Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaşlar ben pazartesi günü doğum yaptım . Genel anesteziyle sezeryan oldum. Bebeğimi kucağıma aldım . Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki çok sağlıklı. Hiçbir sağlık problemimiz olmadı . İlaçtan korkmamaniz için size de yazmak istedim. Bebeğimi mamayla beslemeye karar verdik . Çocuk doktorumuz ben ne kadar çocuk doktoru olsam da anne sağlığı daha önemli dedi . Anne iyi olacak ki bebek iyi olsun dedi . Ben tedavime devam edicem bebeğim de mamayla beslenecek. İnşallah sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Gecmıs olsun gozun aydınn..Allahım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah

Tebrik ederim hayırlı olsun emzirirken ilaç kullanan da var neden emzirmediniz ilaçtan dolayı mı

Tebrik ederim hayırlı olsun emzirirken ilaç kullanan da var neden emzirmediniz ilaçtan dolayı mı
Teşekkür ederim . Benim ilacım sute geciyormus .paxeraya geçecektim normalde .ama çocuk doktorları riske atmayalım mamayla besleyelim dedi . Ben de ilacımı değiştirmedim.ayni ilaca devam . Bebeğimi de mamayla besliyorum.

Anladım hiç üzülmeyin sizde önemlisiniz

Bu arada hangi ilacı kullanıyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…