Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Insallh yasamazsınız🤲🤲 bu hastalıgın zaten en buyuk ozellıgı ya şöyle olursa ya boyle olursa dıye korku..ama Allaha sıgının ve teslımıyet gosterın ınanın Rabbım yardım edıyor bide psıkologları falan yutubeden dınleyın ıyı gelıyor ozellıklede beyhan budak..
Dinleyince daha kötü olurum diye dinlemiyorum faydalıysa dinlerim

Maşallah şuan ilaç kullanıyor musunuz peki
Tesekkur ederım🙏🙏🙏Yok kullanmadım dogumdan sonra kendımı kotu hıssettıgım zamanlar oldu ama kullanmadım emzirdıgım için halende kullanmıyorum..bende kara kara düşünüyorum dün anksıyetem tavandı hamıle kalırsam ne yapacm yıne o yasadıklarımı mı yasıcam falan dıye..benı gurbette olmak ve covitte cok yormustu hamılelıgımde

Arkadaşlar hamileliğinin başında misol 50mg kullanan var mı? Ben 7 haftalık hamileyim. Bu ilaç kullanılabiliyor mu? Hamile olduğumu öğrenmeden önce kullanıyordum sonra bıraktım. Doktor 3 ay dayan devam edersin dedi ama dayanamıyorum misol hafif kullanılabilir baştan kullandım diyen var lütfen içimi rahatlatın. Bende güzel bir hamilelik geçirmek istiyorum. Şimdi doktorlar bayram tatiline girdi kimseye de ulaşamıyorum duramıyorum yerimde. 20 gündür kullanmıyordum. Geri nüksetti anksiyetem panik atağım. Yok mu içimi rahatlatacak biri.

Arkadaşlar hamileliğinin başında misol 50mg kullanan var mı? Ben 7 haftalık hamileyim. Bu ilaç kullanılabiliyor mu? Hamile olduğumu öğrenmeden önce kullanıyordum sonra bıraktım. Doktor 3 ay dayan devam edersin dedi ama dayanamıyorum misol hafif kullanılabilir baştan kullandım diyen var lütfen içimi rahatlatın. Bende güzel bir hamilelik geçirmek istiyorum. Şimdi doktorlar bayram tatiline girdi kimseye de ulaşamıyorum duramıyorum yerimde. 20 gündür kullanmıyordum. Geri nüksetti anksiyetem panik atağım. Yok mu içimi rahatlatacak biri.
Bende sizin gibiyim 8 haftalık hamileyim ve duramıyorum napıcaz?

Aynı durumdayım gecem gündüzüm geçmiyor çok kötüyüm. Siz kullanıyor muydunuz daha önceden?
Evet lustral 50 mg kullanıyodum 3 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve bıraktım. Ama 8.haftaya zar zor geldim. Doktorum bebeğin teratojenik dönemi 8.haftada biter ilaca başlayabiliriz dedi ama insan korkuyo yine de 😣 sizin gibiyim gecem gündüzüm kalmadı.. Zaman durdu ilerlemiyo sanki 😓

Evet lustral 50 mg kullanıyodum 3 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve bıraktım. Ama 8.haftaya zar zor geldim. Doktorum bebeğin teratojenik dönemi 8.haftada biter ilaca başlayabiliriz dedi ama insan korkuyo yine de 😣 sizin gibiyim gecem gündüzüm kalmadı.. Zaman durdu ilerlemiyo sanki 😓
Gebeliğin başından beri kullanan kişiler var burda. Onlar bana umut oluyor aslında. Kullanmak istiyorum tekrardan ama korkuyorum. Birde şimdi bayram tatiline girdi doktorlar kimseyle konuşamıyorum da ne yapacağım şaşırdım.

Arkadaşlar ben panik atak ve anksiyete hastasıydım ama ilaç kullanmadım hiç sadece terapilere gittim yenmiştim..
Şimdi hamileyim 6. Haftalık panik atak anksiyete geri geldi çok kötüyüm ağlıyorum bana bisey olacak gibi hissediyorum sanki bu gebelik bana bisey mi yapacak ölecek miyim gibi kalbim hep hızlı atıyor halsizim uyuyamıyorum midem de bulanıyor hasta gibiyim , kötü hamilelik haberlerini okudum okumaz olaydım çok fena oldum hastalık hastalığım başladı ne yapıcam ben nasıl dayanıcam

Arkadaşlar ben panik atak ve anksiyete hastasıydım ama ilaç kullanmadım hiç sadece terapilere gittim yenmiştim..
Şimdi hamileyim 6. Haftalık panik atak anksiyete geri geldi çok kötüyüm ağlıyorum bana bisey olacak gibi hissediyorum sanki bu gebelik bana bisey mi yapacak ölecek miyim gibi kalbim hep hızlı atıyor halsizim uyuyamıyorum midem de bulanıyor hasta gibiyim , kötü hamilelik haberlerini okudum okumaz olaydım çok fena oldum hastalık hastalığım başladı ne yapıcam ben nasıl dayanıcam
Sizle şubat anneleri konusunda beraberiz. Ordan sizi biliyorum. Bende de aynı durum var ama ben ilaçla kontrol altına almıştım hamileliği öğrenince ilaçları bıraktım bende de ara ara yokluyor. Kalıcı olmaması için dua edecez 🙏🏻 bir gelip bir gitsin ona bile razıyım. Siz de bi psikiyatri ile konuşun. Terapi ile kontrol altına alınır inşaAllah 🙏🏻

İyi düşünmeye çalışalım zor durumda kalırsak bi çıkış yolumuz var, ilaç kullanan biçok hamile var ilk üç ay da dahil..

Arkadaşlar aynı yollardan geçtim. Şimdi bebeğim 49 günlük oldu . Ben hamileliğim son iki ayında ilaç kullandım. Size burda kimse kullan ya da kullanma diyemez . Doktor buna karar verebilir. Ama hafif antidepresanlari sorun yapmıyorlar diye biliyorum . Mısol de lustral de hafif bir antidepresan diye biliyorum. En kısa zamanda doktorunuzla görüşün.

Arkadaşlar aynı yollardan geçtim. Şimdi bebeğim 49 günlük oldu . Ben hamileliğim son iki ayında ilaç kullandım. Size burda kimse kullan ya da kullanma diyemez . Doktor buna karar verebilir. Ama hafif antidepresanlari sorun yapmıyorlar diye biliyorum . Mısol de lustral de hafif bir antidepresan diye biliyorum. En kısa zamanda doktorunuzla görüşün.
Allah bağışlasın 🙏🏻 sizinle konuşmuştuk ben ilacı bırakmıştım ama tekrar nüksetti malesef inşaAllah bir yol buluruz hepimiz Allah yardımcımız olsun bir kapı açsın bizlere

X