Anladim dogru soyluyosun zaman ve terapi tabi bebegin old icinde hepsine yetismek zor sabir
Amin.Sağol.Allah herkesin yardımcısı olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim dogru soyluyosun zaman ve terapi tabi bebegin old icinde hepsine yetismek zor sabir
Arkadaşlar selam,
Size birrşey söylemek istiyorum.Bugün kanda gebelik testi yapırdım.adetim 3 gün geçmişti.39.90 çıktı dr.2 gün sonra tekrar yapmamı söyledi.Galiba hamileyim,çok heyecanlıyım ve sevinçliyim.kimsenin haberi yok eşimin bile.kesinleşmeden heyecanlandırmak istemedim.ben tofranil 30 mg kullanıyordum.bugünden itibaren 25 mg.düşürdüm.yavaş yavaş azaltacağım ve inşallah bırakacağım.yarında daha önce size bahsettiğim psikiyatristten randevu aldım.ilaçlar konusunda uzmanmış.bakalım o ne diyecek.yarın onlarıda paylaşırım inşallah.
Arkadaşlar selam,
Size birrşey söylemek istiyorum.Bugün kanda gebelik testi yapırdım.adetim 3 gün geçmişti.39.90 çıktı dr.2 gün sonra tekrar yapmamı söyledi.Galiba hamileyim,çok heyecanlıyım ve sevinçliyim.kimsenin haberi yok eşimin bile.kesinleşmeden heyecanlandırmak istemedim.ben tofranil 30 mg kullanıyordum.bugünden itibaren 25 mg.düşürdüm.yavaş yavaş azaltacağım ve inşallah bırakacağım.yarında daha önce size bahsettiğim psikiyatristten randevu aldım.ilaçlar konusunda uzmanmış.bakalım o ne diyecek.yarın onlarıda paylaşırım inşallah.
Arkadaşlar selam,
Ne guzel doguma cok az zamanin kalmis. Bende ilac kullaniyorum cokda korkuyorum bisey olurmu diye cikmazlara giriyorum bazen pasiflora falan icsen bitkisel ya onadami izin vermiyolar birde ataklarin geldgnde kendn bunun surekli gececegini tekrarla ki sen zaten7 senedir bu hastaligi yasadgn icin azda olsa idare etme yontemlerini biliyosundr ilacsiz cok zor ama dualar insani cok rahatlatiyo rabbimize sigincaz arkadasim sabir
Arkadaşlar psikiyatra gittim.İlacı azaltarak bırak dedi.eğer ki ilaçsız yapamam kötü oldum dersen,gelirsin ben sana bir ilaç veririm dedi.Korkma hiçbirşey olmaz dedi.Yapılan araştırmalarda ilaç kullanan gebelerin bebeklerinin sağlıksız olduğuna dair net bir bilgi yok dedi.Benim bir hastam panik atak yüzünden hamileyken çok kötü oldu,aylarca hastanede yattı.Birçok ilaç vermek zorunda kaldık hiçbirşey olmadı dedi.En güzeli hiçbir ilaç kullanmamaktır ama mecbur kalırsanızda hiçbir sıkıntı olmaz dedi.hatta tofranili emzirirken bile kullanabilirsin , yada başka bir ilacı hiçbir kötü etkisi olmaz dedi.helede 3 aydan sonra hiçbir olumsuz durum yok dedi.
Arkadaslar Merhaba ben ilk bebegimi dusuk yapip ikinciye hamile kaldigimda bebegimi tekrar kaybetme korkusuyla panik atak ve anksiyete hastasi oldum.ilk baslarda iyi iken giderek kotulestim ve hamileligimin son 4 ayini berbat gecirdim.Genel anesteziyle sezeryan oldum.sadece 3 Ay emzirip ilaca basladim. Oglum 5,5 yasinda simdi.ikinci gebelik icin ilaci birakmak cok zor oldu.belki durumu musait arkadaslar icin bir cozum olur diye yazmak istedim.15 seans TMS ye gittim leventte bir klinik noropsikiyatri klinigi.bu sayede ilaci birakip hamile kaldim. İlk 4 ay bulanti kusmalar disinda iyi bir hamilelik gecirdim spinal anestezi altinda sezeryan dogum yaptim.TMS nin en iyi yani bebege zarar vermedigi icin hamileler icin tavsiye ediliyor(yani hamile ikende devam edilebilir).simdide 10 aylik bir kizim var ve emziriyorum hala ama sanirim Uykusuzluk ve iki cocuk biraz yordu beni yeni yeni kotu olmaya basladim sanirim ilac zamanim geliyor..ilacsiz ve mutlu gebelikler diliyorum herkese :)
Canım senin ve hepimizin adına çok sevindim.bana doktorunun ismini özelden yazabilir misin belki buradan yasaktır.
TMS en az 15 seans suruyor. Ortalama 8 seanstan sonra iyi oldugunuzu hissetmeye basliyosun .ancak asil iyilesme tedavi bittikten 2 Ay sonra en iyi seviyeye ulasiyo.tedavi bittikten sonra ayda bir kere koruma tedavisine gitmek tavsiye ediliyor.ben devam etmedim.benim amacim ilacsiz bir hamilelik gecirmekti.omur boyu iyilesme beklemedim:).seanslar hergun yada gun asiri yapiliyor.40 dak suruyor.ben gun asiri gittim.aklima gelenler bunlar.
3 ay sonra hicbisey olmaz ama cok rahatsiz olursan ilk aylarda bile baslayabileceginim soyledi cevap yazarsan sevinirim arksdasim