Bence farklı bir doktorla görüşebilir sinizAynen bende daha hamile değilim ama ne yapacağım diye düşündükçe kaygılarım artıyor malesef ilaçla da olmaz ilaçsız da olmaz nasıl olacak bilmiyorum
3 Seans oldu daha yeni başladık aslında sevdim doktoru şimdi tekrar başka doktora anlatmak herşeyi zor geliyor. İlaç vermem demiyor sadece ilaçsız deneyelim öncelikle dedi bende isterim ilaçsız denemeyi ama olmuyor işteBence farklı bir doktorla görüşebilir siniz
Banada doktorum dideral verdi 4.aydan itibaren.Bugun İnternetten bir kalp doktoruna danıştim. Hamilelikte dideral kullanılmaz dedi,çok moralim bozulduben varım canm korkma en basndan beri kullanyorum 34 haftalık olduk cok sukur bi sknti olmadı doktor kontrolunde lustral artı ceyrek dideral artı zaman zaman xanax hatta ilk uc ay duzenli hergun aldım xanax prof.nazanaydın la basladım onun sayesinde skntsz rahat bi hamilelik geciryorum cok sükür ben ki aşırı derecede panik atak ankisiyete rahatsizligi olan biriydim bes sene erteledim bu sebeple cocuk sahibi olamam ben ilacsz mumkum degil diyodum ama oyle degilmis ve sunuda unutma eger kotu bise olucagi varsa sen ilac kullanmasanda o olur zaten doktorlarina guven gerisini dusunme hersey olucagna variyo bebegin saglıkla dogucagi yazlmissa Rabbim onu her turlu korur saglkla kucagna almayi nasip eder
moralını bozma hamılelıkte hangı ılacın kullanılacagına psıkıyatrı doktoru ancak karar verebılır ve uygun gormüş vermiş kalp doktorunu bılgı alanı degıl yanıBanada doktorum dideral verdi 4.aydan itibaren.Bugun İnternetten bir kalp doktoruna danıştim. Hamilelikte dideral kullanılmaz dedi,çok moralim bozuldu
Gozun aydın..yutubede bır vıdyoda dınlemıstım ılk haftalarda sorun olmuyormus daha ceni oldugu içinArkadaşlar daha önce buraya yazmıştım gebelik planlıyorum diye Allahıma şükürler olsun ki bu ay hamile olduğumu öğrendim. Ama bilmeden 2 hafta atarax stilizan ve misol kullandım. Çok tedirginim bir sıkıntı olur mu? Bilen yardım edebilir mi?
Teşekür ederimGozun aydın..yutubede bır vıdyoda dınlemıstım ılk haftalarda sorun olmuyormus daha ceni oldugu için
Gözünüz aydın . Sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar daha önce buraya yazmıştım gebelik planlıyorum diye Allahıma şükürler olsun ki bu ay hamile olduğumu öğrendim. Ama bilmeden 2 hafta atarax stilizan ve misol kullandım. Çok tedirginim bir sıkıntı olur mu? Bilen yardım edebilir mi?
Çok şükür çok sevindim adına. Bende bi anda kestim inşaAllah bi sorun yaşamamGözünüz aydın . Sağlıkla kucağınıza alın inşallahben de citol kullanmıştım benim bebeğimde sıkıntı olmadı allaha şükür
Hepsini mi kestinizÇok şükür çok sevindim adına. Bende bi anda kestim inşaAllah bi sorun yaşamam
Evet hepsini bi anda kestim mecbur daha psikiyatri ile görüşmedim başka bişey önerir belkiHepsini mi kestiniz
Bence vakit kaybetmeden psikiyatristinizle görüşünEvet hepsini bi anda kestim mecbur daha psikiyatri ile görüşmedim başka bişey önerir belki
Yok hamıle degılm ama 3 ay sonra faln düşünüyorum aslında eşim istıyor yoksa benım hiç cesaretım yok.. ilk hamılelıgımde çokk çektim cesaretım hiç yok yıne aynı şeyleri yasayacagımı düşünmek bıle benı korkutuyorTeşekür ederimsizin durum nedir hamile misiniz? İlaç kullanıyor musunuz ?
İlaç kullandınız mı hamileykenYok hamıle degılm ama 3 ay sonra faln düşünüyorum aslında eşim istıyor yoksa benım hiç cesaretım yok.. ilk hamılelıgımde çokk çektim cesaretım hiç yok yıne aynı şeyleri yasayacagımı düşünmek bıle benı korkutuyor
Evt kullandım cok direndim kullanmamak için ama rahatsızlıgım gıtgıde arttı 25 cı haftamda basladım.. ama keske daha onceden baslasaydım rahatsızlıgım arttı cunku bıde hamılelık fobisi oldu belkı erken baslasam boyle olmazdı..sızın ılk hamılelıgınız mı?İlaç kullandınız mı hamileyken
Evet ilk. 3 aydır ilacı bırakmaya çalışıyordum şimdi öğrenince direk bıraktımEvt kullandım cok direndim kullanmamak için ama rahatsızlıgım gıtgıde arttı 25 cı haftamda basladım.. ama keske daha onceden baslasaydım rahatsızlıgım arttı cunku bıde hamılelık fobisi oldu belkı erken baslasam boyle olmazdı..sızın ılk hamılelıgınız mı?
Suan 4 haftalık olmussunuzdur 12- 13 cü haftaya kadar ıyı kotu idare edin bılıyorum demesı cok kolay ama işte yapack bır sey yok..sonrada gerekırse ilaca başlarsınız panık olmamaya calısın..bıde tek kalmayın en azından ılk 3 ay kafanızı dagıtacak seylerle ilgılenın.. benım ılk hamılelıgım resmen bu sayfada gectı burdakı bnmle aynı durumda olan hamılelerı gordukce onlarla konustukca moralım duzelıyordu..Evet ilk. 3 aydır ilacı bırakmaya çalışıyordum şimdi öğrenince direk bıraktım
İnşaAllah bir sorun yaşamamSuan 4 haftalık olmussunuzdur 12- 13 cü haftaya kadar ıyı kotu idare edin bılıyorum demesı cok kolay ama işte yapack bır sey yok..sonrada gerekırse ilaca başlarsınız panık olmamaya calısın..bıde tek kalmayın en azından ılk 3 ay kafanızı dagıtacak seylerle ilgılenın.. benım ılk hamılelıgım resmen bu sayfada gectı burdakı bnmle aynı durumda olan hamılelerı gordukce onlarla konustukca moralım duzelıyordu..
Insallh yasamazsınızİnşaAllah bir sorun yaşamamgeri nüksedecek diye korkuyorum açıkçası