• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cok teşekkür ederim zaman ayırıp yazmıssın.benimde öncelikli amacım hamilelikte ilaç kullanmamak eğer böyle bir seçeneğim varsa.Çünkü inanılmaz zor zamanlar geçirmeye başladım.ilaçsız ya da bu yöntemsiz iyi bir hamilelik geçireceğimi düşünmüyorum.Bu tedavi yeni bir yöntem olduğu için tereddütlerim var biraz yoksa hamilelikte kullanılan bir yöntem olduğunu doktorum da söyledi.
İlactan once bu tedaviye guvenmeni oneririm.ben bu tedavi sayesinde guzel bir gebelik gecirdim hic kimse ummuyordu bunu:) aylarca ilaci birakmaya calistim ama olmadi ustelik 5 mg cipralex iciyordum.ilk hamileligimin son 4 ayini yazsam roman olur.ama ilaci genede dusunmedim.dr da onermedi ozaman.ayila bayila gecirdim :( mutlu gebelik diliyorum sana :)dunyanin en guzel zamanlari

İlactan once bu tedaviye guvenmeni oneririm.ben bu tedavi sayesinde guzel bir gebelik gecirdim hic kimse ummuyordu bunu:) aylarca ilaci birakmaya calistim ama olmadi ustelik 5 mg cipralex iciyordum.ilk hamileligimin son 4 ayini yazsam roman olur.ama ilaci genede dusunmedim.dr da onermedi ozaman.ayila bayila gecirdim :( mutlu gebelik diliyorum sana :)dunyanin en guzel zamanlari

Cok sag ol içimi tahatlattın.Tahmin edebiliyorum geçirdiğin sıkıntıları ben de yaşadıklarının başlangıç aşamasındaymışım gibi hissediyorum.Sana da cocuklarınla sağlıklı uzun ömür diliyorum.Ozel mesaj hakkı kazanınca özelden yazacağım sana.

slm arkadaşlar bende hamilelik şüphesi olup şimdiden korkusu sarmış biriyim öncelikle hastalık olayı biraz garip benim evlendikten sonra rahatsızlandım hemde bayağı bidoktorları gezmeye başladık tabi birde lokosit yukselmış onunda etkisi varmıs neyse neredeyse 4-5 dr çıktık tabi hepsi ayrı ilaç heleki ilaçın biri acaip dokundu en sonunda karar verdik psıkologa gittim oda hem terapi hem ılaca devam etmemi soyledi teshiste bu arada okb,depresyon,panık atak ne ararsan var yılların karışımı olsa gerek neyse ben yaklasık 2 ay sonra ilacı ıyı oldum sanarak bıraktım nerdeyse 2 sene oldu arada nefes daralması sıkıntı vs olsada kendimi başka şeylere yönelterek azaltıyordum ama gel gelelimki konu hamilelik olunca tekrar aynı şeyleri yaşamaya başladım özellikle nefes daralması ne yapcam hamilelikte diye kaygılar başladı birde alerji hastasıyım onu bile düşünüyorum ne etki yapar diye düşünün artık zaten alerjiden nefes problemide var kafam o kadar karışıkkı kendimi güçlü sanardım ama belkide insanın yaşadıklarını gözünde büyütmesi ve hassas olması bu hastalığı tetıklıyor ben öyle oldum sanırım RABBİM BETERİNDEN SAKLASIN VE HERKESE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH bizlerde birbirimize destek olalım

Selam kızlar yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz.. Bende bir iyi bir kötü idare etmeye çalışıyorum...
Ama hep ölüm korkusu yaşıyorum o geçmiyor bir türlü :( Hamilelikle ve doğumla ilgili senaryolarım bitmiyor bir türlü
Cumartesi kadın doğum randuavum var kötü birşey derse tedirginliği hep içimde
Psikoloğa başladım umarım faydasını görürüm.. Gecelerim çok zor geçiyor..
Sizler nasılsınız kızlar?

Selam kızlar yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz.. Bende bir iyi bir kötü idare etmeye çalışıyorum...
Ama hep ölüm korkusu yaşıyorum o geçmiyor bir türlü :( Hamilelikle ve doğumla ilgili senaryolarım bitmiyor bir türlü

Melekcim hepsi geçecek merak etme. İnan bebek doğunca daha zor oluyormuş. Ben de bazen iyi bazen kötü idare ediyorum senin gibi. ama bugün bebiş sürekli ağladı ben de kötüleştim çok. Haftaya tekrar gideceğim psikiyatriste sanırım ilaçlar yetersiz kalıyor.

Ah ah ne zor hepimiz kaygi korku yasiyoruz hepimizin baska turlu bend simdi bulantlara takmis durumdayim ya herseyden tiksinirsem diye buhranlar geciriyorum bazen baska boyutlarda baska korkular yasiyrm sunu dusun arkadasim bu hastalik oldurmuyo ama sadece boyle dusundury elinde degl blyrm ama rabbimin izniyle hepimiz atlaticz inssllah

Cok sag ol içimi tahatlattın.Tahmin edebiliyorum geçirdiğin sıkıntıları ben de yaşadıklarının başlangıç aşamasındaymışım gibi hissediyorum.Sana da cocuklarınla sağlıklı uzun ömür diliyorum.Ozel mesaj hakkı kazanınca özelden yazacağım sana.
İyi dileklerin icin teşekkürler.merak ettigin bisey olursa cevaplarım

Son düzenleme:
Hamilelikte kaygılar cok normal herkeste olur bebeğim sagliklimi düşüncesi her kontrolde korkutur insanı ama abartmamak lazım.doguma gelince oğlumu genel anesteziyle sezeryan oldum kızımı spinal anestiziyle belden uyusturularak dünyaya getirdim.ancak belden yapılan iğne bukadarmi acımaz kesinlikle sezeryan olacaklara tavsiye ederim:34:Sonrasida cok konforlu oluyor 5 saat kadar etkisi suruyor.lütfen hayatınızda belli bir süre yaşayacağınız bu guzel günleri bu korkularla mahvetmeyin.acizane tavsiyem

İnsanı en rahatsız eden durum nefes alamıomus gibi olmak ve zor gecio uzun sürüo sizlerdede bu durum mevcut mu? epeydir yoktu ama hamilelik düşüncesinden beri başladı... 9 ay böyle gecermi?

Sağolun kızlar bakalım iyi geçsin diye çok uğraşıyorum ama zaten başından beri çok sorunlar yaşadım psikolojik olarak
Ama şu bir gerçek ki 20. haftadan sonra ataklarım anksiyetelerim ciddi boyutta azaldı.. Yani uzun sürdü çok
İnşallah bundan sonrası daha iyi olur.. Hepimiz için.
Uykularım acayip düzensizleşti bu da halsizlik yapıyor doğal olarak...
Ramazcan daha kan tahlili yaptırmadın mı? kesin değil mi hamileliğin?

Sağolun kızlar bakalım iyi geçsin diye çok uğraşıyorum ama zaten başından beri çok sorunlar yaşadım psikolojik olarak
Ama şu bir gerçek ki 20. haftadan sonra ataklarım anksiyetelerim ciddi boyutta azaldı.. Yani uzun sürdü çok

Maaşallah sana.Hamilelik sonrası bazen panik atağın geçtiğini okumuştum.İnşallah panik atağın geçer böylelikle.İnşallah bigün bizimki de geçer...

Son düzenleme:
Hic duymadim TMS nedir
İlacsiz depresyon ve panikatak tedavisi olur kendileri.beynin depresyon üreten bölgesini resetliyorlar bı makinayla.internette geniş açıklama bulabilirsin.Bu sayede ilacsiz hamilelik ve emzirme donemi gecirdim ben :34:

canım meraba rabbim kolaylık versin bayağı bir kısmını atlatmışsın ne güzel darısı başımıza bende bayağı bir belirti var 2 kez evde kendim test yaptım negatifti ama erken davranmışım sanırım çünkü regliden sonra testlerde belli oluomus su sıralar regli olmam gerekiyodu ama olmadım haftaya kan tahlilide yaptırabilirim açıkcası bekleyişteyim senin nasıl geçiyor hamilelik inşallah bundan sonra iyi geçer

canım merhaba rabbim kolaylık versin bayağı bir kısmını atlatmışsın ne güzel darısı başımıza bende bayağı bir belirti var 2 kez evde kendim test yaptım negatifti ama erken davranmışım sanırım çünkü regliden sonra testlerde belli oluomus su sıralar regli olmam gerekiyodu ama olmadım haftaya kan tahlilide yaptırabilirim açıkcası bekleyişteyim senin nasıl geçiyor hamilelik inşallah bundan sonra iyi geçer

canım merhaba rabbim kolaylık versin bayağı bir kısmını atlatmışsın ne güzel darısı başımıza bende bayağı bir belirti var 2 kez evde kendim test yaptım negatifti ama erken davranmışım sanırım çünkü regliden sonra testlerde belli oluomus su sıralar regli olmam gerekiyodu ama olmadım haftaya kan tahlilide yaptırabilirim açıkcası bekleyişteyim senin nasıl geçiyor hamilelik inşallah bundan sonra iyi geçer

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah...
Benim çok şükür bir iyi bir kötü idare ediyorum çok sıkıntılar yaşadım Allah beterinden korusun..
İnşallah sen yaşamazsın hamileliğinde mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah canım..
Sonuçlardan bizide haberdar et

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah...
Benim çok şükür bir iyi bir kötü idare ediyorum çok sıkıntılar yaşadım Allah beterinden korusun..
İnşallah sen yaşamazsın hamileliğinde mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah canım..
Sonuçlardan bizide haberdar et

İnşallah hayırlısı canım Rabbim yazdıysa olur önüne geçemeyiz aslında bebekleri çok severim ama sadece bu psikolojiyle bu süreç korkutuyor sende ne gibi problemler oldu peki birde anksiyete azaldı demişsin inan çok sevindim nerde varsa rabbim yardım etsin haber veririm mutlaka hoşçakal

Son düzenleme:
Insallah hayirli haber alirsin arkadasim ilac kullaniyomusun kaldigini ogrendgnde birakicakmisin

Sagol arkadasim cvp yazmissin yazilari kontrol ederken anca farkettim nasil gidio. Ilacsiz devam edeblymsn yoksa basladinmi karmen

Back