğumla ilgili senaryolarım bitmiyor bir türlü
Cumartesi kadın doğum randuavum var kötü birşey derse tedirginliği hep içimde
Psikoloğa başladım umarım faydasını görürüm.. Gecelerim çok zor geçiyor..
Sizler nasılsınız kızlar?
İyi dileklerin icin teşekkürler.merak ettigin bisey olursa cevaplarım
Sağolun kızlar bakalım iyi geçsin diye çok uğraşıyorum ama zaten başından beri çok sorunlar yaşadım psikolojik olarak
Ama şu bir gerçek ki 20. haftadan sonra ataklarım anksiyetelerim ciddi boyutta azaldı.. Yani uzun sürdü çok
İnşallah bundan sonrası daha iyi olur.. Hepimiz için.
Uykularım acayip düzensizleşti bu da halsizlik yapıyor doğal olarak...
Ramazcan daha kan tahlili yaptırmadın mı? kesin değil mi hamileliğin?
İlacsiz depresyon ve panikatak tedavisi olur kendileri.beynin depresyon üreten bölgesini resetliyorlar bı makinayla.internette geniş açıklama bulabilirsin.Bu sayede ilacsiz hamilelik ve emzirme donemi gecirdim benHic duymadim TMS nedir
Sağolun kızlar bakalım iyi geçsin diye çok uğraşıyorum ama zaten başından beri çok sorunlar yaşadım psikolojik olarak
Ama şu bir gerçek ki 20. haftadan sonra ataklarım anksiyetelerim ciddi boyutta azaldı.. Yani uzun sürdü çok
canım merhaba rabbim kolaylık versin bayağı bir kısmını atlatmışsın ne güzel darısı başımıza bende bayağı bir belirti var 2 kez evde kendim test yaptım negatifti ama erken davranmışım sanırım çünkü regliden sonra testlerde belli oluomus su sıralar regli olmam gerekiyodu ama olmadım haftaya kan tahlilide yaptırabilirim açıkcası bekleyişteyim senin nasıl geçiyor hamilelik inşallah bundan sonra iyi geçer
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah...
Benim çok şükür bir iyi bir kötü idare ediyorum çok sıkıntılar yaşadım Allah beterinden korusun..
İnşallah sen yaşamazsın hamileliğinde mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah canım..
Sonuçlardan bizide haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?