gerçekten tebrik ederim seni..25 yaşındayım,ertelemekten kastım bir kaç ay..tamamen tedavi olmam uzun sürebilir bunu biliyorum hatta bu nedenle doktoruma üzerine basa basa belirttim bebek olayını, ilk üç ay ilaç değil terapi alıcam anlattığına göre-sadece terapiyle idare edecek duruma gelebilmem için ilaçla biraz toparlanmam lazım..şuan kötü durumdayım çünkü, en basitinden uyumuyorum-bir bebeği sağlıklı taşıyabilecek durumda da değilim, bedenim değil daha doğrusu.. biraz toparlanmaya ihtiyacım var :sGeçmiş olsun. Korkma. Hamileliği ertelesen ne olacak? Sanki (misal) 5 sene sonra panik ataktan kurtulmuş mu olacaksın? İnşallah kurtulursun tabi de, öyle bişey yok. Bu yüzden ne kadar ertelersen ertele, illaki çocuk yapmak isteyeceksin. Yaşını bilmiyorum ama yaş faktörünü de göz önüne almakta fayda var. Zaten hamilelikte ruhsal değişiklikler oluyor. Farzet ki hamileliğin ağır geçiyor. 3 aydan sonra başlarsın ilaçlara. Emin ol çok samimi söylüyorum, ilaç poşetini açıp ilaçlarımı seyrediyodum. Bi kereden bişey olmaz diye... Ama içmemem gereken ilacı hiç içmedim çok şükür. Çok zor günler geçirdim. Kontrollerime bile gidemedim düşün... Allah'a şükür doğum yaptım, geçti o günler hiç yaşamamış gibi. Zor ama imkansız değil. Bence cesaretini topla. Ama şöyle bişey de diyeyim; bu durumu eşinle, annenle konuş. Zor olabileceğini anlat. Sana destek verirlerse daha kolay olur. Benim eşim, "orda (yatakta) yatman gerekiyosa yatacaksın, ilaç yok..." dedi. Benden bi bardak su bile istemedi. Allah onun ayağına taş değdirmesin. Ümitsizliğe kapılma lütfen :)