- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
Evet şimdi ara ara girip bakıyorum ama kâr zarar hesabı yapmalisiniz . Benim bebeğimin ben beslenemedigim için gelişimi geride doğdu . Hala yasitlarini yakalayamadı.Allah bağışlasınsizinle konuşmuştuk ben ilacı bırakmıştım ama tekrar nüksetti malesef inşaAllah bir yol buluruz hepimiz Allah yardımcımız olsun bir kapı açsın bizlere
Beslenemeyen sebebiniz neydi acabaEvet şimdi ara ara girip bakıyorum ama kâr zarar hesabı yapmalisiniz . Benim bebeğimin ben beslenemedigim için gelişimi geride doğdu . Hala yasitlarini yakalayamadı.
İlaç kullanmadım 7.aya kadar stresten krizden yemek yiyemedim sürekli kustum ve zayıfladım . Ben beslenemeyince bebeğimde büyümediBeslenemeyen sebebiniz neydi acaba
Hamile değilim henüz cesaret edemiyorum ama benimde yemekle alakalı sorunlarım var onun için merak etmiştimİlaç kullanmadım 7.aya kadar stresten krizden yemek yiyemedim sürekli kustum ve zayıfladım . Ben beslenemeyince bebeğimde büyümedi
İlacınızı kullanırsanız bir sorun olacağını düşünmüyorumHamile değilim henüz cesaret edemiyorum ama benimde yemekle alakalı sorunlarım var onun için merak etmiştim
Kaç kilo doğdu canımEvet şimdi ara ara girip bakıyorum ama kâr zarar hesabı yapmalisiniz . Benim bebeğimin ben beslenemedigim için gelişimi geride doğdu . Hala yasitlarini yakalayamadı.
İki kilo 47cm doğduKaç kilo doğdu canım
Çokta geri değil canını sıkma toparlar inşaAllahİki kilo 47cm doğdu
Toparliyoruz zaten yavaş yavaş çok şükür . Şuan 4 kilo oldu 51 günlükÇokta geri değil canını sıkma toparlar inşaAllah
Çok iyi olmuş MaşaAllah bak canını sıkmaToparliyoruz zaten yavaş yavaş çok şükür . Şuan 4 kilo oldu 51 günlük
Oğlumun sağlığı yerinde çok şükür o yüzden canımı sıkmıyorum. İlaç kullaniyorum ve emziremiyorum bu yüzden . Ama hiç pişman değilim . Çünkü oğluma bakamazdim. En doğru kararı verdiğini dusunuyorum. Ben hamileyken bebeğimi istemekten sevememekten korkuyordum. ona nasıl bakacagimi düşünüyordum sürekli . Ameliyathaneye bile bu korkuyla girdim . Şuan oğluma hissettiğim sevginin tarifi yok . Kendimi de çok iyi hissediuorum çok şükür . Terapiye de başlayacağım . Oğluma baktıkça bu günleri nasip ettiği için Allah'a sürekli şükrediyorum. Sezeryan dikişlerimin iyileşmesini bile beklemedim. Kendim baktım bebeğime. Birazda bebeğim şifa oldu bana . Ben günleri asla hayal edemiyordum . Ama geçiyormuş . Sizinde geçecek.Çok iyi olmuş MaşaAllah bak canını sıkmane hissediyorsun nasılsın şuanda ilaç kullanıyor musun
İstediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz . Yazabilirsiniz.elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Ben konuşacak birileri çok aramıştım . Ve burdan tanıştığım insanlar bana umut oldu . Destek oldu . Onlara minnettarim .Çok iyi olmuş MaşaAllah bak canını sıkmane hissediyorsun nasılsın şuanda ilaç kullanıyor musun
Kızınız oldu sanıyordum oğlunuz mu oldu Allah bağışlasınOğlumun sağlığı yerinde çok şükür o yüzden canımı sıkmıyorum. İlaç kullaniyorum ve emziremiyorum bu yüzden . Ama hiç pişman değilim . Çünkü oğluma bakamazdim. En doğru kararı verdiğini dusunuyorum. Ben hamileyken bebeğimi istemekten sevememekten korkuyordum. ona nasıl bakacagimi düşünüyordum sürekli . Ameliyathaneye bile bu korkuyla girdim . Şuan oğluma hissettiğim sevginin tarifi yok . Kendimi de çok iyi hissediuorum çok şükür . Terapiye de başlayacağım . Oğluma baktıkça bu günleri nasip ettiği için Allah'a sürekli şükrediyorum. Sezeryan dikişlerimin iyileşmesini bile beklemedim. Kendim baktım bebeğime. Birazda bebeğim şifa oldu bana . Ben günleri asla hayal edemiyordum . Ama geçiyormuş . Sizinde geçecek.
Çok teşekür ederim bu yollardan geçmiş insanlarla konuşmak gerçekten iyi geliyor insanaİstediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz . Yazabilirsiniz.elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Ben konuşacak birileri çok aramıştım . Ve burdan tanıştığım insanlar bana umut oldu . Destek oldu . Onlara minnettarim .
Kesinlikle dediğim gibi her zaman yazabilirsinÇok teşekür ederim bu yollardan geçmiş insanlarla konuşmak gerçekten iyi geliyor insana
İnşaAllah canım umarım sorunsuz atlarımBu düşüncelerinizin hastalıktan kaynaklı olduğunun farkinda olmanız çok iyi birşey . Ben farkında değildim sürekli kendimi sucladım.kesinlikle vakit kaybetmeden doktorunuzla görüşün . Biliyorsunuz ki bu ilaçlari bir gün kullanıp bir gün kullanmamak olmaz.bebeginize faydalı olmak için önce siz iyi olmalısınız . Ben tedavi olmasaydım şuan eminimki yine kötü olurdum. Ve çevrenizden destek alın . Destek de çok önemli . İnanın bebeğinizi kucağınıza aldığınızda yaşadığım herşeye değmiş diyeceksiniz
Hep hamile olmadan konuşuluyor bu konular. Hamilelik başında veya devamında antidepresan kullanan yok mu? Bunu düşünen değil kullanan? Ben 6 haftalık hamileyim ve lustral kullanıyorum ancak korkuyorum
Merhaba bende senle aynı durumdayım 17. Haftaya girdim ben de selectra kullanmaya başladım içim hiç rahat değil ama dayanacak gücüm kalmadı bebeğiniz nasıl inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızHep hamile olmadan konuşuluyor bu konular. Hamilelik başında veya devamında antidepresan kullanan yok mu? Bunu düşünen değil kullanan? Ben 6 haftalık hamileyim ve lustral kullanıyorum ancak korkuyorum
Merak etmeyin selectra hamilelikte kullanilan bir ilac bnde hamileligimde kullanmistim sukur bebegimde bir sorun olmadi..Merhaba bende senle aynı durumdayım 17. Haftaya girdim ben de selectra kullanmaya başladım içim hiç rahat değil ama dayanacak gücüm kalmadı bebeğiniz nasıl inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız