Evet evet duydum çokAy gerçekten mi hamile kullanan biliyor musunuz bunları kullanan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet duydum çokAy gerçekten mi hamile kullanan biliyor musunuz bunları kullanan
İnşallah hemen yazamazsam sonrasında yazarım inşallahÇok az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin buraya da yaz doğum olunca merak ederiz
Oo masallh sonuna gelmıssınız..Ben şuan 37
Ben şuan 37+6 haftalık hamileyim. İki gün sonra doğum var . Sezeryanla doğum yapicam
Bugün galiba doğumunuz dualarım sizinleİnşallah hemen yazamazsam sonrasında yazarım inşallah
Gecmıs olsun gozun aydınn..Allahım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallahArkadaşlar ben pazartesi günü doğum yaptım . Genel anesteziyle sezeryan oldum. Bebeğimi kucağıma aldım . Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki çok sağlıklı. Hiçbir sağlık problemimiz olmadı . İlaçtan korkmamaniz için size de yazmak istedim. Bebeğimi mamayla beslemeye karar verdik . Çocuk doktorumuz ben ne kadar çocuk doktoru olsam da anne sağlığı daha önemli dedi . Anne iyi olacak ki bebek iyi olsun dedi . Ben tedavime devam edicem bebeğim de mamayla beslenecek. İnşallah sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsinGecmıs olsun gozun aydınn..Allahım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah
Tebrik ederim hayırlı olsun emzirirken ilaç kullanan da var neden emzirmediniz ilaçtan dolayı mıArkadaşlar ben pazartesi günü doğum yaptım . Genel anesteziyle sezeryan oldum. Bebeğimi kucağıma aldım . Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki çok sağlıklı. Hiçbir sağlık problemimiz olmadı . İlaçtan korkmamaniz için size de yazmak istedim. Bebeğimi mamayla beslemeye karar verdik . Çocuk doktorumuz ben ne kadar çocuk doktoru olsam da anne sağlığı daha önemli dedi . Anne iyi olacak ki bebek iyi olsun dedi . Ben tedavime devam edicem bebeğim de mamayla beslenecek. İnşallah sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederim . Benim ilacım sute geciyormus .paxeraya geçecektim normalde .ama çocuk doktorları riske atmayalım mamayla besleyelim dedi . Ben de ilacımı değiştirmedim.ayni ilaca devam . Bebeğimi de mamayla besliyorum.Tebrik ederim hayırlı olsun emzirirken ilaç kullanan da var neden emzirmediniz ilaçtan dolayı mı
Anladım hiç üzülmeyin sizde önemlisinizTeşekkür ederim . Benim ilacım sute geciyormus .paxeraya geçecektim normalde .ama çocuk doktorları riske atmayalım mamayla besleyelim dedi . Ben de ilacımı değiştirmedim.ayni ilaca devam . Bebeğimi de mamayla besliyorum.
Bu arada hangi ilacı kullanıyordunuzTeşekkür ederim . Benim ilacım sute geciyormus .paxeraya geçecektim normalde .ama çocuk doktorları riske atmayalım mamayla besleyelim dedi . Ben de ilacımı değiştirmedim.ayni ilaca devam . Bebeğimi de mamayla besliyorum.
Citoles 20 mg kullanıyordum.Bu arada hangi ilacı kullanıyordunuz
Evet ona bakabilmek için mecburAnladım hiç üzülmeyin sizde önemlisiniz
Şimdi bende tedirgin oldum emzirirken kullanırım diye düşünüyordumCitoles 20 mg kullanıyordum.
Emzirmede ilaç kullanmak biraz daha sıkıntı . Yani lustral ve selectra paxera kullanılıyor diye biliyorum .Şimdi bende tedirgin oldum emzirirken kullanırım diye düşünüyordum
Dün psikiyatri seansım vardı benim doktorum da ilk 3 ay önermiyor malesefEmzirmede ilaç kullanmak biraz daha sıkıntı . Yani lustral ve selectra paxera kullanılıyor diye biliyorum .
Lustral selectra tarzı ilaçlara izin veriyorlar .Dün psikiyatri seansım vardı benim doktorum da ilk 3 ay önermiyor malesef
Kullanan var ama son önceliğimiz dedi doktorum. Öncelikle 3 ayı ilaçsız geçirmek bizim için daha önemli dedi. İlaç çok önermiyormuş ilk 3 ayLustral selectra tarzı ilaçlara izin veriyorlar .
Evet genelde onermiyorlar ama gerekliyse de veriyorlarO
Kullanan var ama son önceliğimiz dedi doktorum. Öncelikle 3 ayı ilaçsız geçirmek bizim için daha önemli dedi. İlaç çok önermiyormuş ilk 3 ay
Aynen bende daha hamile değilim ama ne yapacağım diye düşündükçe kaygılarım artıyor malesef ilaçla da olmaz ilaçsız da olmaz nasıl olacak bilmiyorumEvet genelde onermiyorlar ama gerekliyse de veriyorlar