Bende öyleyim . Maalesef. Sizin mesela en büyük korkunuz neAminben hep herşeyi kafama takan biri oldum sonra da ilaçsız yapamaz oldum. Herşeyi kafamda büyütüyorum her ince ayrıntıya dikkat edip kendime dert çıkarıyorum
Şuan ben deprem bölgesindeyim hala deprem oluyor ve bu durum benim kaygılarımı korkularımı geri getirdiBende öyleyim . Maalesef. Sizin mesela en büyük korkunuz ne
Benim belirli bir korkum yok herşeye korku kaygı duyabiliyorum anlık gelişiyor. Mesela küçük bir tartışma yaşasam ailemle eşimle bunu kafamda büyütüp atak geçiriyorumBende öyleyim . Maalesef. Sizin mesela en büyük korkunuz ne
İlacınızı kullanıyor musunuzBenim belirli bir korkum yok herşeye korku kaygı duyabiliyorum anlık gelişiyor. Mesela küçük bir tartışma yaşasam ailemle eşimle bunu kafamda büyütüp atak geçiriyorum
Evet kullanıyorum şuan hamile değilim ama gebelik planlıyoruz. Bu süreçte ilacı bırakmaya çalıştım ama olmadı yeniden başladım ilaç değiştirmekte beni korkutuyor.İlacınızı kullanıyor musunuz
İlaciniz paxera mıydı sizin ? Bence çok mecbur kalmadıkça değiştirmeyin zatenEvet kullanıyorum şuan hamile değilim ama gebelik planlıyoruz. Bu süreçte ilacı bırakmaya çalıştım ama olmadı yeniden başladım ilaç değiştirmekte beni korkutuyor.
Insallhh ınsalljh cumlemızınkıAy inşallah bu seferki hamilelik çok güzel geçerçok güzel olur herşey . Ben mecbur kullanacağım .
Bence ikinci hamilelik daha kolay geçerInsallhh ınsalljh cumlemızınkıhıc cesaretım yok goze alamıyorum
Oncelıkle gecmıs olsun deprem bolgesındeymıssınız bnde deprem üssündenim maraşlıyım orda yasamıyorum ama aılem orda.. cok zor bır durum Allah yardımcımız olsunBenim belirli bir korkum yok herşeye korku kaygı duyabiliyorum anlık gelişiyor. Mesela küçük bir tartışma yaşasam ailemle eşimle bunu kafamda büyütüp atak geçiriyorum
InsallhhBence ikinci hamilelik daha kolay geçer
Evet hem ilaç konusunda hem de hamilelik konusunda tecrubelisiniz. Bende şuan aklıma gelince kacasim geliyor . Çok zor ya cidden . Sağlık gerçekten herşeyden önemliymiş . İnşallah tıp ilerler de bunun da kesin bir çözümü bulunur hepimiz kurtuluruzInsallhhyasadıklarım aklıma gelınce hamılelıkte cok kotu oluyorum.cok zor gecmıtı cunku goze alamıyorum sonra kendı kendıme dıyorum mecbur kalırsan ilac kullanırsın dıyorum tesellı oluyorum
Misol atarax ve stilizan kullanıyorumİlaciniz paxera mıydı sizin ? Bence çok mecbur kalmadıkça değiştirmeyin zaten
Çok teşekür ederim size de geçmiş olsunOncelıkle gecmıs olsun deprem bolgesındeymıssınız bnde deprem üssündenim maraşlıyım orda yasamıyorum ama aılem orda.. cok zor bır durum Allah yardımcımız olsunbnde gebelık planlıyorum yazın agustos gıbı falan ama şimdide düşününce bıle atak gelıyor..bnce ılacınızı hamıle kalana kadar bırakmayın sonra deneyın bırakmayı en azından 12 cı haftaya kadar sonra gerekırse doktor kontrolunde gerı baslarsınız
Üçünü de kullanan duydum ben . Doktortolar veriyor hepsindenMisol atarax ve stilizan kullanıyorum
Saglikk her seyden onemli her seyden..Allahim kimseyi saglikla imtihan etnesinEvet hem ilaç konusunda hem de hamilelik konusunda tecrubelisiniz. Bende şuan aklıma gelince kacasim geliyor . Çok zor ya cidden . Sağlık gerçekten herşeyden önemliymiş . İnşallah tıp ilerler de bunun da kesin bir çözümü bulunur hepimiz kurtuluruz
Tesekkur ederimÇok teşekür ederim size de geçmiş olsunben bırakmayı denedim bıraktım ama 1 ay zor dayandım bıraktıktan 1 hafta sonra stres kaygı korku başladı. Dayanamadım geri başladım. Şimdi içerken de acaba hamile kalırsam bişey olur mu endişesi var
Ben şuan 37+6 haftalık hamileyim. İki gün sonra doğum var . Sezeryanla doğum yapicamSaglikk her seyden onemli her seyden..Allahim kimseyi saglikla imtihan etnesinsuan kac haftaliksiniz
Ay gerçekten mi hamile kullanan biliyor musunuz bunları kullananÜçünü de kullanan duydum ben . Doktortolar veriyor hepsinden
Teşekür ederimTesekkur ederimendise etmeyin ilk ay bebek plesentadan beslenmedigi icin bebege ilac gecmiyormus bir doktordn duymustum..bide prof dr Nazan aydin var instegramdan bir sorun isterseniz dm lere dönus yapiyor
Çok az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen şuan 37
Ben şuan 37+6 haftalık hamileyim. İki gün sonra doğum var . Sezeryanla doğum yapicam